Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2007, 16:00:26
mirelat
Guest

Implicit

Lionheart, aici esti pe sectiunea Generalitati, unde se pot discuta si "nimicuri", ca deh, oameni suntem, nu sfinti ! :)
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 17:05:47
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

Lionheart Fa o cruce mare si fugi la pustie
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 17:33:09
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stef_sumner
referitor la G. Becali, daca e cineva interesat...el a dat si a facut bine oamenilor si fara presa de fata (am fost acolo).
si parintele Gheorghe Calciu cand era pe patul de spital inainte sa moara l-a binecuvantat pe Becali si i-a spus: continua ceea ce faci!

chiar daca Becali face lucruri bune cu sau fara presa ideea este ca ajuta oamenii si il pomeneste pe Dumnezeu mereu. nu prea i-am auzit pe fostii presedinti pomenindu-l pe Dumnezeu asa cum se cuvine.
Crezi ca Dumnezeu este de acord cu fabricile de armement pe care le detine Becali?
Eu nu stiu nici un caz in care Becali sa fi dar bani iar presa sa nu fi aflat....poate ne spui tu...
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 17:40:56
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Putem vorbi, asadar, de o lipsa de optiuni.
Din pacate, cam ai dreptate. Nu stiu cum va simtiti voi acolo in tara cu circul asta, dar noua romanilor din strainatate ne crapa obrazul de rusine, mai ales cand vine vreun vecin sa comenteze si el despre ispravile celor care conduc Romania.
Romania nu e singura tara care a probleme cu conducerea. Mai sunt si altele. Asa ca nu te simti asa rusinata. E norma...e democratie. Sau poate era bine pe vreme lui Ceausescu atunci cand nu era concurenta?
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 17:54:02
macs macs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.02.2007
Implicit

si n-ar fi frumos sa fie o concurenta dominata de "fair-play" ? :)
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 18:05:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
cand m-am referit la eliminarea religiei stiu de la tv ca se discuta problema introducerii religiei ca materie optionala nu obligatorie mai demult nu recent si nici nu stiu cum este exact astazi religia ca materie
Pai in prezent "Religia" e materie optionala.
Din pacate. Religia ar trebui introdusa in programa scolara ca materie obligatorie pentru clasele 1-8 , tinind cont de acea "groapa"de peste 50 de ani de comunism care a afectat multe generatii prin spalare creierelor . Multi din parintii actuali, s-au format atunci in negura comunista neputind da o educatie religioasa adecvata copiilor.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 19:21:11
Lionheart Lionheart is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.03.2007
Implicit

@mirelat
Nu ma refeream la subiectul discutat ci la limbaj!
Nu poti fi crestin si ...barfitor sau cu un picior in biserica si unul in lume.Stii tu.."Omul nu poate sluji la 2 stapani"
@calator
Nu rasp la ironii.Nu ma caracterizeaza!"Sa fac o cruce si sa fug in pustie"??Bine ar fi sa am credinta atat de mare sa fac asta!
Nu judec si iert!
Domnul fie cu voi!
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 20:55:21
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Locație: prin vest
Implicit

am initiat subiectul asta nu ca o barfa la adresa politicienilor ci pt ca ma intereseaza ceea ce fac conducatorii pt tara asta in care traiesc ;cei ignoranti au dus tara asta la groapa.
Sa ignori greselile care se fac in diferite sistem( legislativ,economis sanitar etc) fata de noi -oamenii- , inseamna indiferenta si Dumnezeu iti spune sa nu traiesti numai pt tine sa te uiti in jur si la altii si sa iti pese.Trebuie sa ne uitam la ceea ce fac ca pe noi ne fura nu pe altii ,pe noi toti din munca noastra .Trebuie sa avem putina demnitate si asta nu inseamna orgoliu ,mandrie inseamna verticalitate -sa fii om
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 21:00:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macs
si n-ar fi frumos sa fie o concurenta dominata de "fair-play" ? :)
Fair - play in politica ? Nici cind ! Politica prin insasi natura ei este duplicitara . Oricum ar fi este mult , mult mai logica decit politica dictactoriala, totalitara , comunista. Trebuie sa ne invatam cu "jocul" politic. Pe mine cel putin a inceput sa ma streseze ca se bate atita moneda pe suspendarea presedintelui. Am urmarit si manifestarea pro- Basescu de acum doua ore si trebuie sa recunoastem ca este un politician abil , versat, fara concurent la ora actuala. Cit despre Becali, televiziunile l-au ridicat, televiziunile il vor dobori la momentul oportun. Ca politician, Becali este nul.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2007, 21:18:51
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Locație: prin vest
Implicit

sunt de acord cu ce ati spus despre Basescu nu prea avem din ce alege el este singurul care a reusit sa fie apreciat cat de cat fata de restul conducatorilor
Un om politic trebuie sa aiba diplomatie pe aceasta calitate se bazeaza politica interna si internationala iar domnul Becali nu o are
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Criza Politica vsovi Biserica Ortodoxa Romana 37 24.01.2012 12:19:57
crestinii si politica lore86 Generalitati 48 15.01.2011 20:31:59
Politica in biserica dorinastoica14 Biserica Ortodoxa si Massmedia 56 06.04.2010 19:15:01
Politica pasilor marunti MARIUS_DANIEL Generalitati 11 19.08.2008 17:32:32
BISERICA SI VIATA POLITICA iosif Biserica Ortodoxa Romana 22 15.06.2007 23:08:27