Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2012, 13:51:59
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Daca as lucra in Ankara si mi-as pune in birou icoane, ce crezi ca s-ar intampla?
La Ankara nu stiu, dar la Teheran asa cum adauga colegul stefan_florin, cu siguranta ca ai fi avut de suferit.
Dar comparam Romania cu Iranul?!

Modific putin intrebarea. Daca respectivul funtionar este musulman, este obligat sa pastreze icoanele din biroul sau?
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 14:05:47
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
La Ankara nu stiu, dar la Teheran asa cum adauga colegul stefan_florin, cu siguranta ca ai fi avut de suferit.
Dar comparam Romania cu Iranul?!

Modific putin intrebarea. Daca respectivul funtionar este musulman, este obligat sa pastreze icoanele din biroul sau?
eu cred ca icoanele au fost puse in biroul respectiv de un functionar care lucreaza acolo.Deci daca era musulman,nu punea icoane.
eu, de exemplu cand am lucrat aveam puse in birou icoane.Cand am plecat, mi-au dat jos si icoanele.Probabil urmatorul si-a pus ce a dorit el pe pereti.
Vechi 16.02.2012, 14:22:08
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Sunt 5 milioane si ceva de evrei in tot Israelul si tu vrei sa trimita 1 milion in Romania? Si acolo ce mai ramane,4 mil? Dintre care 50% vor fi copii si batrani?? E ilogic...
Cred ca nu ai inteles, nu eu vreau, acele cuvinte sunt citate din prezentarea cartii...
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 14:26:33
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai da..cam asa se pare ca intelegem noi sa practicam nationalismul, daca nu e asezonat cu ceva antisemitism, nu da bine, oricare miscare politica de doi bani are nevoie si de un dusman de clasa, sa fereasca Dumnezeu sa recunoasca nationalistul roman de traditie legionara ca problema Romaniei este chiar romanul insusi, nu evreul, nu masonul sau alte povesti.

.
Ceeee? Sper ca aceste cuvinte nu se refera la mine pentru ca nu e cazul, citeste postarea mai atent, erau citate din prezentarea acelei carti, nu-s nici cuvintele nici ideile mele...
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 14:28:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Cumpara cartea acum cit s-o mai gasi !
O sa incerc. Sper sa nu fie ceva de genul lui Pavel Corut ca acelea nu-s deloc pe gustul meu...
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 14:30:00
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Cred ca nu ai inteles, nu eu vreau, acele cuvinte sunt citate din prezentarea cartii...
Stiu,nici nu ti le-am atribuit. Vroiam doar sa atrag atentia ca ceva e "putred" in cartea aia daca intr-adevar scrie aberatiile alea.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 16:38:53
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
O sa incerc. Sper sa nu fie ceva de genul lui Pavel Corut ca acelea nu-s deloc pe gustul meu...
Cartile lui Corut sunt fabulatie, anticipatie despre ce tara aleasa va fi Romania si cum razboinicii lumii vor apara si vor ridica la rangul de superputere Romania. Cum vecehea Pelasgia, mama tuturor culturilor , sau Marele Kogaion, va reinvia sub ochii nostrii !
Cartile despre care iti vorbesc sunt istorie : cine sunt , ce au facut si cu ce se ocupa in prezent cei ce conduc destinele tarii . Legatura lor de obedienta cu marea oculta si modul in care poporul roman devine strain in propria tara !
Tu , ca si cei care o vor citi, pot vedea ca marea oculta si razboiul acesteia de dominatie a lumii intregi , nu este o obsesie. Ca hotarirea acesteia, mai inainte de 1907, anume , ca romanul in tara sa nu este bun decit sa dea cu sapa in glie si nu ca sa-si conduca destinele, reprezinta un calcul aritmetic si nu o metafora sumbra.

Daca ai comandat-o pe undeva , o citesti si nu iti place le voi cumpara eu de la tine !
Te rog , pe aceasta tema , sa ti legatura cu mine !
Vechi 16.02.2012, 17:14:18
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Daca ai comandat-o pe undeva , o citesti si nu iti place le voi cumpara eu de la tine !
Te rog , pe aceasta tema , sa ti legatura cu mine !
A, nu e cazul, imi place sa citesc. Dar nu ""basmele"" alea gen Corut, aia e pierdere de timp si de minte, pentru ca imi amintesc ca aveam cunoscuti care erau convinsi ca alea sunt reale!!!!! ! Mi-am exprimat doar rezerva fata de acest gen de scrieri (Corut, etc, mai erau cativa)
Reply With Quote
Vechi 16.02.2012, 17:18:31
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Atatea discutii pe marginea acestui subiect...ma intreb daca cineva a citit la finalul acelui articol ultima fraza:
Citat:
Update: Ungureanu a negat că ar fi dat un asemenea ordin.
Vechi 16.02.2012, 17:21:42
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Atatea discutii pe marginea acestui subiect...ma intreb daca cineva a citit la finalul acelui articol ultima fraza:
Eu nu am citit nicaieri asta, ci:

“””Să fim serioși!” a exclamat premierul, întrebat direct dacă are ceva împotriva icoanelor din birouri.”"
Adica cum e? Laie sau balaie? DA sau NU, trebuia sa raspunda! deci…
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O lume fara Dumnezeu si fara suflet alicette Intrebari utilizatori 1 01.04.2011 23:38:40
romania,tara fara fara reactie iulyaan Generalitati 78 24.01.2011 10:02:13
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti Lujootm Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 19:11:55
presedinte,guvern=masoni mita100 Generalitati 12 03.12.2009 20:17:10