cultul Fecioarei Maria in ortodoxie
buna tuturor. sunt un tanar care sa nascut la neo protestanti.acum la maturitate dupa multe framantari si indoieli am ales de buna voie si nesilit Ortodoxia.Nu stiu de ce nu pot sa accept in totalitate invatatura bisericii ortodoxe despre fecioara Maria.
poate sa mi explice cineva cat e de credibila invatatura bisericii si anume ```pururea fecioara Maria`` si k a fost inaltata trup si suflet la cer.Vreau sa mai spun k am destul de bune cunostinte biblice zic eu si stiu din biblie k doar trei oameni au fost inaltati la cer..Enoh...profetul Ilie tisbitul...si Iisus Hristos. am fost la biserica luni de praznicul adormirii maicii domnului si am vazut oameni care se rugau la Icoana Fecioarei Maria...eu pur si simplu nu am putut sa fac asta ..si nush dak o sa o fac in viitor.Eu am fost invatat sa ma rog la SFANTA TREIME. SI stiu din epistolole pauline k este un singur mijlocitor intre omul pacatos, decazut si Dumezeu Tatal si anume Omul Iisus Hristos.sincer eu nu vreu sa ispitesc pe nimeni as vrea doar niste pareri avizate .
Last edited by fiul ratacitor intors acasa; 16.08.2011 at 15:32:56.
|