![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
irina 77
Iar dintre calugarii adevarati a randuit Dumnezeu sa-i cam cunosc pe toti cei mari care din pacate,multi nu mai sunt printre noi...(numai pe pr.Paisie Olaru nu am apucat sa-l intalnesc in lumea asta...nadajduiesc insa cu rugaciunile Sf.Sale ca poate m-o invrednici Dumnezeu sa-l intalnesc in cea de dincolo)... Satisfacuta de raspuns? alte intrebari mai ai? |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am vizitat destul si nu-ti impartasesc deloc impresia. Exista multi calugari adevarati, trebuie numai sa vrei sa vezi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar calugarii mari de care ai spus au lasat si ucenici. Ei reprezinta cu adevarat viata ingereasca, nu cei care s-au dus la manastire din motive straine de credinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
irina77
Acum e adevarat ce spui...ca daca vrei ii poti vedea sfinti pe toti si atunci cand sar pe tine...important e sa gandesti pozitiv. |
|
|||
|
|||
![]()
irina77
Ucenici? Hmmm!!! Asa este...cam unu la mie...luand numai exemplul pr. Argatu sau Pr.Sofian...imi poti da macar un singur exemplu de ucenic care sa-l urmeze?...si exemplelel mele pot continua. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare gaseste ceea ce cauta.
Da, du-te spre exemplu la Antim, ca zici de par. Sofian si convinge-te, incepand cu staretul de acolo. Nu trebuie sa astepti de la toti chiar din tinerete statura batranilor, dar sunt cu adevarat monahi. |
|
|||
|
|||
![]()
irina77
Incearca sa intelegi ceea ce spun eu asa cum si eu inteleg perfect ceea ce spui tu pt ca eu le-am trait toate cele spuse atat de tine cat si de mine...adica si cele bune si cele rele...nu vreau sa reancep acum o discutie pe care am mai avut-o acum cateva luni pe acest forum...parerea mea despre slujitorii BOR este formata deja si asta m-a intarit in credinta mea si in mersul meu mai departe spre Hristos iar in acest mers al meu cam 95 % din clerici nu mai au loc...si cu asta am terminat acest subiect. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca vorbim de parerea ta personala e altceva. Dar suna foarte ciudat sa spui "95% din preoti si calugari nu sunt buni", mai ales ca recunoaste, intr-o viata de om, oricat ai calatori nu-ti poti face o impresie exhaustiva. In rest, toate cele bune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 12:05:05 |
despre viata vesnica | iordan | Din Noul Testament | 22 | 05.05.2010 17:23:01 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 19:26:21 |
|