![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e halit :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e nimic.
Stiu un preot care are buletin cu CNP care contine "666" :)
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar nu e cu cip-cirip.
|
||||
|
||||
![]()
acum (este valabil si pentru Alin) de vede treaba că un cip este mai tare că înșuși 666.
asta este rezultatul deturnarii atenției. cunoșteam un tip, care cu ceva ani în urmă, a refuzat bonurile de masă pe motiv de cod de bare. vă dați seama de problema. când tu ai în contractul colectiv de muncă bonuri de masă, ce faci în cazul asta? l-au pus să,dea declarație la notar că le refuză. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"De va fi cu putinta sa-i insele si pe cei alesi", sa-i insele, nu sa-i convinga. Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi interesant de vazut si cum isi face cumparaturile :))
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica "e halit"?
Omul s-a nascut intr-o zi ca toti oamenii. Intaplarea face sa fie iunie, luna a 6. De aici si pana a spune ca "e halit" doar pentru ca s-a nascut, e cale lunga. Eu inteleg ca va arde de glume, dar aici v-ati intrecut cu gluma. Prin primirea CNP-ului omul nu renunta la nume. |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo, gdf-fdc! O postare de nota10! Scurt si cuprinzator! Tocmai asta e problema; ca partea electronica se poate copia. De la inceput s-a pus problema aceasta; nu e o noutate. In plus se pot citi datele de pe chip si se pot adauga date. Tocmai in acest sens chipul are antena: transmite si primeste. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|