Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2013, 00:21:09
Miha-anca
Guest

Implicit

Am auzit de un tratament simplu, pe care l-a facut un tanar complet chel. Dupa 2 ani era cu o podoaba capilara de invidiat. O doamna l-a intrebat cum a procedat si iata despre ce e vorba:
se iau 4 plante, care se usuca si se maruntesc, si anume:
- urzica
- salvie
- coaja de mesteacan
- frunza de nuc, in parti egale.
Din plantele maruntite se face un ceai/decoct, intr-o oala destul de mare, cu care se spala si se clateste parul tot cu acest ceai. Nu se clateste cu apa.
Plantele se pot refolosi odata sau de doua ori, apoi se arunca si se folosesc altele. Trebuie adunata o cantitate mai mare de plante. E vara, puteti sa le adunati.
Interesant e ca doamna care a folosit acest amestec de plante, nu numai ca avea, dupa o vreme, un par des si lucios, dar capatase si o nuanta aramie, splendida.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 00:59:57
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Am auzit de un tratament simplu, pe care l-a facut un tanar complet chel. Dupa 2 ani era cu o podoaba capilara de invidiat. O doamna l-a intrebat cum a procedat si iata despre ce e vorba:
se iau 4 plante, care se usuca si se maruntesc, si anume:
- urzica
- salvie
- coaja de mesteacan
- frunza de nuc, in parti egale.
Din plantele maruntite se face un ceai/decoct, intr-o oala destul de mare, cu care se spala si se clateste parul tot cu acest ceai. Nu se clateste cu apa.
Plantele se pot refolosi odata sau de doua ori, apoi se arunca si se folosesc altele. Trebuie adunata o cantitate mai mare de plante. E vara, puteti sa le adunati.
Interesant e ca doamna care a folosit acest amestec de plante, nu numai ca avea, dupa o vreme, un par des si lucios, dar capatase si o nuanta aramie, splendida.
Apropo de urzică, umblă vorba aia că șamponul ”de urzică” ieftin și verde e bun pentru păr, bla-bla. Are o droaie de chimicale în el, citiți eticheta înainte.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 01:23:12
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Apropo de urzică, umblă vorba aia că șamponul ”de urzică” ieftin și verde e bun pentru păr, bla-bla. Are o droaie de chimicale în el, citiți eticheta înainte.
De ce sa luam sampon de urzica, daca putem lua chiar urzica? Se gaseste peste tot. Cineva m-a invatat ssa fac suc de urzica, pe care sa il pun intr-o sticla in frigider. Cu acest suc ne putem da pe pielea capului tot anul.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 02:55:05
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Fratilor eu nu va inteleg ce cauta discutia asta despre chelie la UMANITARE?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 13:34:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Topicul se numeste "Vindecarea cheliei".
Stresul contribuie cu siguranta la formarea unei chelii.
Vad ca americanii se intrec pe ei insisi:
http://www.gandul.info/magazin/cum-a...vitiei-8317788
Consolare: Dacat cu par pe fata, mai bine fara par in cap.

Last edited by Miha-anca; 31.05.2013 at 13:38:01.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 16:18:37
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
chimicale ieftine.
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 16:23:55
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Topicul se numeste "Vindecarea cheliei".
Stresul contribuie cu siguranta la formarea unei chelii.
Vad ca americanii se intrec pe ei insisi:
http://www.gandul.info/magazin/cum-a...vitiei-8317788
Consolare: Dacat cu par pe fata, mai bine fara par in cap.
Topicul asta merge la Generalitati nici de cum la Umanitare, sintem pe un forum ortodox si chiar ca nu ma intereseaza ce fac americanii Anca, noi aici sintem niste crestini ortodocsi nu?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 17:02:46
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Topicul asta merge la Generalitati nici de cum la Umanitare, sintem pe un forum ortodox si chiar ca nu ma intereseaza ce fac americanii Anca, noi aici sintem niste crestini ortodocsi nu?
e, nu chiar toți.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2013, 00:16:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nu e nimeni obligat sa citeasca si sa accepte tot.
Constat ca pericolul consta in primul rand in faptul ca omul isi aroga mai multe drepturi decat e normal, umbland la embrioane, modificand ADN-uri. Omul se crede dumnezeu. Daca nici asta nu are legatura cu crestin-ortodoxul, atunci ce?
Sunt lucruri grave, Vassy, care sunt cu doua taisuri, si tocmai asta am vrut sa subliniez. Raul nu se anuleaza, doar pentru ca nu il vedem sau pentru ca ii intoarcem spatele.

Oamenii vor sa se vindece de chelie si in loc sa-si vindece mai intai sufletul si apoi trupul, prin spovedanie si impartasanie, mergand la Sf. Maslu, ei incep prin a modifica ADN-ul...

In ceea ce priveste locul topicului, ai dreptate, dar nu e prima data cand se deschide un topic in locul gresit. Speram insa sa fie ultima data.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2013, 21:02:32
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Implicit

Discutam despre orice! Numai despre credinta nu. Ce interesant era acest forum si ce multe postari interesante am citit, ce oameni deosebiti am cunoscut. Acum e jalnic.
Ai dreptate Vasia.
Reply With Quote
Răspunde