![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lionheart, aici esti pe sectiunea Generalitati, unde se pot discuta si "nimicuri", ca deh, oameni suntem, nu sfinti ! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Lionheart Fa o cruce mare si fugi la pustie
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu nici un caz in care Becali sa fi dar bani iar presa sa nu fi aflat....poate ne spui tu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si n-ar fi frumos sa fie o concurenta dominata de "fair-play" ? :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@mirelat
Nu ma refeream la subiectul discutat ci la limbaj! Nu poti fi crestin si ...barfitor sau cu un picior in biserica si unul in lume.Stii tu.."Omul nu poate sluji la 2 stapani" @calator Nu rasp la ironii.Nu ma caracterizeaza!"Sa fac o cruce si sa fug in pustie"??Bine ar fi sa am credinta atat de mare sa fac asta! Nu judec si iert! Domnul fie cu voi! |
|
||||
|
||||
![]()
am initiat subiectul asta nu ca o barfa la adresa politicienilor ci pt ca ma intereseaza ceea ce fac conducatorii pt tara asta in care traiesc ;cei ignoranti au dus tara asta la groapa.
Sa ignori greselile care se fac in diferite sistem( legislativ,economis sanitar etc) fata de noi -oamenii- , inseamna indiferenta si Dumnezeu iti spune sa nu traiesti numai pt tine sa te uiti in jur si la altii si sa iti pese.Trebuie sa ne uitam la ceea ce fac ca pe noi ne fura nu pe altii ,pe noi toti din munca noastra .Trebuie sa avem putina demnitate si asta nu inseamna orgoliu ,mandrie inseamna verticalitate -sa fii om |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
sunt de acord cu ce ati spus despre Basescu nu prea avem din ce alege el este singurul care a reusit sa fie apreciat cat de cat fata de restul conducatorilor
Un om politic trebuie sa aiba diplomatie pe aceasta calitate se bazeaza politica interna si internationala iar domnul Becali nu o are |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Criza Politica | vsovi | Biserica Ortodoxa Romana | 37 | 24.01.2012 12:19:57 |
crestinii si politica | lore86 | Generalitati | 48 | 15.01.2011 20:31:59 |
Politica in biserica | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 56 | 06.04.2010 19:15:01 |
Politica pasilor marunti | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 11 | 19.08.2008 17:32:32 |
BISERICA SI VIATA POLITICA | iosif | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 15.06.2007 23:08:27 |
|