![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu dragoste fratesca jenica |
|
||||
|
||||
![]()
Dea lungul vietii ne incarcam cu multe lucruri inutile , daunatoare . Cu cit ne incarcam mai mult cu atit ne este de greu sa ne debarasam de ele la un moment dat. E greu a spune NU , cind mai mult din jumatate din viata noastra am spus DA , placerilor trupesti . Este la fel cind ne imbuibam cu mancare peste masura si adunam kilogram dupa kilogram pina ajungem supraponderali, purtind dupa noi in fiece zi un sac de osinza de care scapam foarte, foarte greu. Revenind la problema noastra, acel ce intradevar vrea cu adevarat sa-L iubeasca pe Dumnezeu isi leapada in fiece clipa hainele murdare si apucaturile spurcate si invata sa spuna NU celor netrebuincioase. Nu exista cale de mijloc si nici compromisuri. Ori traiesti in dragoste pentru Hristos , ori traiesti intrun pacat continuu ce te duce la pierzare atit in asta lume cit si dupa moarte. A spune e greu , nu pot inseamna a-ti lungi suferinta, a accepta lucrarea marsava a vrajmasului , a te preda in mainile lui , a-ti alunga ingerul pazitor dat la Sfantul Botez.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am mare respect pentru slabiciunea omeneasca .
Acel "vreau" pentru mine nu este numai al meu , ci jumatate al meu ,jumatate al lui Dumnezeu . Care-i "picatura " care face sa se incline balanta spre Da , desi mult timp am vrut sa spun si n-am putut . Ce este hotarator ? Poate prin milostenie , poate prin slujirea aproapelui ,poate ,poate ...... (In VT , exista un rand in care se spunea : li s-au impietrit inimile , ca sa nu se roage , sa nu fie iertati .La asta meditez des , desi nu mai e actual , a venit Hristos ). Am mila de cei care nu "misca chiar nimic " .(fara a se socoti mandrie!) Si totusi in fata lui Dumnezeu nu mai ai timp de explicatii , ce ai in "traista" cu asta te prezinti , nu e timp de scuze . Eu asa simt . Cred ca daca nu putem sa ne rugam ar trebui sa facem mai multa milostenie , sa aratam mullta mila si toate se vor schimba . Nu e usor sa nu te poti ruga deloc ! maria |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este Cristi ,
frumos spus nu mai am nimic de zis . Atunci nu ne ramane decat sa ne rugam mereu pentru toti si s-avem rabdare , fiecare va trai trezirea lui , cu mila lui Dumnezeu . M-asi bucura totusi daca nu ne-ar mai batjocora atit , daca ar face si ei o mica pauza sa ne priveasc cu alti ochi . Macar de-ar zice si ei ," mai poate si oamenii astia au dreptate , le mahnim sufletele zi de zi" . Stii , sa recunoasca fiecare (si eu) : " n-am nici un drept sa-mi bat joc de nimeni " , ar fi un pas inainte , s-ar mai schimba societatea . Macar sa incercam ! Unde e vointa exista si o cale . maria |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tu despre ce vorbesti omule? asta etse o aberatie. tu crezi ca eu m-am gandit vreodata ca tu sa devii homo? sau colega de clasa lesbiana? sau crezi ca eu consider ca este o boala? problem
|
|
|||
|
|||
![]()
tu despre ce vorbesti omule? asta etse o aberatie. tu crezi ca eu m-am gandit vreodata ca tu sa devii homo? sau colega de clasa lesbiana? sau crezi ca eu consider ca este o boala? problem
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca nu ai rasoubns necontrolat. si acum, inca odata ai spus-o intr-p maniera cat se poate de imocrita cat de homofob esti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatul | cristiboss56 | Pocainta | 176 | 08.08.2013 21:54:08 |
Ce e pacatul? | culianu | Pocainta | 34 | 18.12.2010 21:02:30 |
Pacatul | patinina34 | Despre Sfanta Scriptura | 27 | 25.05.2009 16:11:34 |
Pacatul global si pacatul personal | patinina34 | Din Noul Testament | 3 | 28.12.2008 01:50:58 |
pacatul? | Annamarria | Generalitati | 4 | 11.02.2008 12:53:26 |
|