Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2007, 19:41:19
mirelat
Guest

Implicit

dar daca situatia era inversa, cristi, cine trebuia sa lase mai mult de la el?! :dozingoff:
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 19:41:56
DayDream DayDream is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2007
Implicit

Oricum o parte din mine e la Dumnezeu...dar nu vreau sa fiu oligat sa o dau shi pe celalata...vreau sa i_o ofer Lui din suflet...vreau sa il inteleg singur...fara sa fiu obligat pentru ca asha e bine...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 19:43:39
Member

Implicit

Iar daca ea ar fii fost crescuta ca mine ar fii facut la fel...sunt aproape convins...are 17 ani in care a fost crescuta in spiritul credintei...eu nu cred ca am nimic...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 19:48:07
Member

Implicit

scz..nu ca nu am nimic...doar ca nu in aceeashi masura...sa nu se inteleaga gresit...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 19:56:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DayDream
Iar daca ea ar fii fost crescuta ca mine ar fii facut la fel...sunt aproape convins...are 17 ani in care a fost crescuta in spiritul credintei...eu nu cred ca am nimic...
Te rog, lasa putin si de la tine si sunt sigur ca totul va fi bine in cele din urma. Va veti modela unul dupa celalalt, cu rabdare, multa rabdare si tact. Intelege si vei fi inteles, iubeste si vei fi iubit, accepta si vei fi acceptat.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:14:27
Member

Implicit

Va multumesc din suflet pentru parerile dv...nu ma ashteptam sa imi raspunda cineva...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:22:06
Member

Implicit

voi revenii.........
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:24:22
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu cum sa-ti spun DayDream,insa daca-ti placea cu adevarat acea fata,nu era nevoie sa te oblige careva sa "fii credincios"si sa te adaptezi modelului ei de viata,ci o faceai instinctiv,din dorinta nestavilita de-a fi alaturi de ea.Stii,este vorba despre energia aceia colosala pe care ti-o da iubirea,sau sentimentul indragostirii,si datorita ei nu ar trebui sa ti se para nimic greu...dar,absolut nimic.
Poate par eu demodata,insa tind sa cred ca de fapt nu va prea potriviti,si asta ar trebui sa te resemneze.Bine-nteles ca nu aveai cum sa devii deodata practicant in cele religioase,insa era nevoie de efortul tau sustinut,pentru ca rudele fetei si,implicit,fata sa vada in tine dorinta de apropiere,sincera si dezinteresata.Poate la un moment dat nu-ti mai cereau atat efort,insa intotdeauna conteaza impresia pe care o lasi cand doresti sa incropesti o relatie.
Cand eram adolescenta,aveam un coleg de clasa care se tinea scai de mine,si la fel,eu ai vorbeam mai mult de Dumnezeu,dar nu-i sugeram sa ma urmeze la biserica,ci doar ai vorbeam de credinta..Acesta nu a protestat,dar nici nu s-a aratat prefacut in a ma intelege.Dupa putin timp m-am pomenit cu acest baiat la biserica,era direct in strana si incerca sa invete cantarile.Surprinzator a fost faptul ca eu nici macar nu incercam sa ma implic chiar atat in cele bisericesti.Nu era duminica in care sa lipseasca de la biserica,si tin sa precizez faptul ca era f.inteligent....
Gandeste-te,ca asa cum tu pretinzi ca trebuie sa o iei cu incetul,asa si fata trebuie sa o i-a sistematic pentru a te intelege pe tine,asa mai libertin si mai "modern",sa-i spunem asa.Daca ea este in stare sa te paraseasca pentru ca tu nu vrei sa te adaptezi,atunci inseamna ca tu esti mai prejos decat statutul ei spiritual,asa cum devine si ea fata de tine,prin comoditatea si justificarea ta,care in acest caz nu are temei...
Acum,sincer,nu cunoastem noi toata situatia ca sa fim capabili sa o analizam,ne dam pur si simplu cu parerea,realitatea,insa,ramane cea pe care numai tu,fata si familia acesteia o stie.Sa stii ca o relatie cu o fata super credincioasa,implica multe alte lucruri,pe care s-ar putea sa nu le poti face fata,daca nu esti dispus sa fii "ca ea",si deci,fii sincer cu tine insuti si accepta realitatea asa cum este ea,"omul potrivit la locul potrivit!".
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:39:01
Member

Implicit

insa era nevoie de efortul tau sustinut,pentru ca rudele fetei si,implicit,fata sa vada in tine dorinta de apropiere,sincera si dezinteresata.Poate la un moment dat nu-ti mai cereau atat efort,insa intotdeauna conteaza impresia pe care o lasi cand doresti sa incropesti o relatie.

Asta nu inseamna sa mint?Sa ma prefac ca imi place ceea ce imi impun ei?
Reply With Quote
Vechi 14.10.2007, 20:40:43
Glamorous_witch Glamorous_witch is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.10.2007
Implicit

De ce trebuie ca intr-o relatie unul din parteneri sa se schimbe ptr celalalt.Daca iubesti pe cineva il iubesti ptr ceea ce este,nu pentru ce ai vrea sa fie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dragostea de Hristos ! iustin10 Rugaciuni 1 18.03.2010 14:21:52
dragostea lore86 Nunta 166 09.11.2009 13:59:12
dragostea iuda Generalitati 3 20.09.2007 19:51:09
dragostea verona Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 127 23.11.2006 00:41:00
dragostea Saurian Generalitati 16 24.10.2006 16:34:48