Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2007, 17:20:45
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de ancah
Da, chiar asa, Mirean, daca stii din ce Biserica face parte Marius_Daniel, spune-ne si noua. Dar daca nu stii, si doar banuiesti si il deranjezi cu afirmatiile tale in mod gratuit, atunci te rog da tu dovada de bun crestin, contribuind constructiv la acest forum. Din putinele postari, in care ai spus ceva substantial, am vazut ca ai cunostinte, pe care ai putea sa le imparti cu noi.

Iarta-ma , Doamne, ca in post am indraznit sa spun aceste cuvinte.
Doamne ajuta!
Citeste TOATE postarile anterioare ale lui marius_daniel si iti vei raspunde singura.Cat despre putinele mele postari din care ti-ai dat seama ca as putea spune ceva...daca vrei sa afli ceva intreaba-ma....
In cazul lui marius_daniel, care spune ca e pe picior de plecare, il compar cu cei care sunt pe punctul de a cadea in prapastie si incearca sa mai agate pe careva ca sa il ia cu ei.
Iar daca te uiti cum scrie "noi - voi" vei intelege ca este deja in drum spre adancimile rapei....
Amice,tu nu stii pe ce lume traiesti si ne spui noua ce sa facem?Da,nu stii pe ce lume traiesti,altfel nu mai vorbeai aiurea pe forum.Asa ca vezi-ti de tine si lasa-i pe ceilalti.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 17:36:53
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Amice,tu nu stii pe ce lume traiesti si ne spui noua ce sa facem?Da,nu stii pe ce lume traiesti,altfel nu mai vorbeai aiurea pe forum.Asa ca vezi-ti de tine si lasa-i pe ceilalti.
Bine zici, tu pentru mine esti "ceilalti". Si nu pot sa-i las pe "ceilalti" sa atace aiurea BOR ;)
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 20:08:40
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de omulet
Citat:
Dupa fapte, omulet. Dar sa ne rugam sa nu fie asa.
Ancah, ai avea tu inima sa-i privesti in ochi pe Patriarhul Daniel sau PS Sofronie si sa le spui: "Faptele voastre imi arata ca veti merge in iad"?
nu, omulet, nu as face asa ceva, caci ar insemna ca judec, si nu intentionez...
Reply With Quote
Vechi 21.11.2007, 20:24:42
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
Da, chiar asa, Mirean, daca stii din ce Biserica face parte Marius_Daniel, spune-ne si noua. Dar daca nu stii, si doar banuiesti si il deranjezi cu afirmatiile tale in mod gratuit, atunci te rog da tu dovada de bun crestin, contribuind constructiv la acest forum. Din putinele postari, in care ai spus ceva substantial, am vazut ca ai cunostinte, pe care ai putea sa le imparti cu noi.

Iarta-ma , Doamne, ca in post am indraznit sa spun aceste cuvinte.
Doamne ajuta!
Citeste TOATE postarile anterioare ale lui marius_daniel si iti vei raspunde singura.Cat despre putinele mele postari din care ti-ai dat seama ca as putea spune ceva...daca vrei sa afli ceva intreaba-ma....
In cazul lui marius_daniel, care spune ca e pe picior de plecare, il compar cu cei care sunt pe punctul de a cadea in prapastie si incearca sa mai agate pe careva ca sa il ia cu ei.
Iar daca te uiti cum scrie "noi - voi" vei intelege ca este deja in drum spre adancimile rapei....
Le-am citit de fiecare data, dar tot nu mi-am dat seama ca nu ar fi din BOR. Au fost o mare mangaiere pentru sufletul meu predicile Pr. Gheorghe, pe care Marius_Daniel le-a postat pe forum. De aceea nu-l pot suspecta ca ar face parte din alta Biserica. Nu stiu tu de unde stii ca nu ar fi?!? El insusi nu a facut afirmatii in sensul ca nu ar apartine BOR.
Mirean, cu parere de rau constat o oarecare agresivitate in postarile tale. Nu stiu la ce ajuta. Teme de discutii sunt cu miile, nu trebuie sa te intreb eu ceva, pentru ca sa ai o contributie constructiva pe acest forum. Agresivitatea, indiferent de scop, tot negativa ramane.
Si apoi Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru. Deci sa-l folosim cu intelepciune. Unii considera intelept a fi de partea ecumenismului. Altii, din contra, considera intelept a i se opune. Sa acceptam punctul de vedere al fiecaruia si sa-l pastram pe al nostru personal. In final ceea ce credem tine de constiinta fiecaruia, si nu putem intra cu bocancii in sufletul nimanui.
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 00:28:41
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
Le-am citit de fiecare data, dar tot nu mi-am dat seama ca nu ar fi din BOR. Au fost o mare mangaiere pentru sufletul meu predicile Pr. Gheorghe, pe care Marius_Daniel le-a postat pe forum. De aceea nu-l pot suspecta ca ar face parte din alta Biserica. Nu stiu tu de unde stii ca nu ar fi?!? El insusi nu a facut afirmatii in sensul ca nu ar apartine BOR.
Mirean, cu parere de rau constat o oarecare agresivitate in postarile tale. Nu stiu la ce ajuta. Teme de discutii sunt cu miile, nu trebuie sa te intreb eu ceva, pentru ca sa ai o contributie constructiva pe acest forum. Agresivitatea, indiferent de scop, tot negativa ramane.
Si apoi Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru. Deci sa-l folosim cu intelepciune. Unii considera intelept a fi de partea ecumenismului. Altii, din contra, considera intelept a i se opune. Sa acceptam punctul de vedere al fiecaruia si sa-l pastram pe al nostru personal. In final ceea ce credem tine de constiinta fiecaruia, si nu putem intra cu bocancii in sufletul nimanui.
marius_daniel zice: "Am spus ca vreau sa plec,inca nu am facut-o.Da,ma roade o asa invidie ca sunteti niste papistasi ca nu mai pot sa dorm,am regrete,remuscari,amintirile ma rascolesc...nu vezi ca esti patetic?Nu e vorba de lovit in B.O.R.Eu spun adevarul,voua va place minciuna,va mintiti singuri,crezand ca va lucrati mantuirea,dar de fapt va duceti spre muncile vesnice ale iadului,cu patriarhul vostru in frunte.Ierarhia si Sinodul B.O.R. nu mai are nici o treaba cu mantuirea,a devenit o sluga politica pentru antihrist.Dar lasati ca vor plati ei corespunzator"
no comment
Reply With Quote
Vechi 23.11.2007, 11:02:59
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
Citat:

