Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2007, 15:57:01
GDI GDI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

@krabu:
M-ai inteles gresit. Era un raspuns la [color=red] "ce sa va mai ia America? " [/color]
Reply With Quote
Vechi 22.09.2007, 17:42:34
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GDI
Marius, imi pare rau ca te supara ce scriu oamenii de aici din RO. Am urmarit posturile tale si sunt convins ca esti un tip de treaba. Dar:

1. [color=red] "Nu comparati cei citiva turci din Constanta cu orase intregi musulmane din occident!" [/color]
Nu te supara, inima mea este aici, in Romania. Permite-mi sa-mi pese intai de-ai mei.

2. [color=red] "In Germania se scot crucile din clase ca sa nu-i deranjeze pe musulmani! Se incearca proiecte de introducere a islamului ca religie in scoli." [/color]
Da, inima ta este in Germania. Si la noi este problema cu icoanele. Si oricum noua ne pasa de ortodoxie. Dupa ce-o sa rezolvam problemele din BOR si RO o sa ne "uitam si peste gard".

3. [color=red] "Se pare ca nu prea ai iesit din cucuietii tai de vorbesti asa." [/color]
Din aceeiasi cucuieti noua ne-a iesit si un Cleopa si multi altii. Tu poti sa dispretuiesti asta, eu n-o s-o fac. Eu sunt de 3 generatii la oras si nu dispretuiesc "cucuietii". Atitudinea asta de superioritate nu-i ceva frumos. Ca sa nu mai vorbim ca este total neortodoxa.
4. [color=red] "Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras?" [/color]
Sufletul, ca pe celelalte ni le-au cam luat de mult. :(
Mai frate ori eu nu mai vorbesc romaneste ori voi nu mai sinteti capabili sa intelegeti cautind pricina de gilceava.
1. Inima mea este tot in Romania mai patriotule! Acolo este toata familia mea si acolo cu ajutorul lui Dumnezeu o sa-mi ingoape familia oasele. Aveti o impresie tare gresita despre cei care traiesc in strainatate. De ce? Ai tai? Adica daca 24 de milioane de romani din diaspora nu sint ai tai? Da a cui sint? Sa-ti fie rusine!
2. Da inima mea este in Germania ca acolo traiesc si deocamdata inima este cu tine cea organica. Iar cealalta citeste primul punct poate recitind incepi sa intelegi. Hai ca nu-i asa greu!
3. Eu si majoritatea din diaspora facem parte din BOR! B O R! Asa cum exista o episcopie de Iasi exista si una de Germania! De Franta si de ce vrei tu.Deci nu te uiti peste gard ci peste sireturi!
4.Eu nu dispretuiesc nicii un Cucuieti.Si eu sint orasean si am plecat de buna voie la tara in agricultura de la 18 ani asa ca lasa demagogia. Aici nu-i vorba de Cucuieti sau de sat aici e vorba ca atunci cind vorbesti de probleme mondiale trebuie sa te uiti mai departe de panoul pe care scrie Cucuieti..sau Bucuresti (ca sa intelegi mai bine)
Daca ma credeam superior cuiva de pe forum nu-mi pierdeam timpul sa-ti raspund!
5. Tot ca sa intelegi ma citez singur :"
Daca Romania este deja vinduta masonilor degaba rugatorii. Si daca faceti parte din "Noua ordine Mondiala" ce sa va mai ia America? Spuma de ras? Si acum iti explic ce vrea sa spuna fraza asta: Daca faci parte din Noua Ordine Mondiala ti-ai vindut sufletul deja! Ca astia nu banii ci prin bani /saracie vor sufletul!
Dupa nick ar trebuii sa fi mai rapid! Da poate esti si tu din Ardeal ca mine atunci ai o scuza!:p
Reply With Quote
Vechi 22.09.2007, 19:49:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacu_s
SUA Canada Germania sunt tari fara credinta ce sa le ia islamul banii? Cruce nu are ca nu exista ortodoxie acolo!Romania are rugatori care o pastreaza in verticalitate!
SUA CANADA EUle ia islamului banii! de aia ii tolereaza in tarile lor. Ei nu ar fi tari fara ei!!!
Reply With Quote
Vechi 24.09.2007, 17:35:34
bmd
Guest

