![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu-i putem trece pe pomelnice decat pe cei care au o viata foarte activa in in cadrul bisericii, ceilalti cui raman?
Cum ramane cu "MILA voiesc iar nu jerfa? Ca n-am venit sa chem pe cei drepti ci pe cei pacatosi la pocainta?" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ei nu se roaga pentru ei insisi si mai si traiesc in mari pacate, pentru ale cui rugaciuni se vor intoarce la credinta?
|
||||
|
||||
![]()
puteti sa-i treceti linistiti dar frumos in dreptul numelui treceti motivul pentru care este solicitate rugaciunea Bisericii
|
|||
|
|||
![]()
Eu, de exemplu, nu stiu de ce acel om ne-a rugat sa-l pomenim in rugaciunile noastre, nici nu l-am intrebat.. Probabil pentru ca era constient ca ghicind in cafea face un pacat mare. Subliniez: nu l-am scris pe pomelnic, ci il pomeneam in rugaciunea personala, acasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu se bucura mai mult pentru un ratacit care revine la el decat pentru unul"drept"care este, neinduplecat fata de greselile altora.Si intr-adevar ne lipseste mila si intelegerea fata de cei care nu sunt ca noi.A se vedea chiar replici sau pareri ale multor useri de aici chiar. Doamne iarta-ma daca am gresit |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Liturghie | danyel | Sfanta Liturghie | 81 | 02.11.2015 16:22:22 |
Sfanta liturghie | Andy00 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 30.01.2015 15:29:07 |
Sfanta Liturghie | alecsandru | Sfanta Liturghie | 26 | 05.02.2013 21:41:47 |
Sfanta Liturghie | anavictoria | Sfanta Liturghie | 57 | 12.01.2009 19:38:22 |
|