![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Considerati autoexcitarea: | |||
La fel de grava ca sexul de placere |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 34,15% |
Mai putin grava decat sexul de placere |
13 | 31,71% |
Mai grava decat sexul de placere |
6 | 14,63% |
Nu stiu |
8 | 19,51% |
Votători: 41. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bărbatul căsătorit nu este stăpân pe trupul său ci femeia iar peste trupul femeii stăpânește bărbatul care este cap al femeii tot așa cum Hristos este cap al bărbatului, deci bărbatul căsătorit are trupul sub stăpânirea femeii și nu poate avea inițiative trupești spre a intreține raporturi sexuale cu soția sa. Porunca ''Să nu fii desfrânat'' se adresează bărbaților în primul rând, lui Israel, care este robul și slujitorul Domnului ca să pomenească Mila Sa, deci puneți-vă și voi întrebarea cum poate fii desfrânat un bărbat și de către cine ori de către ce? Dar nu uitați să treceți apoi și pe la capitolul fățărnicie și nerecunoștiință și pe la porunca: ține mintea la iad (viclenie) și să nu deznădăjduiești... unde trebuie priceput ce înseamnă nădejde și deznădejde, îmbinare și dezbinare, robire și dezrobire. Știu că e greu, dar ca să pricepem trebuie să stăruim după smerenie și lepădare de gLumele porcoase și sadice și foarte nevinovat de înțețelepte... ca o râie pe capul omului. Last edited by vsovivi; 26.08.2011 at 14:03:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eram odata la maternitate in vizita la o ruda care se operase (de altceva, nu avort), si era in salon cu ea o femeie care avortase si avea ceva complicatii dupa. Si din vorba-n vorba, saraca femeie zice "of, cate tragem pt barbatii astia... daca ar fi dupa mine, m-as culca linistita in fiecare seara!" si inca 2 femei i-au dat dreptate. Judeca si tu acuma... stii cum se zice, realitatea e cea mai buna "gluma". |
|
|||
|
|||
![]()
Da, e adevarat, mereu viata bate filmul, de aia prefer sa nu ma insor(din nou!)
|
|
|||
|
|||
![]()
In alta varianta de traducere porunca apare sub forma "sa nu preacurvesti". In Noul Testament aflam de la Mantuitor ca pacatul cu trupul este pacat impotriva Duhului Sfant. Asadar este pacat capital.
Doamne, pazeste-ne! |
|
|||
|
|||
![]()
Scopul topicului, a sondajului in special, este ca Ne-Inocentul nostru sa afle cine practica auto-excitarea :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Il inteleg, isi cauta "scuze"...sa fie un inocent atat de ne...inocent! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bietul de el ! Si ce folos va avea din atata stiinta. "Toate ne sunt ingaduite, dar nu toate ne sunt de folos." In ce am postat mai sus, credeam ca am spus totul despre desfranare. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum am spus si mai devreme, orice om sanatos se excita din cand in cand, spontan sau provocat. Stimulii din mediu - vizuali, olfactivi, tactili declanseaza in organism starea de excitare. La om se mai poate intampla fenomenul si pe baza unor stimuli din propriul creier - amintiri sau chiar inchipuiri. Ambele situatii sunt fiziologice si sunt controlabile si reversibile, pana la un punct. Doar cand ti se intampla in somn, sau mai bine zis in vis, se mai pot finaliza de la sine, fara voia ta. Dar cand esti treaz, cum am mai spus, ai de ales daca mergi mai departe cu fantezia sau te opresti. Cand ai un partener, depinde si de dorinta lui/ei. Daca el/ea zice nu, iarasi ai de ales daca continui singur sau nu, dar asta deja e urat. Nu e chiar o "infractiune", cum ar fi daca ai cauta pe altcineva, dar e destul de jenant si penibil. Mai bine o amani pentru alta data cand vrea si el/ea. Asta cand el/ea iti e partener/a stabil/a. Daca ai o persoana pe care o soliciti doar pentru sau si pentru asa ceva, atunci cand ti se "intampla", e la fel de jenant si patetic, pentru amandoi; e aproape la fel ca si cum ai plati pe cineva sau ai sta in fata televizorului sau calculatorului sau cu o revista in mana.
Asta e parerea mea. Daca vrei satisfactie fara mustrari de constiinta si complexe, pastreaza-te pentru persoana potrivita. Nu e o crima sa ai o fantezie sau mai multe, dar o fantezie e bine sa ramana atat, nu sa se transforme intr-o porcarie. |
|
|||
|
|||
![]()
Fallen scrii frumos si la obiect , deci nu mai esti fallen ci inaltat.....Numai bine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 19:19:51 |
Totul despre spovedanie | iosif | Pocainta | 42 | 13.08.2011 00:01:59 |
Totul despre catolicism | strajeru | Biserica Romano-Catolica | 7 | 15.12.2007 04:48:31 |
"A intelege totul inseamna a ierta totul" | irina77 | Generalitati | 12 | 21.11.2006 10:31:25 |
|