Implicit

Pacat! Cind ma gindesc cine o sa conduca religios tara ???
Reply With Quote
Vechi 25.09.2007, 20:04:02
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de lacu_s
SUA Canada Germania sunt tari fara credinta ce sa le ia islamul banii? Cruce nu are ca nu exista ortodoxie acolo!Romania are rugatori care o pastreaza in verticalitate!
SUA CANADA EUle ia islamului banii! de aia ii tolereaza in tarile lor. Ei nu ar fi tari fara ei!!!
chiar ma faci sa rad...ce bani le ia USA si Canada??? USA doar intr-o campanie umanitara aduna bani cat venitul tuturor tarilor arabe anual. venitul unei tari arabe este cat bacasisul USA. Canada nu castiga nimic de pe urma lepadaturilor de musulmani care nereusind ei insisi sa se integreze in propria lor tara datorita discriminarii, mizeriei si islamului vin in Canada la o viata mai buna...si de fapt Canada este in pierdere caci este obligata sa ii intretina pe puturosii de musulmani...ca femeile musulmane nu pot munci ca mai toate is cu burca pe fata si stau pe ajutorul social adica pe spatele canadienilor. ce sa ii faci daca unii vorbesc din lipsa de informatii...cu toate ca internetul e la dispozitia tuturor dupa cate observ. In germania situatia s-a inrautatit dramatic ...de Franta nici nu mai zic ca e adanc bagata in r..t din cauza musulmanilor imigranti legali sau ilegali. In hashalemurile musulmanilor nici macar politia nu poate intra. Anglia e pe duca tot din cauza molimei de islam. Apropos...in Franta sunt 5 milioane de musulmani in comparatie cu 64 de milioane cat e populatia Frantei (si uite ce taraboi fac, in Canada sunt 1.8 % musulmani din 30 milioane cat are Canada (si au mai multe drepturi decat au canadienii), in Germania is 4%, in USA in jur de 6 milioane din 300 milioane.

Si nu va mai imbatati cu apa chioara ca masoneria este cauza....islamul ca virus se raspandeste repede si face ravagii. In cativa ani grozaviile lor (sa nu le spun altfel) aufacut ocolul pamantului de cateva ori. De esti interesat iti pot sa si o lista cu atentatele zilnice ale organizatiilor islamiste in lume.
Fereste-te de dusmanul nevazut....ca ala e mai periculos.
Reply With Quote
Vechi 25.09.2007, 20:16:43
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de dillema
raul triumfa atunci cand oamenii buni nu fac nimic. Unde in cuvintele lui Hristos apare ca trebuie sa stam cu mainile in san???
Aici sunt cuvintele lui referitor la "invazia" musulmana in Europa:
"Da-i Cezarului ce-i al Cezarului..."
Este deja o certitudine ca economiile tarilor europene si N.Americane ar fi fost demult falimentare fara injectarea capitalului ENORM de bani gheata din partea "invadatorilor". Asa ca pe "Cezarul" il doare in cot de sursa de profit, puteau sa dea buzna si gorilele sau cimpanzeii din jungle daca ar fi avut miliarde de depus in banci, si cred ca le-ar fi asigurat si scoli "speciale" de civilizare si acomodare ca sunt experti la asa ceva
Ma intreb oare daca macar ai citit cum trebuie Biblia...mergi la un duhovnnic, preot si afla ce inceamna "da cezarului ce e al cezarului" si nu iti mai da cu presupusul ca nu ii sta bine unui crestin asa ca tine dupa cum pretinzi ca esti.

Si atunci Stefan cel MAre? Brancoveanu? vlad TEpes si altii care au rezistat invaziei musulmane nu au respectat credinta? pai multumeaste-le nene altfel nu mai erai aici sa filosofezi cica pe teme religioase crestine. gandeste tot asa si sa nu te miri daca iti vine fiicata sau fiul tau sa iti zica...pai domnule crestin te invitam sa te musulmanesti sa ai fecioare in paradis, de nu ori platesti bir ori iti tai capul....

