![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
sa dam stapinului nostru niste bani pt frumoasa manastire COCOS ,dinjud.TULCEA ,care are moastele celor 4 sfinti mucenici de la Niculitel si care manastire nu e pictata inca.Contulin care se depun banii esteurmatorul:BRD TULCEA.RO14BRDE370SV01775353700,cod fiscal:5887800,iar pt scrisori adresa este:COCA STEFAN ,man.COCOS,sat Niculitel,cod postal 827165.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am zis ca sint pe aici de vreo 20 de ani si credeti-ma am vazut multi dormind prin cutii pe trotuar si nu are rost sa mai insir cite , eu nu stau in NY. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu stau in NY de vreo 2 ani de zile - nu in cartier de lux :p - si n-am vazut saracii astia de care vorbiti voi, nici de canale populate de oamenii strazii n-am auzit/vazut. Poate doar vreo 2-3 care apar din senin te miri pe unde. NU la modul ca ii vezi zi de zi in acelasi loc stand la mila publica. Iar autoritatile aici sunt stricte, de ex. in metrou se anunta in mod expres in difuzoare sa nu dai bani celor care cersesc. Motivul: nu vor sa incurajeze cersetoria si delasarea.
|
|
|||
|
|||
![]()
E posibil ca hana curata de pe om sa-l faca "nevazut" pe sarac. E posibil ca smerenia din el sa-l ascunda de lume. Dar el exista. Trebuie doar sa-l cautam. Exista orfelinate, copii care asteapta un cadou de Craciu sau de Pasti; exista camine de batrani: oameni, care asteapta o vorba buna, o plimbare pe strada sau prin parc. Exista
birouri pentru someri, etc Adevarata milostenie o facem cu cel, care nu ne poate intoarce binele facut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa e. Vorbeam de adevarata milostenie. La asta m-am si referit. La cei cu care putem fi milostivi.
Am vazut o femeie, care nu avea acoperis deasupra capului. Neavand adresa, nu avea serviciu. Dar in fiecare zi se spala, se pieptana, incat nu se vedea pe ea ca doarme intr-o cutie de carton. Aparentele inseala. |
|
|||
|
|||
![]()
am ajuns la concluzia ca adevarata milostenie e pentru altii, mie doar imi place sa daruiesc altora un pic din ceea ce mie imi prisoseste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru aceste fapte ale tale, Mirela.
|
|