![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar comparam Romania cu Iranul?! Modific putin intrebarea. Daca respectivul funtionar este musulman, este obligat sa pastreze icoanele din biroul sau? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu, de exemplu cand am lucrat aveam puse in birou icoane.Cand am plecat, mi-au dat jos si icoanele.Probabil urmatorul si-a pus ce a dorit el pe pereti.
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca nu ai inteles, nu eu vreau, acele cuvinte sunt citate din prezentarea cartii...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa incerc. Sper sa nu fie ceva de genul lui Pavel Corut ca acelea nu-s deloc pe gustul meu...
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu,nici nu ti le-am atribuit. Vroiam doar sa atrag atentia ca ceva e "putred" in cartea aia daca intr-adevar scrie aberatiile alea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cartile despre care iti vorbesc sunt istorie : cine sunt , ce au facut si cu ce se ocupa in prezent cei ce conduc destinele tarii . Legatura lor de obedienta cu marea oculta si modul in care poporul roman devine strain in propria tara ! Tu , ca si cei care o vor citi, pot vedea ca marea oculta si razboiul acesteia de dominatie a lumii intregi , nu este o obsesie. Ca hotarirea acesteia, mai inainte de 1907, anume , ca romanul in tara sa nu este bun decit sa dea cu sapa in glie si nu ca sa-si conduca destinele, reprezinta un calcul aritmetic si nu o metafora sumbra. Daca ai comandat-o pe undeva , o citesti si nu iti place le voi cumpara eu de la tine ! Te rog , pe aceasta tema , sa ti legatura cu mine !
|
|||
|
|||
![]()
A, nu e cazul, imi place sa citesc. Dar nu ""basmele"" alea gen Corut, aia e pierdere de timp si de minte, pentru ca imi amintesc ca aveam cunoscuti care erau convinsi ca alea sunt reale!!!!! ! Mi-am exprimat doar rezerva fata de acest gen de scrieri (Corut, etc, mai erau cativa)
|
|
||||
|
||||
![]()
Atatea discutii pe marginea acestui subiect...ma intreb daca cineva a citit la finalul acelui articol ultima fraza:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“””Să fim serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.”" Adica cum e? Laie sau balaie? DA sau NU, trebuia sa raspunda! deci… |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 20:17:10 |
|