![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acu, din partea mea: e bună Maica nu doar la Ghighiu! Ea nu locuiește acolo, să știi.....:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti un suflet tare urat si mi-as dori sa realizezi asta candva!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De parca tu ai avea avea vreo virtute speciala sa ai parte de copii si familie...Darul, harul si milostenia lui Dumnezeu. Eu le suport toate cu demnitate si secretosenie ,nu am deschis nici un thread cu necazurile mele,nu ma plang nimanui. Asta este infinit mai mult de suportat, ai dreptate. Hai nu-mi turna in cap rautati ca de asta nu te intrece nimeni aici pe forum.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deocamdată, "sunt o baba comunistă". E un film. Dar imi place cum sună. Și poate că mi se potrivește. Iartă-mă! A, și nu e smerenie veritabilă. Dar sigur ți-ai dat seama. :) Pur și simplu cred că e mai profitabil să râzi de tine însuți decat de alții.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 03.12.2016 at 23:42:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Băbuțo, lasă croșetatul părerilor de sine. Treci mai bine la croșetat un ciorap... :)
Last edited by simpllu; 03.12.2016 at 23:24:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul a spus clar, oscileaza, intre a fi cretin si crestin. pururi in tranzitie cum se zice. Ca noi toti poate de altfel, si nu toti la fel de constienti de asta. El macar stie. Dar nu vrea, ca are motive. Si duhovnicul stie, Dumnezeu la fel toti de pe forum si probabil mai sunt. Cand nu o sa mai aiba motive, nu o sa mai faca. Asta e. Pana atunci n-are nevoie de sfaturi, indicati sau absurde acte de pocainta, stie el mai bine cum sa-L abordeze pe Dumnezeu si pe aialalti ipocriti de se cred crestini.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.12.2016 at 23:39:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta-i mai greu de făcut.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu il iert si sa il ierte si Dumnezeu. Dar vb si prietenie cu el nu-mi mai trebuie. Vb vine "prietenie",poate cel mult a fost din partea mea,din partea dumnealui numai interes. Sarbatori fericite Alin si toate cele bune tuturor prietenilor de pe forum.
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, soră!
Dumnezeu să te răsplătească după inima ta. Și după cum ai făcut milostenie, dincolo de aparențe. Mai ales după asta să te grijească Domnul în vecii vecilor! Last edited by ioan67; 04.12.2016 at 03:04:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta, de acum frate Cristian, e doar in puterea Domnului.
Eu nu te-as ierta, sa ma crezi. Si o sa vezi ca nu glumesc, Cristian. Ai comis-o rau de tot, rau de tot....... |
|