Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2008, 19:04:23
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de enorh2 Vezi mesajul
Am uitat sa precizez ca aceste tehnici de atac le-am intalnit pentru prima data in afara Bisericii, si am fost extrem de surprins cand le-am regasit chiar in interiorul ei.
Asta este o speculatie cat se poate de nefondata, as zice. De unde si pana unde ai tras concluzia ca cineva din Manastirera aia ti-a furat energia? Poate ti-a diavolul o moleseala, ca sa nu te mai duci la Sf. Liturghie...
Vechi 21.12.2008, 00:35:35
cristi024 cristi024 is offline
Banned

Data înregistrării: 17.12.2008
Implicit

Fara sa vreau am asistat la o discutie intre un duhovnic si un tinar care se plangea ca sora
lui e vampirizata energetic la servici in mod sistematic, iar respectivul duhovnic i-a recomandat sa se lase vampirizata pentru ca astfel capata gratia lui Dumnezeu.
Acuma din cate am inteles eu vampirizarea e o treaba diavoleasca si se face cu ajutorul diavolilor.
Sa fi dat Biserica Ortodoxa la pace cu diavolii?!
Vechi 21.12.2008, 02:35:46
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de enorh Vezi mesajul
Ceea ce opreste vampirizarea este bariera naturala de protectie a fiecarei persoane.
Este adevarat ca prin credinta aceasta bariera se conserva.
Totusi, la ora actuala exista metode si tehnici verificate care pot penetra aceasta bariera protectoare.
Iata de ce e importanta rugaciunea continua.
Dar ce sanse mai are cel, caruia i s-a penetrat aceasta bariera naturala de protectie, de a se rupe din aceasta inlantuire malefica?

[quote=cristi024;104717][quote=cristiboss56;73283]Exista diavol si lucrarea lui marsava indreptata impotriva Creatiei. Exista suflete si minti slabite de patimi si faradelegi , nemarturisite si nestopate la timp.
Citat:
De acord, totusi, aceste suflete ocupa pozitii cheie in societatea actuala si coordoneaza lucrarea impotriva creatiei.
Ce se poate face impotriva lor?
In primul rand, trebuie facute publice actele lor, chiar cu riscul de a "fi luat in vizor" (mediile de comunicatie inclusiv internetul sunt moniotorizate NU NUMAI ELECTRONIC!).
Acesta este razboiul invizibil; si de aceea cei care rezista acestor ispite mai "mai mari vor fi decat cei dintai".
Ce se poate face impotriva lor? Cam greu de demonstrat ceva, caci furtul energiilor nu se vede decat in efectul lor.
Aveti ceva link-uri sau bibliografie despre acest fenomen?
Vechi 21.12.2008, 04:21:58
Banned

Implicit

Atunci cand esti atacat cu lucruri dracesti ar trebui sa gasesti sprijin in Biserica.
Din cate am observat eu se merge pe acceptarea lor.

Pai in primul rand informarea, trebuie cautate si publicate marturii ale victimelor.
Nu este usor pentru ca exista un intreg sistem de intimidare si marginalizare.
Apoi trebuie creat un sistem de protectie al victimelor, care sa le ofere posibilitatea de a munci si locui in locuri curatate de influente dracesti.
Acestea ar trebui sa fie manastirile, numai ca aceste lucruri apar chiar in interiorul lor.

Cam asta se intampla cand pastorii dau mana cu lupii, oitele nu prea mai au nici o sansa...
Vechi 21.12.2008, 04:36:32
Banned

Implicit

Discutia despre masonerie este foarte interesanta in conditiile in care actualul patriarh accepta aceasta organizatie.
Mai trebuie facuta o precizare: in perioada cat a fost mitropolit al Moldovei, la mitropolia Iasului au fost otraviti mai multi sfinti parinti recunoscuti ca avand o pozitie contrara masoneriei.
Dintre acestia doar parintele Iustin Parvu a scapat cu viata dupa o lupta cu moartea de mai multe saptamani.
Dupa ce a fost numit patriarh, parintele Iustin Parvu a fost inlocuit, si staret a fost numit un mason.
In urma protestelor localnicilor, s-a revenit asupra deciziei, dar faptul in sine are semnificatie pentru ca face parte dintr-un proces mai amplu de "masonizare" a Bisericii Ortodoxe.
Desi nu o recunoaste, masoneria a folosit din plin puterea draceasca pentru obtinerea puterii politice.
In aceste conditii, apare iarasi intrebarea: a dat Biserica Ortodoxa la pace cu diavolii?!
Vechi 21.12.2008, 13:49:36
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristi024 Vezi mesajul
Discutia despre masonerie este foarte interesanta in conditiile in care actualul patriarh accepta aceasta organizatie.
Mai trebuie facuta o precizare: in perioada cat a fost mitropolit al Moldovei, la mitropolia Iasului au fost otraviti mai multi sfinti parinti recunoscuti ca avand o pozitie contrara masoneriei.
Dintre acestia doar parintele Iustin Parvu a scapat cu viata dupa o lupta cu moartea de mai multe saptamani.
Dupa ce a fost numit patriarh, parintele Iustin Parvu a fost inlocuit, si staret a fost numit un mason.
In urma protestelor localnicilor, s-a revenit asupra deciziei, dar faptul in sine are semnificatie pentru ca face parte dintr-un proces mai amplu de "masonizare" a Bisericii Ortodoxe.
Desi nu o recunoaste, masoneria a folosit din plin puterea draceasca pentru obtinerea puterii politice.
In aceste conditii, apare iarasi intrebarea: a dat Biserica Ortodoxa la pace cu diavolii?!
nu. poate doar tu ai dat-o la pace.
si moare un om drept otravit? crezi ca Dumnezeu, daca nu ar fi permis acest lucru, s-ar fi intimplat?
oare citi Sfinti mucenici nu au sfirsit otraviti, arsi, decapitati?

