![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Au fost cadre restrânse,unul prin apel video și unul doar persoanele apropiate și restul le-am citit in privat eu pentru acele persoane.
Crede-mă nu a fost nimic vanitos,sau spectaculos sau ieșit din comun ca "regie". Au fost situații extrem de dificile și lucrări vrăjitorești majoritatea sau cazul meu,direct satanism. In unele cazuri s-a ameliorat, într-un caz n-am mai auzit nimic despre o persoana,deci nu-i nimic precis, ține mult și de cel in cauză. Oricum aderatele exorcisme și legări sunt Cheile lui Solomon.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 17.04.2026 at 23:51:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici nu ar trebui să circule la liber cărțile astea de slujbă. Treaba ta, nu o să răspunzi numai pt tine, ci și pt oamenii aceia care din disperare și fără discernământ apelează la un simplu mirean care nu e vreun nevoitor sihăstrit sau zăvorât pe undeva, călit în ani de smerenie, nevoință. Culmea e că tu și crezi ca dacă nu citeai tu moliftele, aceia nu ar fi ieșit din impasul acela, mă rog nu e treaba mea, dar parcă e ireal, vorba ta zici că e o ficțiune în care naratorul nu-și dă seama de inadecvarea la situație.
|
|||
|
|||
|
EBine,tu ești rămas în trecut, în care lumea mergea tradițional.
Cum ai răspunde unei persoane cu tendințe de suicid, aflată într-o țară străină,care era chinuită de toate patimile posibile și fosta practicantă satanistă? Dacă ea a răspuns că vrea să ne rugăm... Și să se elibereze de acei demoni.. Ce ai fi vrut să zic în acel caz ? Înger îngerașul meu? Găsea ea acolo exorciști,sau avea ea puterea sa meargă într-o biserică, că se gândea mai degrabă cum să se omoare și găsea plăcere doar in patimi trupești. Eu pur și simplu am întrebat-o... Ea a răspuns DA Ai fi vrut să merg atunci într-o peșteră să mă pregătesc 3 ani sa fiu canonic eligibil sa le citesc și să vin după?
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 18.04.2026 at 00:06:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Oricum hrănirea confortului personal, pe motiv că nu am chef să merg să caut un preot nu e un motiv. Faptul că intri într-o astfel de sferă satanistă, că o cauți cu lumânarea parcă spune multe. A mai fost un băiețaș care citea psaltirea și diferite canoane pe un canal de youtube, acu vreo 8-9 ani, s-a pulverizat repede după ce a înțeles el rătăcirea. Există grupuri de tip candela de rugăciune, cu mii de oameni care citesc psaltirea, care sunt private nu publice, dar nu se sună prin video-call, fiecare la locul lui citește o catismă. Sunt multe de zis, dar e clar că lipsa de discernământ duhovnicesc, crează paralelism PARA-bisericesc, golul ăla o să se umple cu ce cred oamenii că e util să facă în momentul xyz.
|
|||
|
|||
|
Bine,nu justifică folosirea lor,eu doar ți-am spus un context în care le-am folosit.
Nu trebuie generalizat,că eu asemenea complexe, asta e altceva. Sunt exorciști de diferite confesiuni sau chiar fără niciuna. Până la urmă și aici trebuie să-ți placă, să simți că vrei sa faci asta. Funcționează chiar și psihologic vorbind,deci nu văd o problemă. Că am folosit textul ortodox... Este unul vechi din Biserica Primara....Deci nu-i ceva exclusiv.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 18.04.2026 at 00:19:34. |
|
|