![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@krabu:
M-ai inteles gresit. Era un raspuns la [color=red] "ce sa va mai ia America? " [/color] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Inima mea este tot in Romania mai patriotule! Acolo este toata familia mea si acolo cu ajutorul lui Dumnezeu o sa-mi ingoape familia oasele. Aveti o impresie tare gresita despre cei care traiesc in strainatate. De ce? Ai tai? Adica daca 24 de milioane de romani din diaspora nu sint ai tai? Da a cui sint? Sa-ti fie rusine! 2. Da inima mea este in Germania ca acolo traiesc si deocamdata inima este cu tine cea organica. Iar cealalta citeste primul punct poate recitind incepi sa intelegi. Hai ca nu-i asa greu! 3. Eu si majoritatea din diaspora facem parte din BOR! B O R! Asa cum exista o episcopie de Iasi exista si una de Germania! De Franta si de ce vrei tu.Deci nu te uiti peste gard ci peste sireturi! 4.Eu nu dispretuiesc nicii un Cucuieti.Si eu sint orasean si am plecat de buna voie la tara in agricultura de la 18 ani asa ca lasa demagogia. Aici nu-i vorba de Cucuieti sau de sat aici e vorba ca atunci cind vorbesti de probleme mondiale trebuie sa te uiti mai departe de panoul pe care scrie Cucuieti..sau Bucuresti (ca sa intelegi mai bine) Daca ma credeam superior cuiva de pe forum nu-mi pierdeam timpul sa-ti raspund! 5. Tot ca sa intelegi ma citez singur :" Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras? Si acum iti explic ce vrea sa spuna fraza asta: Daca faci parte din Noua Ordine Mondiala ti-ai vindut sufletul deja! Ca astia nu banii ci prin bani /saracie vor sufletul! Dupa nick ar trebuii sa fi mai rapid! Da poate esti si tu din Ardeal ca mine atunci ai o scuza!:p |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacat! Cind ma gindesc cine o sa conduca religios tara ???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu va mai imbatati cu apa chioara ca masoneria este cauza....islamul ca virus se raspandeste repede si face ravagii. In cativa ani grozaviile lor (sa nu le spun altfel) aufacut ocolul pamantului de cateva ori. De esti interesat iti pot sa si o lista cu atentatele zilnice ale organizatiilor islamiste in lume. Fereste-te de dusmanul nevazut....ca ala e mai periculos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si atunci Stefan cel MAre? Brancoveanu? vlad TEpes si altii care au rezistat invaziei musulmane nu au respectat credinta? pai multumeaste-le nene altfel nu mai erai aici sa filosofezi cica pe teme religioase crestine. gandeste tot asa si sa nu te miri daca iti vine fiicata sau fiul tau sa iti zica...pai domnule crestin te invitam sa te musulmanesti sa ai fecioare in paradis, de nu ori platesti bir ori iti tai capul.... ... infectarea economiei. profit, bla bla....sunt impresionata:) daca te aude un musulman te-ar cioparti bucatele...asa in gluma... Cauta pe net siturile AlQaida si urmareste in direct decapitari si decuparea mainilor si picioarelor celor necredinciosi...si apoi sa imi vorbesti de moralitate islamica |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca e mai bine sa ne indoim de cele vazute si sa ne vedem de treaba iubindu-i in continuare ca pe fratii nostrii care au nevoie de ajutor decit sa credem ce ne prezinta cei care-i invadeaza ILEGAL ca de fapt si in Vietnam, tot ilegal, si pe lumea cealalta sa raspundem pentru faptele odioase la care ne-am facut partasi pentru ca i-am crezut pe criminali si am omorit femei si copii trimitindu-ne tineretul sa lupte pe un front INCHIPUIT de acesti criminali! Cel mai amuzant, daca stai sa te gindesti, este faptul ca cei mai inversunati sa lichideze Estul(unde de fapt se afla Adevarul, si unde a "locuit" intotdeauna), adica multi de aici, cred ca ei gindesc prin prisma judecatii lor personale,.....:D:D nedindu-si seama cit de manipulati sunt, si cite miliarde se cheltuie pe "formarea" acestei pareri "personale" |
|
|||
|
|||
![]()
Daca gaseste cineva continutul discursului lui Ahmadinejad de la Columbia Univ. sa ma anunte si pe mine.
Deci daca se poate nu comentariile presei "libere" din Ro ci chiar discursul lui Multumesc, Andrei |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia mai internetul si "rasfoieste-l". Ce ciudati is unii...cand le dai sfaturi iti dau cu parul in cap ca ei is mari si tari....doar de dragul de a contrazice. Daca atat de multi oameni iti spun ca islamul e negru si apare unul si zice...nu ca e fals iti vine sa...te rogi pentru sufletul ratacitului aluia. Ai atatea dovezi in istorie si ai dovezi actuale de efectul islamului asupra lumii. Sfintii parinti te sfatuiesc sa te indoiesti de credintele gresite dar tu ce faci? Le proslavesti??? Roaga-te la Sf. Stefan Cel Mare sa iti lumineze creierul ca esti pe duca nene si citeste Biblia din scoarta in scoarta eventual invata pe de rost acele versete ale Mantuitorului care iti vorbesc de PROFETI MINCINOSI CARE TE TRAG IN IAD!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
dillema calmeaza-te:)Un singur lucru nu se poate face cu forta: binele! Noi spunem ce avem de spus si cine vrea si poate sa inteleaga...intelege cine nu , nu!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
un nou sfant in Romania | gheorghie | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 02.07.2012 03:04:58 |
Let's do it Romania | Florin-Ionut | Intamplari adevarate | 20 | 28.09.2010 13:05:55 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|