![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
personal cred ca este foarte greu, sa spui Doamne faca-se voia Ta, pentru ca nu putem concepe ca exista si alta rezolvarre decat cea pe care noi o cerem sau o propunem. Dar si atunci cand reusesti, bucuria este nemarginita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor,iertati-ma si va rog pomeniti-ma si pe mine,cea din al 11-lea ceas:AURELIA.Dumnezeu sa ne ajute!
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate adaugatzi la rugaciune si pe : Maria, Adriana, Cristian si Alin
Rugaciunea de Luni Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun început bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire! O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iar nu în cealalta viata. Si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc, pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor. Scutiti-ma de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea, stand în jurul meu si sa duceti sufletul meu în cer, ca sa se închine maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo, pentru purtarea de grija ce ati avut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin. si iarta si pe indaratnicul si shtiutorul care ma simt in situatzia neplacuta de ma aflu, Ovidiu, care nu prea reusheshte sa ramana sau sa vina spre cele bune, date de la Domnul Iisus si Dumnezeu, si ca sa nu mai zic, fiindca e prea mult si lesne de intzeles ca acesta nu se stie nici macar ruga, si asta nu din smerenie sau modestie, si dinpacate parca nici n-ar prea vrea, parca ii vine sa fuga... in schimb pare ca stie foarte bine a vorbi si a se lauda, trist dar reusheste sa ma duca in eroare si adormit cad lesne in neputintza de a ma impotrivi... Nu ne lasa pe noi, si ada-ne cu grija la Tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
AMIN
|
|
|||
|
|||
![]()
As dori sa va multumesc tuturor celor care au raspuns acestei initiative, sa le multumesc pentru rugaciunea lor, pentru efortul si daruirea lor. Inca o saptamana de rugaciune pentru post pana la ziua minunata a Invierii. Inca o saptamana de rugaciune pentru luminare si vindecare sufleteasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Post si Rugaciune - Parintele Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.11.2010 21:16:43 |
Pentru post | laura_84 | Generalitati | 24 | 14.07.2010 09:20:20 |
Rugaciune care se citeste in fiecare post | alina8023 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 01:03:53 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|