Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2008, 20:20:43
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de el
De tatal meu nici sa nu aud ca daca il prind la mine in casa il omor.
:angry: orice ar fi facut, asta nu e o replica crestineasca... pacat ca gandesti asa... si vezi ca gandurile astea rele ti se intorc ca un bumerang.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 21:04:16
el el is offline
Member

Data înregistrării: 11.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de el
De tatal meu nici sa nu aud ca daca il prind la mine in casa il omor.
:angry: orice ar fi facut, asta nu e o replica crestineasca... pacat ca gandesti asa... si vezi ca gandurile astea rele ti se intorc ca un bumerang.
Eu cred ca tu nu stii ce inseamna sa traiesti fara tata 24 de ani, sa vezi cum mama se chinuie sa te creasca singura si sa-ti ofere din putinul care il are, sa incerce sa-ti ofere si dragostea de tata in acelasi timp. Daca ai fi fost in locul meu si ti s-ar fi intamplat ceea ce mi s-a intamplat mie nu ai mai fi vb asa. Nu mi-a dat nici o ciocolata de cand m-am nascut, nu a venit macar sa ma vada daca mai traiesc sau cum traiesc, el in schimb ma da in judecata. Ti se pare un tata de iertat? Mie nu mi se pare.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 21:06:29
el el is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
Pai,imi confirmi, nu am zis ca nu ar fi adevarat ca se purta urat tatal cu mama ta, dar cu tine cum se purta? In clipe cand nu era beat si cand nu te repezeai tu sa iti descarci sentimentele pe el, daca au fost asemenea clipe?
Ce a fost intre tatal si mama ta banuiesc ca nu e asa simplu: a fost o vreme cand s-au iubit si ai aparut tu, apoi s-a intamplat ceva si nu s-au mai inteles. A trecut destul timp, poate si tatal tau s-a schimbat. Ai reactionat bine, aparand-o pe mama ta de el, cat a fost in viata, Dumnezeu s-o odihneasca, dar acum furia aceea, tie nu iti face bine.
Nu a venit sa ma vada 24 de ani, nu l-am interesat, la interesat doar un aspect, sa-mi ia pensia alimentara ca si asa mi-o dadea degeaba(zicea el).
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 21:12:50
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daca ar fi venit, ar fi dat ochii cu mama ta si cu tine, care o aparai.
Cred ca ai multe intrebari de pus tatalui tau.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 21:46:31
el el is offline
Member

Implicit

Citat:
Daca ar fi venit, ar fi dat ochii cu mama ta si cu tine, care o aparai.
Cred ca ai multe intrebari de pus tatalui tau.
Sincer nu ma intereseaza persoana lui asa cum nici pe el nu la interesat prin greutatile care le-am trecut cu mama si acum la trec singur ca ea nu mai este langa mine sa ma ajute si sa-mi ofere caldura si dragostea de mama. E greu oricine ar zice ca poate sa treaca peste acest hop. Sincer cateodata imi vine sa plang dar nu stiu cum ma abtin sa nu plang. Toti banii din lume nu ar puteo inlocuii pe ea. Nu cred ca am sa fac fata toate celor ramase cu salariul care il am si mai ales sa ma mai si hranesc. In ultimul timp am mai slabit. As vrea sa-mi gasesc ceva cu un salariul mai mare ca sa pot fata cheltuielilor, dar nu prea cred ca am sa am unde, mai ales ca in ziua de azi patronii te angajeaza doar prin pile sau spagi.Am vb cu un patron aici in galati, am un proiect in cap dar din pacate nu am piata de desfacere in galati, este un proiect in IT. Mie imi plac calculatoarele si asta mi-ar fi placut sa fac dar din pacate din cauza imprejurimilor in care am fost a trebuit sa-mi schimb cariera. Mi-ar fi placut sa plec si pe vase, am facut liceul de marina dar tot din aceeasi cauza nu am putut face nimik. Am vegheato pe mama pana in ultima clipa. E greu sa fii intr-o situatie cum sunt eu acum. Nu am ce face, sunt prea mic pt a putea face fata la toate. Si intradevar totul se rezuma la bani, pt ca fara bani nu poti trai, nu poti sa te hranesti. In romania in ziua de azi e saracie mare si o sa fie si mai si peste cativa ani. Pe cei care iam votat nu le pasa decat de ei , nu le pasa de pensionari, nu le pasa de copii, nu le pasa de studenti. Cred ca singura varianta imi ramane de a pleca afara pt a incercat sa-mi fac o viata mai buna, ca aici in romania nu prea am sanse. Nu stiu ce sa fac nu am pe nimeni care sa ma sprijine intr-un moment din acesta. Astept pana in 2009 sa vad daca pot sa-mi fac viata aici daca nu plec singur in lume.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 22:24:13
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

ai dreptate sa nu iti pese de tatal tau in aceste momente, dar macar incearca sa nu-l urasti, ca poate peste ani de zile(sau chiar mai repede) o sa va impacati, mai ales ca zici ca esti singur si sangele apa nu se face.sincer, planul cu plecatul in strainatate nu mi se pare bun pentru ca aici, de bine, de rau, mai ai o cunostinta, un amic ceva, o ruda, dar acolo iti zic eu ca nu te ajuta nimeni, nu le pasa, ba mai mult, le pun bete in roate romanilor si daca ii angajeaza, au grija sa ii exploateze si sa ii plateasca putin...asta in cazul in care nu ai acolo o pila ceva(cazul tau), dar si cand ai te descurci greu, asa ca ramai aici, ca tot ai mai mari sanse sa gasesti ceva...
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 23:47:06
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

De fapt, nu stiu cum se poate sa nu iti pese si totodata sa il urasti, sa ai atatea sentimente pentru el. Ori una, ori alta.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2008, 23:53:27
el el is offline
Member

Implicit

Citat:
De fapt, nu stiu cum se poate sa nu iti pese si totodata sa il urasti, sa ai atatea sentimente pentru el. Ori una, ori alta.
Unde am zis ca am sentimente fata de el?
Reply With Quote
Vechi 04.01.2008, 01:04:15
el el is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oni91
ai dreptate sa nu iti pese de tatal tau in aceste momente, dar macar incearca sa nu-l urasti, ca poate peste ani de zile(sau chiar mai repede) o sa va impacati, mai ales ca zici ca esti singur si sangele apa nu se face.sincer, planul cu plecatul in strainatate nu mi se pare bun pentru ca aici, de bine, de rau, mai ai o cunostinta, un amic ceva, o ruda, dar acolo iti zic eu ca nu te ajuta nimeni, nu le pasa, ba mai mult, le pun bete in roate romanilor si daca ii angajeaza, au grija sa ii exploateze si sa ii plateasca putin...asta in cazul in care nu ai acolo o pila ceva(cazul tau), dar si cand ai te descurci greu, asa ca ramai aici, ca tot ai mai mari sanse sa gasesti ceva...
Bun atunci daca spui sa nu plec afara, aici in romania unde pot gasi de munca cu un salariul cat de cat decent ?
Reply With Quote
Vechi 04.01.2008, 01:20:30
el el is offline
Member

Implicit

Decent nu inseamna zeci de milioane de lei ci 12-14 mil
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sa fac? Am nevoie de ajutor Raluca06 Nunta 121 17.12.2012 20:55:23