![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O carte scrisa cu mult discernamint documentata din experientele sfintilor dar si ale altor persoane. Merita citita. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este Mirela, macar de nu am ura pe nimeni , sau macar sa fim indiferenti de cei ce ne pricinuiesc necaz, caci asa cum imi spunea si Duhovnicul, de ei traiesc inseamna ca si pe ei ii iubesc si ii rabda Dumnezeu, nefiind cu nimic mai prejos ca noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai ascultati si voi ce ne spun marii nostri duhovnici ,precum par, A.PAPACIOC ,IN FILMULETUL DESPRE ECUMENISM si in cel DESPRE MARTURISIREA ADEVARULUI,APOI MAI ASCULTATI CE SPUN SI MONAHII in ECUMENISM 4GLOBALIZARE luti-l de pa www.arhiva-ortodoxa/info.Mie imi placa sa ascult si pareri mlt mai competemte decit ale mele proprii si in functie de ce aud ,cum aud judec ,cacu judecata lui Dumnezeu este dreapta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu de aceea ne-a dat IUTIMEA sa o folosim in APARAREA ADEVARULUI,iar nu contra aproapelui,adica in certuri omenesti ce tin de duhul acestei lumi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mirela, daca ajungi sa nu mai urasti pe nimeni si sa nu mai fii nepasator fata de ceilalti sunt semne ca te hranesti cu iubirea desavarsita. Ea devine prezenta in tine in momentul in care traiesti si pentru altii. Iata cine poate avea dragostea desavarsita printre noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vorbeste atat de mult despre iubire dar atunci cand un semen (mai ales daca e de sex opus) iti spune te iubesc frate(sora) imediat mergem cu gandul la desfranare sau fatarnicie. Este primul gand ce ne vine in minte, apoi analizam si posibilitatea ca acel om poate simti o iubire sincera frateasca asemenea crestinilor de odinioara. Astfel prin impulsurile noastre (cele cu care primim consideratia, iubirea aporoapelui) aratam de fapt starea inimii noastre. Sa nu uram, este prima treapta dar a primi cu recunostinta si simplitate iubirea aproapelui, fara a ii da conotatie lumeasca este a doua treapta.:) Daca am avea mai multa simplitate lumea ar deveni mult mai buna si mai frumoasa:)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
CLD: "Sa stii ca prima judecata se face asa: vei fi întrebat de ce n-ai crezut." ???
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
judecata | lore86 | Generalitati | 20 | 08.05.2013 17:49:23 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
Pocainta si doar apoi Impartasanie | gabi3010 | Intrebari utilizatori | 0 | 24.03.2010 16:03:07 |
preotul calugar hirotonit poate deveni apoi preot mirean? | ana1987 | Calugarul | 103 | 13.11.2009 22:13:10 |
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 21:00:17 |
|