![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma scuzti dar cred ca pe multe teme se face din tantar armasar...
Ok, masturbarea nu e buna, dar nici nu cred ca e cazul sa faci o drama din asta. "Cine e fara de pacat..." |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca nu e buna... de aceea mi se face greata cand ma gandesc ca eu si masturbarea am fost vreodata asociati. Si as vrea sa scap cat mai repede de acest pacat ca sa pot sa imi traiesc viata linistit, sa fiu eu insumi. Numai dupa cum vedeti am niste piedici in partea asta. Asta e esenta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa si?
Cu ce te ajuta sa mai stie cateva mii de persoane ce faci tu cand esti singur? Traiasca anonimatul? |
|
|||
|
|||
![]()
Prin acest post nu am vrut sa afle altii ce am facut eu ci am vrut sa primesc ajutor sa imi rezolv problema cu parintii. Scuze, daca ati inteles gresit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Puteai sa treci sub tacere partea cealalta, fiind irelevanta si mai ales putand sminti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici pe forum am vazut ca oamenii se plang de diverse patimi si nu stiu de ce ar fi asta mai smintitoare decat celelalte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca am gasit o posibila rezolvare... mama a vrut sa afle ce ma supara... Nu am vrut sa ii spun, ceea ce e normal. (nu vreau sa isi faca o parere gresita despre mine) si dupa parerea mea rezolvarea ar fi sa ii spun ce ma supara, dar altceva. I-as putea spune ca am jurat cuiva ceva si am incalcat juramantul.(poate asta o va face sa inteleaga supararea mea) Nu este adevarat, dar mai bine mint pentru spovedanie decat sa am pacatul pe constiinta. Ce ziceti?
Last edited by ggmarius; 16.08.2011 at 20:41:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este o soluție. Vrei să recurgi la un compromis, să faci un păcat pentru a spovedi un altul. Dacă vrei să fii creștin, trebuie să ai curaj să-ți mărturisești credința. Începând cu părinții tăi, iată.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca pana la urma greutatea cade pe chestia asta, nu pe problema cu parintii care de fapt nici nu cred ca este o problema care sa fie "externalizata" pe un forum pana la urma, pentru asta este duhovnicul la o adica nu? Nu se poate imediat, astepti.. pentru asta este rabdarea, si cand ajungi acolo stii cum sa procedezi pe viitor in situatii similare. Sau mai bine renunti de tot la duhovnic, doar este forum si aici gasesti tot ce vrei, si sfat sa minti pentru o cauza buna la o adica, si adevarul dus in extrema cealalta, fiecare dupa gusturi..ce pofteste gaseste. Last edited by AlinB; 16.08.2011 at 22:20:24. |
![]() |
Tags |
intrebare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.03.2011 23:40:42 |
Important! | AlinNNN | Generalitati | 3 | 25.01.2010 16:45:15 |
Foarte important! | caesar | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 04.05.2009 17:07:44 |
Important | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.04.2009 09:30:42 |
|