![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pentru ca nu sunt de acord cu moartea cainilor maidanezi care a ajuns in strada tot din vina OMULUI, inseamna ca am probleme sociale si urasc oamenii?! Te-ai ticnit?! Si cum ramane cu porunca "Sa nu ucizi?" Nu specifica doar sa nu ucizi oameni. E adevarat, la noi in oras a fost destul de frumos rezolvata treaba cu cateii comunitari, ca Slava Domnului, avem un primar capabil. Avem 2 adaposturi, unu al primariei si unu al unei fete care saraca face tot ce poate pentru cateii astia, doar ea stie cum se descurca fara finantare, fara nimic, doar din donatii, dar sincer, are respectele mele fata. Apoi, tu ai impresia ca daca OAMENII care ti-s tie atat de dragi, nu si-ar fi abandonat cateii pe strazi, ar mai fi acum atatia?1 Gandeste-te si fa o socoteala. Numai doi catei sa fie aruncati pe strada, sa zicem, mascul si femela, si intr-un an deja mai poti numara 3-7 pui de catei, s cu fiecare an ce trece tot mai mult. Deci da, e vina oamenilor. multi sunteti cu "Luati-i aasa daca ii iubiti asa de mult" Raspunsl e simplu: Nu-i ma abandonati voi, ca eu as lua, dar n-am unde sa tin nici macar 2 caini, apoi pe toti. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Acum imagineaza-ti cum se rezolva problema similar pentru 50.000 caini. De cate fete frustrate si fara viata persoanala e nevoie? Citat:
Deci cei care i-au abandonat in loc sa le faca felul la vremea lor, sunt si cei care urla acum impotriva eutansiereii. Nu au putut atunci, nu pot nici acum..
|
|||
|
|||
|
Citat:
E singura soluție rezonabilă pentru România Creștinortodoxă. Dumnezeu ar ierta pe români pentru moartea lui Nicolae Ceaușescu. Last edited by Demetrius; 20.09.2013 at 05:10:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Sti care e treaba?! Nu se tin cainii departe de oras, ci cei care vin in oras sunt stransi frumos, sterilizati si dati spre adoptie. In el ma rau caz mor cainii de batranete. Nu zic ca nu mai e nici un caine, dar nu avem zeci e mii de caini. Poate sunt zeci, si aceia, in mare parte sunt sterilizati...
E nevoie de cap ca sa faci ceva. Si in restul tarii, daca se actiona din timp, nu se aungea aici, dar din pacate banii care erau pentru asa ceva au ajuns in buzunarele unora... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite o solutie buna, sa fie exportati in strainatate, iar aceia ii vor eutanasiaza, ca asta fac cu cainii de la ei. Astfel nu ii eutanasiem noi, pentru ca nu vor unii iubitori de animale. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Avem inca din 2001 un recod mondial in cartea recordurilor, cu cel mai mare adapost de caini, cel din Pitesti, la Smeura. Deja suntem cei mai mari iubitori de caini din lume, ar mai ramane sa fim si de tot rasul. Last edited by catalin2; 20.09.2013 at 15:13:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce legatura are una cu alta? In al doilea rand, ce vina au romanii pentru ca Iliescu l-a omorat pe Ceausescu? Nu este o vina colectiva, ci una personala. Eu n-as fi de acord ca din banii mei sa se hraneasca cainii din adaposturi pe termen nelimitat, as prefera sa se faca altceva cu banii mei. Sa ii tina in adaposturi iubitorii de caini pe banii lor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
.
Inseamna ca aveti doar cateva zeci iar restul din motive misterioase se tin departe de oras. Acum imagineaza-ti cum se rezolva problema similar pentru 50.000 caini. De cate fete frustrate si fara viata persoanala e nevoie? ..[/quote] Ha,ha,ha !!! Concluzia e una sigura : ROMANI,daca vreti sa scapati de caini nu va mai neglijati femeile !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Draga "cavalerule", nu stiu ce cauti pe acest site. Discursul tau se potriveste mai curand site-urilor care promoveaza extinctia speciilor. Stimate domn, crestinismul inseamna inainte de toate dragoste fata de creatia Tatalui. Tu nu esti stapanul acestei lumi pentru ca Stapanul este altul, tu esti cel in grija caruia s-a dat aceasta lume. Tu trebuie sa iubesti si sa protejezi creatia. Stiu, e greu sa pricepi. Incearca sa citesti cate ceva despre Sf. Modest (e ortodox) de exemplu, despre Sf Francisc ( e catolic) DAR, INAINTE DE TOATE CITESTE DE FOARTE MULTE ORI NOUL TESTAMENT. VEI VEDEA CA NU AI DREPTUL SA UCIZI, SA INSTIGI LA UCIDERE, CA TREBUIE SA AI MILA. Consider ca prezenta unuia ca tine este inoportuna pe un site crestin ortodox.
Cat despre cazul Anghel Ionut, Bunul Dumnezeu sa il ierte pe copil! Acest copil a fost ucis de un caine de lupta, din cauza ca a intrat pe o PROPRIETATE PRIVATA PAZITA, NESUPRAVEGHEAT fiind DE O FEMEIE IRESPONSABILA SI NETRASA LA RASPUNDERE! Este o manipulare creata pentru a acoperi scandalul Rosia Montana si a compromite politic un primar. Au fost masacrati, torturati mii de caini, ajunsi pe strazi din vina exclusiva a oamenilor. Esti crestin "cavalere"? Crezi ca Mantuitorului ii place sa te vada cum ucizi, torturezi, instigi la ura si razbunare impotriva cainilor? Ce spunea parintele Cleopa despre cei care ucid cainii? Stii? Cum ca atrag asupra lor mari blesteme, pentru ca Bunul Dumnezeu a creat cainele ca sa ne apere si sa ne fie prieten loial. Ai citit scrisoarea parintelui Rafail Noica despre acelasi subiect? Hai, pune mana si citeste. Pana atunci, nu mai crea diversiuni pe un site al crestinilor ortodocsi si nu mai tulbura lumea cu sminteala ta! |
|
|