![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Conflict între ortodocși și greco-catolici pentru o biserică din Bihor17:06 5/29/2007, NewsIn news
Peste o sută de persoane - 30 de preoți ortodocși și circa 80 de credincioși -, din satul bihorean Vălanii de Munte, au blocat accesul greco-catolicilor din localitate să pună în aplicare o sentință judecătorească, nepermițându-le acestora să intre în biserica retrocedată în urma unui proces. |
|
|||
|
|||
![]()
calator ,
eu n-am spus de astrologie ca e o prostie , imi pare rau daca sucesti cuvintele . Daca n-ai inteles sau n-ai vrut sa intelegi ce am zis inseamna ca n-au fost pentru tine . Nu poti sa-i multumesti pe toti . Inca o data scuze , fa cum iti place tie uita ce-am zis . La fel si horoscopul ,cui face placere mult succes ! Am interpretat ceva din punct de vedere religios , cred ca n-am gresit , daca da ,sa corecteze cine vrea . Credinta nu forteaza la nimic ,ar trebui sa fie in primul rand dragoste . Iertare! N-am vrut sa mahnesc pe nimeni . maria |
|
|||
|
|||
![]()
Moastele Sfantului Gheorghe, Sfanta Evanghelie, carja arhiereasca, o cruce aurita incrustata cu pietre pretioase, un potir si o candela au disparut de la Catedrala Episcopala din municipiul Giurgiu.
Potrivit purtatorului de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie(IJP) Giurgiu, Mirela Gheta, doua dintre aceste obiecte, respectiv Sfanta Evanghelie si Potirul, pot fi apreciate ca facand parte din Patrimoniul Cultural National. Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IJP Giurgiu cerceteaza conditiile in care au disparut aceste obiecte, mai ales ca nu au fost constatate urme de fortare a usilor sau ferestrelor catedralei. "Este posibil ca autorul sa fi ramas pe parcursul noptii in catedrala pentru a putea lua aceste obiecte", a spus Mirel... http://www.evz.ro/article.php?artid=307097 |
|
|||
|
|||
![]()
Alertă epidemiologică datorată conservelor de ton
(100 afisari, 2007-05-29) ImprimaTrimite MailComenteaza Specialiștii sunt în plină anchetă epidemiologică, după ce un bărbat din județul Bistrița-Năsăud s-a îmbolnăvit de botulism. Conform testelor efectuate la Institutul Cantacuzino, omul are în sânge toxină botulinică de tip E, iar asta înseamnă că a mâncat pește din conservă. Până la această oră, veterinarii au prelevat peste patru mii de probe din conservele de pește provenite din Thailanda. Este vorba, mai exact, de ton în ulei. Concret, au fost scoase de la vânzare 24.000 de conserve suspecte. Acestea au fost depistate în cinci depozite din județele Timiș, Galați, Cluj, Iași și Maramureș. O parte din probe sunt în lucru la Direcția Sanitar-Veterinară din București. Specialiștii încearcă să identifice bacteria numită toxină botulinică, însă rezultatele finale durează între cinci și zece zile. Bacteria se poate multiplica numai în cazul în care producătorii nu respectă normele de igienă, iar conservele nu sunt sterilizate corespunzător. Până atunci, medicii veterinarii îi sfătuiesc pe consumatori să evite să cumpere conserve bombate, deteriorate, care au rugină la suprafață și, evident, pe acelea care nu sunt în termenul de valabilate. Totuși nu este cazul să puneți la îndoială toate produsele de ton care provin din Thailanda. Această țară este principalul furnizor de pește pentru toată Europa. |
|
|||
|
|||
![]()
ndividul a calculat că pelerinii care s-au strâns la sfârșitul săptămânii, la Șumuleu Ciuc, nu se vor uita la bani și vor face donații semnificative de Rusalii.
Calculele bărbatului au fost corecte și acesta a fost cât pe ce să se facă nevăzut cu 60.000 de lei. Tot weekendul, biserica franciscană din Miecurea Ciuc a rămas deschisă, pentru sărbătoarea de Rusalii. Fiecare pelerin a lăsat bani în cutia milei, așezată chiar lângă statuia Fecioarei Maria, despre care se spune că are puteri tămăduitoare. Se pare că hoțul, un bărbat de 31 de ani, s-a amestecat și el în mulțime, s-a ascuns într-un ungher al bisericii și a rămas acolo până când lăcașul a fost încuiat. Așa a reușit să își umple rucsacul și chiar șosetele cu 60.000 de lei. Apoi, a stat toată noaptea în biserică. Plănuia ca atunci când se va deschide poarta, să se facă nevăzut. Un călugăr l-a surprins însă și a chemat poliția. Bărbatul a ajuns în arest, iar banii s-au întors în visteria bisericii. |
|
|||
|
|||
![]()
MIREAN
Vad ca tot ii dai bataie cu dovezile,dar am mai spus eu ca unora poti sa le dai orice dovezi,ca ei tot nu cred nimic.De exemplu,uitat-te la acest Basescu,nu ii spun presedinte pentru ca nu-l recunosc ca atare si nu ma reprezinta,daca-l iei la bani marunti gasesti o gramada de dovezi ce l-ar arunca in puscarie lejer,dar ups,e o problema...nu sunt dovezi.Avem coruptie...dar,sa vezi,fara corupti.Avem masonerie...dar fara masoni.S-a ajuns la un stadiu de imbecilizare crasa.Diavolul isi face de cap pe planeta,dar voi aveti o alta problema existentiala,infinit mai importanta,n-aveti dovezi!Unii zic ca nu exista diavol...pentru ca bineinteles n-au dovezi.E,poate le face Dumnezeu un pustiu de bine sa-l vada pe diavol,sa vada atunci dovada incontestabila! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca ceva...eu te-am intrebat ceva aplicat, iar tu ai schimbat vorba/macazul. Daca poti, raspunde la ce te-am intrebat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i contest pe Sf. Parinti, doar pe cei care interpreteaza si manipuleaza tendentios invatatura lor! |
|
|||
|
|||
![]()
draga maria ai citit undeva scris de mine ca eu cred ca parerea ta despre astrologie e ca aceasta e o prostie? Am dat un ex despre un subiect despre care unii isi dau cu parerea fara sa il cunoasca...dar daca ai simtit nevoia sa te justifici si scuzi stii tu ce stii...
Marius apocalipsa vine de sute de anii Si in evul mediu venea si tot o asteptam Pai daca noi consideram ca vine acuma pai pe vremea razboiului mondiala ce mai trebuia sa credem? Si cu ce drept spui tu cuiva ce sa faca cu timpul sau? ..... aplica ti singur sfaturile |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stiri-Spectacole-Evenimente | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 1001 | 24.02.2025 13:36:21 |
Pe scurt din lume (stiri mai noi si mai vechi) | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 173 | 13.05.2014 06:46:57 |
Stiri, spectacole, evenimente culturale pentru cei din Bucuresti | glykys | Stiri, actualitati, anunturi | 160 | 05.04.2014 22:07:21 |
Baptistii stiu de dinainte ca o sa apara stiri indreptate impotriva BOR | metanoia2 | Generalitati | 13 | 23.11.2009 16:23:51 |
|