![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu din cate stiu, D-l Cristian, cartitele ataca radacinile la orice planta:copac, radacinile de morcov, de patrunjel..deci orice sadesti, ai mari sanse sa le vezi uscate si cu radacina mancata...Plus ca terenul arata vraiste cu musuroaiele alea pe acolo..
Acuma na, eu chiar nu am experienta in domeniul asta..ce am citit sau ce am auzit..Acusa ne lamureste cineva mai documentat! :)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar apreciez ideea.
|
|||
|
|||
![]()
Cârtițele, din câte știu, distrug culturile, în special atacă rădăcina. Coropișnițele și alți dăunători se combat prin alte metode. Spre exemplu coropișniței îi place berea. Capcană eco pentru coropișnițe: https://www.paradisverde.ro/gradina-...ru-coropisnite
Dacă dai click pe poza cu coropișnița poți rula poze cu mai multe detalii. Last edited by ovidiu b.; 09.03.2016 at 13:36:21. |
|
||||
|
||||
![]()
e in gandac cu vicii! :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Așa este, dar să știi că sunt cazuri în care omul ar da orice să scape de cârtițe.
În articol este subliniat:"Important! Inainte de a alunga cartita, sa ne gandim la partea utila, elimina insecte daunatoare greu de combatut!" Last edited by ovidiu b.; 09.03.2016 at 13:55:11. |
|
||||
|
||||
![]()
Și eu cunosc. Mușuroaiele ei deranjează, într-adevăr. Dar oamenii în general nu știu că e și utilă.
|
|||
|
|||
![]()
Și șanturile săpate care permit aerului să intre la rădăcina plantei...răscolesc straturi de zarzavaturi... Un avanaj ar mai fi afânarea pământului.
|
|