Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2008, 03:51:17
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
nuiaua Tatalui Meu
Mie personal nu imi place deloc de cate ori vad exprimari de genul acesta...nuiaua, ciomagul, bata ,parul lui Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!
De parca Dumnezeu ar fi un mos ursuz care sta cu bastonul dupa usa si te pandeste cand intri pe poarta, sa iti dea la cap!!!
Peste tot ne batem cu pumnul in piept ca DUMNEZEU E IUBIRE dar pe de alta parte ne exprimam de ca si cum el nu stie decat sa aplice pedepse, corectii!

Reply With Quote
Vechi 07.11.2008, 10:05:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu Vezi mesajul
Frate sa stii ca Parintele Sofronie de la Esex nu era de acord cu donatiile de sange si cu transplantul de organe..Asta poate sa trezeasca mandria celui ce doneaza si este si faptul ca Dumnezeu a vrut sa fie asa..
Daca dai un ban celui sarman, sigur te va incerca duhul mandriei. Te vei lupta cu dracul, ideea de baza e sa dai banul totusi. Cum, sa nu-l dai pentru ca vei avea parte de lupta dupa aia? Pai in cazul asta ai si pierdut lupta! Ai trecut pe langa sarac si nu i-ai dat nimic, ai calcat porunca lui Hristos! Flamand am fost si nu m-ati hranit, sarac am fost si m-ati ignorat...

In cazul de fata e si mai grav: un om poate sa moara din cauza ca tu n-ai vrut sa te lupti cu duhul mandriei! Du-te omule si salveaza o viata, ca nu conteaza deloc argumentele si teologia si filosofia si morala faptei tale. Ceea ce conteaza este ca ai salvat un suflet, poate nepocait inca la momentul respectiv...

La urma urmei, daca dau 2 lei unui copil orfan care cerseste pe la semafoare, stiu ca acela isi va cumpara o paine si isi va astampara foamea. Pot sa ma si mandresc cu asta (probabil ca voi pierde razboiul de o clipa, dar daca voi cadea ma voi pocai), ideea este ca foamea aceluia s-a amanat cu cateva ore...

Viata unui om s-a prelungit datorita sangelui tau, ce dovada mai buna de dragoste poate fi asta? Care este cea mai inalta porunca in care se implinesc legea si proorocii? Pun pariu c-o stie toata lumea care citeste pe acest forum.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2008, 13:21:46
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Post Curaj,haide-ti sa donam

curaj haide-ti cei ce santeti din bucuresti sa donam sambata 15.11.2008,nu va fie teama nu e greu
Vechi 10.11.2008, 10:27:17
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

[quote=Dia20_diana;63031]stim cu totii ca centrele de transfuzie de sange din tara sunt in criza de sange
avantajele donarii de sange sunt: in primul rand este un gest umanitar, nu poti sa stii niciodata cand vei avea nevoie de o transfuzie, aflarea grupei ( in caz ca unii nu o stiu), analize complete gratuite si o zi libera de la lucru. Nu se recolteaza decat 400 de ml.
ca si reguli nu se mananca in ziua donarii, iar in ziua precedenta a se evita dulciurile si grasimile[/quote
Intr-adevar problema transfuziilor este destul de mare in Romania... mama prietenei mele a pierdut mult sange in urma unei interventii chirurgicale .. NU I S-A FACUT TRANSFUZIA pana nu a gasit mai multi donatori care sa poata asigura exact cantitatea de sange necesara mamei ei.
Sa ne feresca Dumnezeu sa avem nevoie de sange, ca uite ce ne asteapta... eu personal am avut nevoie de transfuzie acum 1 an si jumatate, noroc ca la mine cantitatea necesara nu era atat de mare si am avut niscaiva "PCR-uri"(Pile Cunostinte& Relatii) la acel spital.. caci altfel precis ca si eu trebuia sa alerg disperata dupa donatori
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 19:02:08
mara2008's Avatar
Senior Member

Post Cine are nevoie de sange sa spuna,eu donez

DA fara teama sa spuna cine stie un om in necaz ,asa cum am mai donat eu sant dispusa s-o fac oricand,asa de la inima la inima
Vechi 11.11.2008, 23:01:45
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Implicit

Azi m-a sunat o prietena, cauta donatori pentru o ruda de-a ei, internata la un spital de urgenta.
Haideti sa donam sange! E nevoie.
Reply With Quote
Vechi 11.11.2008, 23:16:28
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Mantuitorul si-a varsat angele pt a salva omenirea.Eu care sunt doar un om nevrednic pot sa salvez doar viata unui om donand 250 ml sange.Un om de 70 kg are cam 5oooml sange.cu o alimentatie normala sangedonat se reface in maxim 6zile.eu am donat de multe ori cam la 1.5 luni.Am inceout sa donez cand aveam 18ani.Acum am trecut de 100 de donari si ma simt sanatos si mai ales multumt sufleteste stiind ca niste necunoscuti traiesc acum su datorita sangelu meu!
Vechi 14.11.2008, 17:37:00
mara2008's Avatar
Senior Member

Implicit Nimeni,nimeni

Da,nimeni din pacate nu vrea sa mergem sa donam,de ce ?
Vechi 15.11.2008, 03:46:29
mara2008's Avatar
Senior Member

Post va cer scuze de mii de ori

da cu tot respectu va cer scuze tuturor,poate v-am suparat,cu apelu si chemarea mea,in caz ca stiti pe cineva in nevoie din bucuresti eu sant dispusa sa ajut,am grupa A2 pozitiv
o zi buna tuturor
Vechi 05.01.2009, 15:20:45
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
DA fara teama sa spuna cine stie un om in necaz ,asa cum am mai donat eu sant dispusa s-o fac oricand,asa de la inima la inima
Draga Mara adresez acest apel desi sunt mai mult decat convinsa ca tu ai donat deja la sfarsitul anului trecut.. Eu sunt persoana care are nevoie.. ptr cineva ff apropiat din familia mea... daca crezi ca ma poti ajuta doresc sa vorbim mai bine pe privat.. te imbratisez cu drag
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre transfuzia de sange Mirela0110 Generalitati 29 02.10.2016 11:52:19
Voi unde donati hainele pe care nu le mai purtati? casiana Umanitare 40 05.01.2016 12:42:56
Grupe de sange! SHOTO Din Vechiul Testament 75 13.07.2012 11:29:45
Doneaza sange ! Meritoriu Stiri, actualitati, anunturi 14 17.01.2012 19:03:41
Donati un suspin si o rugaciune pentru sinistrati jenica Rugaciuni 5 11.09.2007 20:42:11