Ancah, ai avea tu inima sa-i privesti in ochi pe Patriarhul Daniel sau PS Sofronie si sa le spui: "Faptele voastre imi arata ca veti merge in iad"?
nu, omulet, nu as face asa ceva, caci ar insemna ca judec, si nu intentionez...
Ei, pai daca asa sta treaba, atunci nici sa spunem pe forum ca dupa faptele lor ar putea Marius_Daniel sa concluzioneze ca in iad vor ajunge.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2007, 11:52:48
ancah
Guest

Implicit

omulet: faptele vorbesc. Tot aceste fapte trebuie sa le uram, daca sunt negative. Dar pe om trebuie sa-l iubim, ca asa ne porunceste Domnul Iisus Hristos. Faptele ecumenistilor moderni se cunosc: pregatesc venirea Antihristului.

Iar Marius_Daniel spune ce ii dicteaza lui constiinta.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2007, 12:13:49
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
Faptele ecumenistilor moderni se cunosc: pregatesc venirea Antihristului.
No, bine, aparitia Antihristului se pregateste de aproape 2000 de ani. Noi, ca si crestini, trebuie sa traim tot timpul "in asteptare". Si nu in asteptarea aparitiei Antihristului, ci a venirii Domnului!

In alta ordine de idei... daca tot spunem ca venirea Antihristului e pregatita de ecumenisti, oare noi ce cautam in vestul Europei, in tari guvernate si chivernisite (in toate aspectele) de protestantii si catolicii pe care ii consideram eretici?
Reply With Quote
Vechi 23.11.2007, 14:24:20
Marta Marta is offline
Member

Data înregistrării: 18.11.2007
Implicit

Si ce daca ar veni Antichristul? Daca suntem tari in credinta, avem de ce ne teme?
Reply With Quote
Vechi 23.11.2007, 21:58:59
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Citat:
Faptele ecumenistilor moderni se cunosc: pregatesc venirea Antihristului.
No, bine, aparitia Antihristului se pregateste de aproape 2000 de ani. Noi, ca si crestini, trebuie sa traim tot timpul "in asteptare". Si nu in asteptarea aparitiei Antihristului, ci a venirii Domnului!

In alta ordine de idei... daca tot spunem ca venirea Antihristului e pregatita de ecumenisti, oare noi ce cautam in vestul Europei, in tari guvernate si chivernisite (in toate aspectele) de protestantii si catolicii pe care ii consideram eretici?
aparitia Antihristului se pregateste de aproape 2000 de ani

Este o buna scuza, ca sa ne culcam pe urechea bleaga...

Am venit in vest inainte de a sti de toate acestea. Tocmai in vest L-am descoperit pe Dumnezeul cel Adevarat, Iisus Hristos. Si apoi de unde stii ce plan are cu mine Dumnezeu? Nici eu nu-l cunosc inca, dar astept sa mi se descopere.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ecumenism? BogdanF2 Generalitati 150 21.12.2014 21:06:04
Ecumenism Tartaruga Biserici Protestante 230 04.12.2012 01:46:41
ecumenism alexandra Generalitati 15 20.04.2008 16:10:49
Ecumenism Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 178 08.10.2007 20:02:36
Ecumenism Noesis Generalitati 13 17.07.2007 09:35:57