Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de ancah
Da, chiar asa, Mirean, daca stii din ce Biserica face parte Marius_Daniel, spune-ne si noua. Dar daca nu stii, si doar banuiesti si il deranjezi cu afirmatiile tale in mod gratuit, atunci te rog da tu dovada de bun crestin, contribuind constructiv la acest forum. Din putinele postari, in care ai spus ceva substantial, am vazut ca ai cunostinte, pe care ai putea sa le imparti cu noi.
Iarta-ma , Doamne, ca in post am indraznit sa spun aceste cuvinte.
Doamne ajuta!
|
Citeste TOATE postarile anterioare ale lui marius_daniel si iti vei raspunde singura.Cat despre putinele mele postari din care ti-ai dat seama ca as putea spune ceva...daca vrei sa afli ceva intreaba-ma....
In cazul lui marius_daniel, care spune ca e pe picior de plecare, il compar cu cei care sunt pe punctul de a cadea in prapastie si incearca sa mai agate pe careva ca sa il ia cu ei.
Iar daca te uiti cum scrie "noi - voi" vei intelege ca este deja in drum spre adancimile rapei....
|
Le-am citit de fiecare data, dar tot nu mi-am dat seama ca nu ar fi din BOR. Au fost o mare mangaiere pentru sufletul meu predicile Pr. Gheorghe, pe care Marius_Daniel le-a postat pe forum. De aceea nu-l pot suspecta ca ar face parte din alta Biserica. Nu stiu tu de unde stii ca nu ar fi?!? El insusi nu a facut afirmatii in sensul ca nu ar apartine BOR.
Mirean, cu parere de rau constat o oarecare agresivitate in postarile tale. Nu stiu la ce ajuta. Teme de discutii sunt cu miile, nu trebuie sa te intreb eu ceva, pentru ca sa ai o contributie constructiva pe acest forum. Agresivitatea, indiferent de scop, tot negativa ramane.
Si apoi Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru. Deci sa-l folosim cu intelepciune. Unii considera intelept a fi de partea ecumenismului. Altii, din contra, considera intelept a i se opune. Sa acceptam punctul de vedere al fiecaruia si sa-l pastram pe al nostru personal. In final ceea ce credem tine de constiinta fiecaruia, si nu putem intra cu bocancii in sufletul nimanui.