![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mă rog, noi creștinii nu avem o asemenea tradiție. O acceptăm doar pe cea învățată de la Cel "blând și smerit cu inima" (Matei 11,29).
Last edited by tricesimusquintus; 11.01.2011 at 21:50:05. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici gresesti mai trice...voi acceptati invatatura de la EGWhite, si toate talcurile ei.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
in sfirsit trice m-ai luminat vrei sa spui cel blind si smerit cu inima este egwhite mai sa fie ista-i vatatura noua,no ase ceva nam vazut pin amu.no ase ceva io nasi preasi crede.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie să crezi tot ce spune el, are și el o obsesie, trebuie să-l înțelegem... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu ii mingii, eu ii scutur,ca sunt lupii in staul strain. Last edited by mihaila_alin; 13.01.2011 at 20:17:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa intelkeg ca fratia ta te spovedesti la preot calugar,si eu la fel,dar nu am o stare preponderenta adica azi ii pot ,,mangaia'',maine ii pot anatemiza,deci pt ce sa cer binecuvantare,poate pt amandoua.......
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Despre unele lucruri care pot contine un adevar si ce face exagerarea din el | claudiu-marius | Generalitati | 7 | 27.10.2010 23:52:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|