... infectarea economiei. profit, bla bla....sunt impresionata:) daca te aude un musulman te-ar cioparti bucatele...asa in gluma...
Cauta pe net siturile AlQaida si urmareste in direct decapitari si decuparea mainilor si picioarelor celor necredinciosi...si apoi sa imi vorbesti de moralitate islamica
Reply With Quote
Vechi 26.09.2007, 00:58:58
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cauta pe net siturile AlQaida si urmareste in direct decapitari si decuparea mainilor si picioarelor celor necredinciosi...si apoi sa imi vorbesti de moralitate islamica
:)De unde stii de cine sunt facute filmele. De unde stii cine la decapitat pe Daniel Pearle? Ai fost tu acolo? Asa ne invata Sfintii Parinti sa ne intrebam!
Cred ca e mai bine sa ne indoim de cele vazute si sa ne vedem de treaba iubindu-i in continuare ca pe fratii nostrii care au nevoie de ajutor decit sa credem ce ne prezinta cei care-i invadeaza ILEGAL ca de fapt si in Vietnam, tot ilegal, si pe lumea cealalta sa raspundem pentru faptele odioase la care ne-am facut partasi pentru ca i-am crezut pe criminali si am omorit femei si copii trimitindu-ne tineretul sa lupte pe un front INCHIPUIT de acesti criminali!

Cel mai amuzant, daca stai sa te gindesti, este faptul ca cei mai inversunati sa lichideze Estul(unde de fapt se afla Adevarul, si unde a "locuit" intotdeauna), adica multi de aici, cred ca ei gindesc prin prisma judecatii lor personale,.....:D:D nedindu-si seama cit de manipulati sunt, si cite miliarde se cheltuie pe "formarea" acestei pareri "personale"
Reply With Quote
Vechi 26.09.2007, 04:05:12
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Daca gaseste cineva continutul discursului lui Ahmadinejad de la Columbia Univ. sa ma anunte si pe mine.
Deci daca se poate nu comentariile presei "libere" din Ro ci chiar discursul lui
Multumesc,
Andrei
Reply With Quote
Vechi 27.09.2007, 17:54:26
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
:)De unde stii de cine sunt facute filmele. De unde stii cine la decapitat pe Daniel Pearle? Ai fost tu acolo? Asa ne invata Sfintii Parinti sa ne intrebam!
Cred ca e mai bine sa ne indoim de cele vazute si sa ne vedem de treaba iubindu-i in continuare ca pe fratii nostrii care au nevoie de ajutor decit sa credem ce ne prezinta cei care-i invadeaza ILEGAL ca de fapt si in Vietnam, tot ilegal, si pe lumea cealalta sa raspundem pentru faptele odioase la care ne-am facut partasi pentru ca i-am crezut pe criminali si am omorit femei si copii trimitindu-ne tineretul sa lupte pe un front INCHIPUIT de acesti criminali!

Cel mai amuzant, daca stai sa te gindesti, este faptul ca cei mai inversunati sa lichideze Estul(unde de fapt se afla Adevarul, si unde a "locuit" intotdeauna), adica multi de aici, cred ca ei gindesc prin prisma judecatii lor personale,.....:D:D nedindu-si seama cit de manipulati sunt, si cite miliarde se cheltuie pe "formarea" acestei pareri "personale"
Cat de naivi sunt unii...degeaba D-zeu le-a dat creier unora...

Ia mai internetul si "rasfoieste-l". Ce ciudati is unii...cand le dai sfaturi iti dau cu parul in cap ca ei is mari si tari....doar de dragul de a contrazice. Daca atat de multi oameni iti spun ca islamul e negru si apare unul si zice...nu ca e fals iti vine sa...te rogi pentru sufletul ratacitului aluia. Ai atatea dovezi in istorie si ai dovezi actuale de efectul islamului asupra lumii.

Sfintii parinti te sfatuiesc sa te indoiesti de credintele gresite dar tu ce faci? Le proslavesti??? Roaga-te la Sf. Stefan Cel Mare sa iti lumineze creierul ca esti pe duca nene si citeste Biblia din scoarta in scoarta eventual invata pe de rost acele versete ale Mantuitorului care iti vorbesc de PROFETI MINCINOSI CARE TE TRAG IN IAD!!!!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2007, 18:17:46
bmd
Guest

Implicit

dillema calmeaza-te:)Un singur lucru nu se poate face cu forta: binele! Noi spunem ce avem de spus si cine vrea si poate sa inteleaga...intelege cine nu , nu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
un nou sfant in Romania gheorghie Stiri, actualitati, anunturi 3 02.07.2012 03:04:58
Let's do it Romania Florin-Ionut Intamplari adevarate 20 28.09.2010 13:05:55
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Romania IonutS Generalitati 3 10.05.2009 01:38:27
Romania ancah Generalitati 5 27.09.2007 17:08:53