![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
de inteles un punct de vedere e ok , dar acele batrine mor de frig iarna asta , nu au ce minca , nu au haine si altele .... si noi filozofam pe seama nenorocirii lor .... asadar stim cu totii adevarul TRIST din jurul nostru unde nimeni nu isi mai ajuta aproapele din ŽŽ motive ŽŽ puerile .... si apoi tot noi ne plingemca avem o societate de doi lei .... m-am saturat sa vad NEPASATORI in jurul meu care se dau crestini ortodocsi , care arunca cu banii pe timpenii , care se lauda cu ce au dar cind e sa taca si sa faca ceva pentru aproape se dau mari sceptici , cauta motive sa nu dea CELE CE NU LE TREBUIESC altora .... multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire sinceritatea mea biciuieste si ma bucur ca o face ....poate asa nu mai vad timpenii scrise de unu si altul ...nu atita timp cit sunt eu aici ... Citat:
multa iubire Citat:
in cazul asta IL JUDEC cu probele scrise de el .... ce face el in rest nu ma intereseaza , cit de bun sau ne-bun e in societate , cit de sincer sau nu ... toate nu ma intereseaza .... daca cineva pe acest forum scrie TIMPENII le taxez .... simplu ... vorbele aduse de el sunt dreptul meu de judecata ... vorbele vin din suflet .... si daca ochiul este curat , tot trupul e curat .... comparatiile tale cu ŽŽ ai vazut tu nu stiu ce si alte lucruri ŽŽ sunt irelevante in acest caz ... eu am zis foarte simplu DACA VREI sa ajuti fa-o DACA NU VREI TACI SI VEZI-TI DE DRUM .... daca vrei sa intrebi si sa afli mai multe despre caz FA-O dar fara filosofie de doi lei ... multa iubire Last edited by the_Listener; 08.08.2011 at 12:32:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga prietene,ma bucur ca tu crezi ca esti sincer si asta este motivul pentru care te-ai transformat in "biciul lui Dumnezeu" pe acest forum...:) Ma intreb,insa,analizand putin inversunarea ta,daca in primul rand esti sincer cu tine insuti?Daca nu cumva lipsa iubirii,nepasarea,laudarosenia,judecarea aproapelui,sarcasmul se regasesc si in tine,insa nu vrei sa le vezi,asa ca le proiectezi pe cei din jurul tau...?Daca esti atat de sincer,iti vei pune aceste intrebari personale,iar daca nu,vei continua sa dai cu biciul mai ceva ca Sf Ilie! :)
Si da,am inteles foarte bine ca Ai s-a pripit si a judecat inainte de a cere mai multe informatii,insa asta tot nu justifica atitudinea ta de razboinic al luminii... ![]() Ti-am mai spus: putintica cumpatare nu ti-ar strica,respirat adanc inainte de a te arunca cu capul inainte la lupta,nu de alta,dar te poti alege cu cucuie si e pacat... Lumina si intelepciune,draga prietene!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 08.08.2011 at 13:38:39. |
|
||||
|
||||
![]()
"Fetițo, n-ai înțeles nimic!"*
*E un pamflet, nu o luați ca atare. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire ps daca ma compari cu sfintul ilie ce pot sa spun decit multumesc ... ![]() Citat:
din nou mai nimerit ... cit de clarvazatoare esti .... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Vorbe,vorbe si iar multe vorbe, multe si lungi care nu isi au rostu si cu care batranele nu isi pot cumpara lemne.Nu poti,nu vrei ,nu te lasa inima ,nu ajuti dar e pacat sa facem atata vorba ,atata judecata.
Doamne ajuta pe toti oameni si da-le ganduri bune si sanatate.
|
|||
|
|||
![]()
Consider ca mara2008 a spus ''tot ce era de spus'',desi sunt trist impresionata ca suntem de ceva timp pe acest forum si nu te ajuta nimeni,macar cu o vorba buna...daca batranii ii aruncam la cos,poate facem ceva mai mult ...pentru copii
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12128 Last edited by mirela.t; 06.09.2011 at 04:09:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Gresit, prietene. Impostorii nu trebuie incurajati. Nici macar din dragoste de vorbe goale!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu poti,nu vrei ,nu te lasa inima ,nu ajuti dar e pacat sa facem atata vorba ,atata judecata.
chiar asa sa fie ? chiar nu ati primit nici un ban si nici o vorba buna de cand s-a postat acest caz, de catre celalalt user ? Santeti sigura doamna mirela.t ca este bine a judeca fara sa cunoasteti oameni?Este frumos si crestineste a cere socoteala ? Eu va rog sa va mai ganditi inainte de a arunca cu astfel de vorbe . Stiti dvs oare cat le costa tratamentu pe aceste batrane?si daca le mai ramane bani de mancare ?Cat se trudesc in gradina ce o au bolnave spre a putea supravietui?Ati inghetat vreodata pentru ca nu v-au ajuns bani de lemne? Stiti cat mai au de achitat la lemnele luate pe datorie cu mare greu de la oameni cu o farama de suflet?
O,vorba buna balsam pentru suflet! Last edited by mara2008; 06.09.2011 at 19:37:26. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|