frate, conteaza starea sufleteasca in care te gaseste moartea.
Vechi 21.12.2008, 14:41:06
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de enorh Vezi mesajul
Ceea ce opreste vampirizarea este bariera naturala de protectie a fiecarei persoane.
Este adevarat ca prin credinta aceasta bariera se conserva.
Totusi, la ora actuala exista metode si tehnici verificate care pot penetra aceasta bariera protectoare.
Biserica a inteles acest lucru si de aceea incerca o colaborare in vederea salvarii a cat mai multor suflete.
Nu numai ca vampirismul se practica in randul Bisericii, ci el este una din tehnicile de atac favorite ale acelei ramuri a Bisericii care detine controlul decizional.
Desi sunt profund anticrestinesti aceste tehnici de atac sunt utilizate frecvent atat impotriva ramurilor rivale din interiorul Bisericii, cat si impotriva unor mireni incomozi pentru puterea laica.
Acesta este cancerul care roade ortodoxismul romanesc si care are finantare puternica din afara.
Cred ca ai dreptate dar nu-ti da nimeni.Daca insisti vor spune ca esti nebun!
Vechi 21.12.2008, 14:46:24
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Asta este o speculatie cat se poate de nefondata, as zice. De unde si pana unde ai tras concluzia ca cineva din Manastirera aia ti-a furat energia? Poate ti-a diavolul o moleseala, ca sa nu te mai duci la Sf. Liturghie...
Nu te supara dar cine este diavolul????
Vechi 22.12.2008, 02:49:47
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristi024 Vezi mesajul
Atunci cand esti atacat cu lucruri dracesti ar trebui sa gasesti sprijin in Biserica.
Din cate am observat eu se merge pe acceptarea lor.

Pai in primul rand informarea, trebuie cautate si publicate marturii ale victimelor.
Nu este usor pentru ca exista un intreg sistem de intimidare si marginalizare.
Apoi trebuie creat un sistem de protectie al victimelor, care sa le ofere posibilitatea de a munci si locui in locuri curatate de influente dracesti.
Acestea ar trebui sa fie manastirile, numai ca aceste lucruri apar chiar in interiorul lor.

Cam asta se intampla cand pastorii dau mana cu lupii, oitele nu prea mai au nici o sansa...
Cand e vorba de lucruri dracesti, cum spui, sprijinul il gasesti NUMAI in Biserica. Imi pare rau ca ti-ai format o alta parere; totusi nu se poate generaliza, ca atunci am fi cu totii pierduti.
Cat timp nu exista o legislatie, nu se poate face nimic. Oare are cineva interes sa dea publicitatii marturiile victimelor?!?
Nu exista loc pe lume fara influenta draceasca; totul e sa ne aparam de ea prin rugaciune. Fara draci, adica fara ispita, nu exista nici mantuire, spune Pr. Arsenie Papacioc.
In manastiri exista ispite, dar lupta impotriva lor este mai mare decat la noi, mirenii.
Vechi 23.12.2008, 21:01:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Diavolii nu au nici o putere de a face minuni adevarate, ci prin halucinatii mincinuase inseala pe oamenii necredinciosi si pe cei slabi in credinta . Sf. Ioan Gura de Aur zice : " Diavolii nu au reusit sa vindece nici macar pe vrajitorii si fermecatorii care le slujeau lor, de besicile si de bubele pe care le-a dat Dumnezeu prin Moise in Egipt. (Iesirea 9, 11) . Si daca dracii nu se milostivesc de sufletul tau, cum se vor intrista de durerea trupului tau ? Diavolii se silesc sa te scoata pe tine din Imparatia Cerului si deci cum te vor izbavi ei de boli ? Deci nu te amagi crestine, ca niciodata lupul nu se poate face oaie, nici diavolul nu se va face candva doctor. Ca mai lesne este ca focul sa inghete si zapada sa incalzeasca, decat diavolul sa te vindece pe tine " (Impartire de grau, pag. 324). Sfintii Parinti ne indeamna sa alergam numai la Dumnezeu, numai la Biserica si la preoti, iar nu la diavoli si la slugile lor. Sfantul Ioan Gura de Aur ne sfatuieste zicand : "Va rog fiti curati de aceasta inselaciune. . . si cand voiesti a calca pragul casei tale, sa zici mai intai aceste cuvinte : << Ma lepad de tine satana si de cinstea ta si de slujirea ta si ma unesc cu tine Hristoase >>. Fara cugetarea aceasta, niciodata sa nu iesi din casa ta. Aceasta sa-ti fie toiag, aceasta arma, aceasta cetate de aparare si impreuna cu aceste cuvinte fa si semnul crucii. Ca asa de te vei inarma pretutindenea, nu numai om, ci chiar diavol de te va intalni, nu va putea sa te vateme pe tine ". ( Hristoitia pag. 316-317 ).