![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
191Salut , Cred ca sunt de acord cu ONI91: fiecare are D-zeul lui:D:D:D
nu-i inteleg pe unii de ce cred in "acest D-zeu" care nu se arata .Adica maicamea spunea ca lumea este pea pacatoasa si deasta nu vrea D-zeu sa coboare dar pana la urma sunt o gramada de oameni care il iubesc(n-ati vazut la biserica cati oameni se duc acolo ? adica eu imi amintesc ca acum 7-8 ani cand am fost ultima data era aglomeratie) |
|
|||
|
|||
![]()
Vaaaaaaaaiiiii, cum puteti sa ziceti asa ceva? Rusine!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Panteuhul sunt cartile lui Moise!nueste istori nici o alta indicatie!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inafara de ortodoxie nu exista alta cale de a ajunge la Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
o alta aberati in care crezi...Dumnezeu este unul si tu crezi in ce vrei! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adam si Eva au avut 2 baieti, cum am iesit noi? Au tras copii in Masa?????? Ia sa va vad acum: Dvs. cum explicati asta, sunt sigur 90% ca Dumnezeu nu exista.
...sau au fost 'plantati' oameni pe aceste continente de extrateresti (sa nui uitam ca traim intrun univers asa de mare cu multa materie si sa fim singuri?? , cam multa risipa de materie si suntem prea egoisti)??? Cam complicata situatie, asa-i??? Daca exista dumnezeu dace ne-a pus pe acest pamant?? Doar sa se uite la noi si sa se distreze cum ne autodistrugem??? De unde apar atatea suflete?? De ce nu a pus toate suflete de la inceput pe pamant?? Ce rost are sa mori?? Doar sa ma duc in rai sau in iad??? Sau exista un ciclu in a scoate suflete din rai sau iad si a le pune pe pamant ca apoi sa le duca inapoi???? Unde este farmecul pt acest ciclu pt sufletul care il purtam?? Ce suporta, indura el?? Intrebari fara inteles??? Chiar nu inteleg rostul unei divitati in acesta viata??? Exista dumnezeu, dar cum se face legatura intre trup si suflet ( a mai scris cineva pe aici)???? (sufletul nu ia niciodata cu el ce avem noi in creier, pentru ca toata informatia din capul nostru este mentinuta de legaturile dintre neuroni sau sufletul pleaca cu creierul, oricum nu inteleg pe cei care traiesc acel momentul de moarte clinica ca ei vad cum parasesc trupul atat timp cat nu il parasesc si cu creierul) din fizica stim ca singura forta invizibila si care poate actiona asupra noastra este campul magnetic(gravitational), ca pana la urma nimeni nu a putut sa-l vada pe dumnezeu sau sal detecteze pana acum!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare om are Dumnezeul lui?Corect,acelasi Dumnezeu pe care il avem toti.Viata fara Dumnezeu nu are sens si logica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit? | costel | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 18 | 24.04.2012 13:21:52 |
De ce exista Dumnezeu? | Traditie1 | Teologie si Stiinta | 40 | 07.01.2011 09:54:21 |
Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 20:11:56 |
|