![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa din dragoste frateasca,unde dai creste-tot o vorba romaneasca"de duh"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu stateam sa invat, ce crezi. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred că mai mult copiai.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
=)) Aici depinde.Daca furi priviri in timp ce ai pe cineva , s-ar putea
sa-ti furi si niste palme. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Se vede, nu?!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Crin tu invatai sau invatai sa copiezi ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mai, copiatul e rau, de acord, dar in ziua de azi cand mai mult conteaza notele (la TOATE materiile) si nu competentele, daca nu te descurci la 1-2 materii, n-ai ce face, ca deh, notele conteaza, dele-ncolo de competente. tu trebuie sa fii as la toate materiile.
Da, eu copiam la matematica, cat sa trec. La bac, n-am copiat, desi erau sansemari sa pic, dar mi-am is fie ce-o fi; vrea sa-mi dau bacul pe puterle mele. L-am luat din prima, nu a fost problema, dar ca sa trec anii, la matematica, copiam cat puteam (si o faceam prost, ca pur si simplu nu intelegeam nimic; si in ziua de azi etest matematica).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Să fii corigent nu-i un păcat.
Să fii hoț, da.
|
||||
|
||||
![]()
pfff, tare-s curioasa cat de perfect ai trecut tu prin scoala, cat deperfect le-ai facut tu pe toate; pentru ca tu aici te iei si de cele mai mici pacate si le scoti in evidenta. Crede-m, stiu ce e pacat, dar nu-s, n-o sa fiu si n-am fost nici sfanta, nici perfecta. Si da, am preferat sa copiez cat satrec decat sa raman corijenta.
Pace!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
oaie, vezi ca te-ai prins?
![]() Da` pana la urma mi-a reusit si am scapat de scoala. Si-am poposit la voi sa promovez hotia si prostia! E de mirare?! ![]() |
|