![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie personal nu imi place deloc de cate ori vad exprimari de genul acesta...nuiaua, ciomagul, bata ,parul lui Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!
De parca Dumnezeu ar fi un mos ursuz care sta cu bastonul dupa usa si te pandeste cand intri pe poarta, sa iti dea la cap!!! Peste tot ne batem cu pumnul in piept ca DUMNEZEU E IUBIRE dar pe de alta parte ne exprimam de ca si cum el nu stie decat sa aplice pedepse, corectii! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In cazul de fata e si mai grav: un om poate sa moara din cauza ca tu n-ai vrut sa te lupti cu duhul mandriei! Du-te omule si salveaza o viata, ca nu conteaza deloc argumentele si teologia si filosofia si morala faptei tale. Ceea ce conteaza este ca ai salvat un suflet, poate nepocait inca la momentul respectiv... La urma urmei, daca dau 2 lei unui copil orfan care cerseste pe la semafoare, stiu ca acela isi va cumpara o paine si isi va astampara foamea. Pot sa ma si mandresc cu asta (probabil ca voi pierde razboiul de o clipa, dar daca voi cadea ma voi pocai), ideea este ca foamea aceluia s-a amanat cu cateva ore... Viata unui om s-a prelungit datorita sangelui tau, ce dovada mai buna de dragoste poate fi asta? Care este cea mai inalta porunca in care se implinesc legea si proorocii? Pun pariu c-o stie toata lumea care citeste pe acest forum.
|
||||
|
||||
![]()
curaj haide-ti cei ce santeti din bucuresti sa donam sambata 15.11.2008,nu va fie teama nu e greu
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Dia20_diana;63031]stim cu totii ca centrele de transfuzie de sange din tara sunt in criza de sange
avantajele donarii de sange sunt: in primul rand este un gest umanitar, nu poti sa stii niciodata cand vei avea nevoie de o transfuzie, aflarea grupei ( in caz ca unii nu o stiu), analize complete gratuite si o zi libera de la lucru. Nu se recolteaza decat 400 de ml. ca si reguli nu se mananca in ziua donarii, iar in ziua precedenta a se evita dulciurile si grasimile[/quote Intr-adevar problema transfuziilor este destul de mare in Romania... mama prietenei mele a pierdut mult sange in urma unei interventii chirurgicale .. NU I S-A FACUT TRANSFUZIA pana nu a gasit mai multi donatori care sa poata asigura exact cantitatea de sange necesara mamei ei. Sa ne feresca Dumnezeu sa avem nevoie de sange, ca uite ce ne asteapta... eu personal am avut nevoie de transfuzie acum 1 an si jumatate, noroc ca la mine cantitatea necesara nu era atat de mare si am avut niscaiva "PCR-uri"(Pile Cunostinte& Relatii) la acel spital.. caci altfel precis ca si eu trebuia sa alerg disperata dupa donatori ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DA fara teama sa spuna cine stie un om in necaz ,asa cum am mai donat eu sant dispusa s-o fac oricand,asa de la inima la inima
|
|||
|
|||
![]()
Azi m-a sunat o prietena, cauta donatori pentru o ruda de-a ei, internata la un spital de urgenta.
Haideti sa donam sange! E nevoie. |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuitorul si-a varsat angele pt a salva omenirea.Eu care sunt doar un om nevrednic pot sa salvez doar viata unui om donand 250 ml sange.Un om de 70 kg are cam 5oooml sange.cu o alimentatie normala sangedonat se reface in maxim 6zile.eu am donat de multe ori cam la 1.5 luni.Am inceout sa donez cand aveam 18ani.Acum am trecut de 100 de donari si ma simt sanatos si mai ales multumt sufleteste stiind ca niste necunoscuti traiesc acum su datorita sangelu meu!
|
||||
|
||||
![]()
Da,nimeni din pacate nu vrea sa mergem sa donam,de ce ?
|
||||
|
||||
![]()
da cu tot respectu va cer scuze tuturor,poate v-am suparat,cu apelu si chemarea mea,in caz ca stiti pe cineva in nevoie din bucuresti eu sant dispusa sa ajut,am grupa A2 pozitiv
o zi buna tuturor
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre transfuzia de sange | Mirela0110 | Generalitati | 29 | 02.10.2016 11:52:19 |
Voi unde donati hainele pe care nu le mai purtati? | casiana | Umanitare | 40 | 05.01.2016 12:42:56 |
Grupe de sange! | SHOTO | Din Vechiul Testament | 75 | 13.07.2012 11:29:45 |
Doneaza sange ! | Meritoriu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 17.01.2012 19:03:41 |
Donati un suspin si o rugaciune pentru sinistrati | jenica | Rugaciuni | 5 | 11.09.2007 20:42:11 |
|