![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
trebuia sa le mentioneze, altfel cum am sti ce este pacat?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu o sa-ti spuna ca are nevoie de nu stiu ce romane,divertisment sau descoperiri stiintifice... Eu daca as stii ca nu mai apuc ziua de maine,nu mi-as mai pierde timpul in discutii fara valoare sau urmarind ipoteze fanteziste pe History Channel.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
aceasta nu poate fi decit explicatia unui ateu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intelege cineva ce scriu eu pe aici?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 30.11.2012 at 13:53:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok! Zi-mi tu ca nu este asa!
Se pare ca din cauza mecanismului "Crimestop" aveti reactii stereotipice de aparare atunci cand cineva va arata ca in Biblie se afla exact elementele pe care le condamnati intr-un roman SF! :)) Am descris mai sus mecanismul crimestop! Crimestop="Facultatea de a te opri imediat, aproape instinctiv, pe pragul oricarui gand primejdios. Include puterea de a nu intelege analogii, de a nu sesiza erori in logica, de a intelege gresit cele mai simple argumente, de a fi plictisit sau a respinge orice tendinta in gandire care poate duce intr-o directie eretica. Pe scurt… stupiditate protectiva." Daca te superi pe mine pentru ce am scris in citatul de mai sus... iti raspund ca ideea apartine lui George Orwell! Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 13:57:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor! Incercati rogu-va sa cititi cu atentie macar partea de introducere si off-ul thred-ului. Asta pentru cei care nu sunt in clar cu subiectul deschis! Multumesc!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Unde apare reclama la Dune?
In locul unde e reclama la "abdomen plat"? Last edited by ioanna; 30.11.2012 at 15:02:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Filmul l-ai vazut? Daca nu l-ai vazut, ti-l recomand.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? | Nicole_Alma | Intamplari adevarate | 5 | 27.09.2010 11:03:50 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|