Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2008, 22:13:12
hellgirl hellgirl is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.06.2008
Implicit

191Salut , Cred ca sunt de acord cu ONI91: fiecare are D-zeul lui:D:D:D
nu-i inteleg pe unii de ce cred in "acest D-zeu" care nu se arata .Adica maicamea spunea ca lumea este pea pacatoasa si deasta nu vrea D-zeu sa coboare dar pana la urma sunt o gramada de oameni care il iubesc(n-ati vazut la biserica cati oameni se duc acolo ? adica eu imi amintesc ca acum 7-8 ani cand am fost ultima data era aglomeratie)
Reply With Quote
Vechi 27.06.2008, 22:35:52
Askeladd Askeladd is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2008
Implicit

Vaaaaaaaaiiiii, cum puteti sa ziceti asa ceva? Rusine!
Reply With Quote
Vechi 28.06.2008, 19:56:42
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hellgirl
191Salut , Cred ca sunt de acord cu ONI91: fiecare are D-zeul lui:D:D:D
nu-i inteleg pe unii de ce cred in "acest D-zeu" care nu se arata .Adica maicamea spunea ca lumea este pea pacatoasa si deasta nu vrea D-zeu sa coboare dar pana la urma sunt o gramada de oameni care il iubesc(n-ati vazut la biserica cati oameni se duc acolo ? adica eu imi amintesc ca acum 7-8 ani cand am fost ultima data era aglomeratie)
Pentru un crestin Dumnezeu s-a aratat in trup. Iisus Hristos este Dumnezeu adevarat si om adevarat. In crestinism divinnitatea nu mai este ascunsa, S-a coborat la nievlul si posibilitatea de intelegere a omului.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2008, 22:53:18
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
iarta-ma shi dumneata, ca shtiu ca te impiedica sa citeshti cum eshti obijnuit, dar tocmai ca are sens cum scriu, dar o sa-tzi dai seama mai tarziu de ce scriu asha... ca are mai multe sensuri, dar eu am vrut tocmai sa nu se incurce sh cu s shi tz cu t ca e mai simplu fara diacritice, ca la a` shi ^ nu are sens ca se intzelege...

dar uite tocmai am citit de pe site de la ce "arhanghel" a aflat Mahomed Coranul:
cica arhanghelul Djabrail, poi daca te uitzi atent, pare ar fi abra de la Avram dar acela era rebotezat ca Avraam, iar j ar veni de la evrei cumva, dar uite ce este scris defapt intre D shi il care vin de la Dumnezeu shi il de la inger, este scris JABRA adica javra, deci de la un inger ce a transformat credintza intr-o javra, o credintza caineasca, dar tocmai aici a vrut sa lovesca deoarece la dumnezeu cainii sunt credincioshi, frumoshi, buni, ascultatori, asculta de stapan shi mor impreuna cu stapanul, dar la arabi ei sunt javre, asha cum a privit respectivul "inger" atat pe Mahomed cat shi pe arabi, intoxicandu-i cu o religie pentru javre, ca ii socotea javre shi nu oameni, adica exact asha cum te face sa devi aceasta carte, inspirata de un arhanghel cica, era defapt un arhicon blestemat care a nalucit milioane de oameni shi un timp de 1500 de ani pana acum... auzi acolo Djabrail..... ca toate se rasfrang catre noi, ca aici se da lupta, ca pe noi nu ne-au inghitzit shi nu o sa ne inghita duhurile lui antihrist din toate vazduhurile shi gogurile shi magogurile de pretutindenea mai domnule draga, ca sa nu primim imparatzia de la Hristos shi sa nu ne salashluim in rai ci sa ne foloseasca drept scalvi shi aici pe pamant shi in iad prin patimi...
Djabrail in araba dar de fapt este vorba despre arhangelul nostru Gabriel.Din pacate a fost vorba despre un alt inger din Biblie,cel care se imbraca in lumina...dar pe dinauntru este intuneric.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2008, 14:22:58
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Panteuhul sunt cartile lui Moise!nueste istori nici o alta indicatie!
Reply With Quote
Vechi 31.07.2008, 15:58:31
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
???stau si ma gandesc daca in toate religiile Dumnezeu este acelasi, doar ca are nume diferite la urma urmei principiile de baza din diferite religii sunt cam la fel
cum de sunt atat de multe si diferite cai de a ajunge la EL?

Inafara de ortodoxie nu exista alta cale de a ajunge la Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2008, 16:22:46
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

o alta aberati in care crezi...Dumnezeu este unul si tu crezi in ce vrei! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 31.07.2008, 16:56:54
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex
o alta aberati in care crezi...Dumnezeu este unul si tu crezi in ce vrei! Doamne ajuta!
parerea ta:)
Reply With Quote
Vechi 08.01.2009, 00:11:30
nccmn
Guest

Implicit Nu cred in Dumnezeu

Adam si Eva au avut 2 baieti, cum am iesit noi? Au tras copii in Masa?????? Ia sa va vad acum: Dvs. cum explicati asta, sunt sigur 90% ca Dumnezeu nu exista.

...sau au fost 'plantati' oameni pe aceste continente de extrateresti (sa nui uitam ca traim intrun univers asa de mare cu multa materie si sa fim singuri?? , cam multa risipa de materie si suntem prea egoisti)??? Cam complicata situatie, asa-i??? Daca exista dumnezeu dace ne-a pus pe acest pamant?? Doar sa se uite la noi si sa se distreze cum ne autodistrugem??? De unde apar atatea suflete?? De ce nu a pus toate suflete de la inceput pe pamant?? Ce rost are sa mori?? Doar sa ma duc in rai sau in iad??? Sau exista un ciclu in a scoate suflete din rai sau iad si a le pune pe pamant ca apoi sa le duca inapoi???? Unde este farmecul pt acest ciclu pt sufletul care il purtam?? Ce suporta, indura el?? Intrebari fara inteles???

Chiar nu inteleg rostul unei divitati in acesta viata???

Exista dumnezeu, dar cum se face legatura intre trup si suflet ( a mai scris cineva pe aici)???? (sufletul nu ia niciodata cu el ce avem noi in creier, pentru ca toata informatia din capul nostru este mentinuta de legaturile dintre neuroni sau sufletul pleaca cu creierul, oricum nu inteleg pe cei care traiesc acel momentul de moarte clinica ca ei vad cum parasesc trupul atat timp cat nu il parasesc si cu creierul) din fizica stim ca singura forta invizibila si care poate actiona asupra noastra este campul magnetic(gravitational), ca pana la urma nimeni nu a putut sa-l vada pe dumnezeu sau sal detecteze pana acum!!!!
Reply With Quote
Vechi 17.01.2009, 20:25:52
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Fiecare om are Dumnezeul lui?Corect,acelasi Dumnezeu pe care il avem toti.Viata fara Dumnezeu nu are sens si logica.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit? costel Sfintele Pasti - Invierea Domnului 18 24.04.2012 13:21:52
De ce exista Dumnezeu? Traditie1 Teologie si Stiinta 40 07.01.2011 09:54:21
Dumnezeu, exista sau nu? Rodica50 Intrebari utilizatori 0 19.11.2010 20:11:56