![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu vorbeai probabil despre abiogeneza, total diferita de evolutie. |
|
||||
|
||||
![]()
Se poate spune și așa. Din câte mai știu eu, evoluția, teoria evoluționistă presupune transformarea speciilor prin apariția unor caractere noi. Evoluție, presupusă a fi, de la celula primordială la ce sunt vietățile acum pe pământ. Corect? Bun.
Acum, eu m-am dus puțin mai mult și mi-am exprimat convingerea în fața <ateilor> <evoluționiști> cum că voluntar și conștient, la nivelul la care este omul acum, n-o să poată să facă NICIODATĂ ce a făcut Dumnezeu. Nici măcar să-L copieze.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar daca totusi o s-o faca?! atunci vei spune ca a lucrat tot cu materialul lui Dumnezeu, sau ca s-au folosit de inteligenta data de El. |
|
||||
|
||||
![]()
Te rog să mă crezi că NU știu ce o să zic atunci. Nu m-am gândit, poate datorită convingerii deja exprimate aici.
Dar aștept (de va fi să fie) să-mi aduci aminte și vom polemiza atunci cu plăcere.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
apreciez totusi sinceritatea ta. "cu adevarat avva Iosif a gasit calea, caci a spus nu stiu" - Pateric, Despre avva Antonie |
|
|||
|
|||
![]()
"Dovezi" controversate si incomplete.
Multe demontate ca frauda clara de-a lungul timpului. Multe inca lipsa. Trebuie sa ai o credinta puternica sa iei de bun asa ceva :) |
|
|||
|
|||
![]()
Asa ziceau si comunistii acum cca. 60 ani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si tu ar trebui sa te grabesti.
Daca nu cumva te consideri nemuritor. Sau crezi in promisiuni cel putin tot atat de vechi cum ca omul va descoperi prin stiinta reteta nemuririi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar trebui sa fi caci una este materia si alta este legile de care asculta ea. Mecanica cuantica exiplica foarte clar aceasta dualitate prin cele doua mari categorii de particule elementare: a) fermioni - particulele de materie b) bosoni - particulele "purtatoare de forta", (care intermediaza interactiunile intre particulele de materie) Fermionii asculta de pricipiul de excluziune (Pauli) iar bosonii nu. http://ro.wikipedia.org/wiki/Fizica_...lor_elementare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Subscriu la cele afirmate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|