Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2008, 16:51:33
emanuel2007
Guest

Implicit

sic !! de la achimovjan citire ... sa luam aminte ... :D ... esti amuzant ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 17:24:08
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mai nu v-am zis ca avem deformari? sevraje shi naravuri? sa nu ne mai facem in fel shi chip shi sa nu ne dam anatemei shi sa cautam sa ne impacam shi sa ne rabdam fiecare...

ma tem sa nu ramanem certatzi... 10x???:(:(
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 17:29:14
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
sic !! de la achimovjan citire ... sa luam aminte ... :D ... esti amuzant ...
Tot sluga lui Antihrist ramai!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 17:39:34
emanuel2007
Guest

Implicit

dmnle , eu cu eretici ca vsovi si achimovjan nu am nici o legatura ... voi stiti ce inseamna anatema ? de cate ori trebuie sa rapet ca pentru mine sunteti anatema amandoi ... de ce nu sunteti voi linistiti si sa acceptati asta ? pentru ca va zgandare cel rau , si pentru ca nu aveti liniste ci doriti sa va legati de ortodocsi si de sf parinti ... apoi eu va previn : aveti de grija amandoi sa nu va indraciti , caci hulitorii de cele sfinte asta patesc de multe ori ... repet : aveti de grija amandoi sa nu intre dracul in voi si sa nu ramaneti niste posedati de diavol si indraciti si sa va chinuiti ani de zile sau toata viata sa scapati de el ... eu v-am spus ...
caci daca v-ati duce frumusel pe forumuri neortodoxe unde se rade de sf parinti nu vi s-ar intampla nimic , insa daca veniti aici si va luati de sfinti si de cele sfinte din biserica si le calcati in picioare in fata ortodocsilor care va citesc hulele , nu m-as mira sa intre dracul in voi si sa deveniti indraciti ... aveti de grija sa nu va dea diavolul vise si vedenii cum face el cu astfel de inselati si mandri ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 18:45:45
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt
Mai soro Dragomirna sa stii matale ca nici Maica Domnului care desi era cu mult mai sfanta cu viata decat Sfintii Apostoli nu a slujit vreo Sfanta Liturghie; si daca se impartasea la Sfanta Liturghie (si sunt sigur ca Dansa se impartasea in fiecare zi) tot din mana preotilor din acea vreme se impartasea.

Aceasta aratand ca nu este posibila preotia femeilor si dansele nu pot sa dea Sfanta Impartasanie.
Deci visul contine erori dogmatice.
Frate mihailt (chiar a inceput sa-mi placa sa va numesc asa, cei pe care i-am mai numit...:p - nu-mi plac de fel oamenii lingusitori, deci nici eu nu ma comport asa... pur si simplu simt un fel de comuniune intre noi toti, pana la urma... sa revenim), iti multumesc de atentionare, dar nu stiu cum ai dedus ca am zis eu ca Maica Domnului savarsea Sf Liturghie... In fine, se mai intampla, stiu din proprie experienta...??? Dar dupa cum observi, daca-mi recitesti mesajul, am zis ca visul nu prea avea o logica in ansamblu, deci ideea ca Maica Domnului era drept preot acolo, pica... M-am gandit ca poate fi o posibilitate ca prezenta feminina sa fi fost a Fecioarei Maria, daca fratele nostru achimovjan o simte de obicei apropiata si se roaga ei... Ar fi fost ceva minunat, ca visul sa fie in modul acesta... Nu stiu daca m-ai inteles acum, dar oricum m-ai inteles gresit daca ai crezut ca sugeram nu stiu ce erezie... Eu nu prea ma bag in contradictii din astea cu substrat teologic oricum, pt ca vad ca e f usor sa nu intelegem efectiv ideeea unul altuia, si ne anatemizam reciproc sau alte grozavii care vad ca se intampla in paralel pe aici pe forum... :dontgetit: :dontgetit: ??? Si sper ca Domnul sa ma pazeasca vreodata sa cad in nu stiu ce pareri teologice, si sa ne pazeasca pe toti cei care mai stim si ceva teologie - ieri, tot legat de acest achimovjan, recunosc ca imi veneau si mie niste idei f faine si interesante, in sustinerea "teologiei" lui cu ne-desfranarea actului sexual inainte de savarsirea Sf Taine a Cununii... :D :dontgetit: :hmmm: ??? Este foarte usor sa cadem, cand o luam singuri pe o anumita idee pe care ne-o alegem principiu de viata, si Il excludem pe Domnul, Cel pe care trebuie sa-L lasam, de fapt, sa ne mane ca pe oile Sale... Si ce mi se pare minunat, este ca El nu ne mana ca sa ne priveze de libertate, ci pentru ca vrea sa ne aduca la Adevar, ca sa ne fie usor, pt ca de fapt Firescul este usor si cert... Mantuitorul i-a zis, de altfel, Sf Pavel: "Greu trebuie sa-ti mai fie sa dai cu piciorul in tepusa."... :dontgetit: Dar "Acesta este Pastorul cel Bun si bland, care se gandeste la ce ma doare pe mine fara sa-mi impuna. L-a orbit (pe Sf Apostol, pe drumul Damascului) nu pentru ca vroia sa-l aduca fara sa-i respecte libertatea, ci pentru ca ii cunostea ravna si iubirea de Dumnezeu si, vas ales fiind, l-a manat la slujirea pentru care se nascuse." - fragment din cartea Mestesugul bucuriei, de Maica Siluana.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 18:47:53
Senior Member

Implicit

Sf Taine a Cununiei***
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 18:49:09
emanuel2007
Guest

Implicit

anatema si cu dragomirna ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 19:34:32
Senior Member

Implicit

Citat:
anatema si cu dragomirna ...
:hmmm:Fratele meu intru Hristos!!, daca ma lamuresti si pe mine cu ce am gresit de m-ai "anatemizat"... Si acum pe bune, tu chiar vorbesti serios cu anatemele tale, ca la o adica astea or fi chiar blesteme, deci ai grija sub a cui stapanire esti in toata ravna dumitale pe care eu o vedeam sincera si bine-intentionata pana intr-un puct.... Daca vrei sa te faci preot sau ceva, ca tot le dai cu teologia pe aici, nu cred ca ai sa ai vreun om prin biserica, la modul cel mai serios........ ??? ??? ??? :| Doamne apara si pazeste!!! + Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ne pe noi!!!... :( :dontgetit:
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 19:48:28
emanuel2007
Guest

Implicit

te-am dat anatemei , adica da , te-am blestemat , pentru ca ai acceptat ereziile lui achimovjan , adica ai spus ca ideile lui teologice sunt bune ...
deci anatema si cu tine si cu toti cei care cred aceste erezii sau oricare altele ...
nu imi mai spune mie de cati oameni ar ramane in biserica : oricine iese afara din biserica din cauza anatemelor sf parinti , SA IASA ! nu ii opreste nimeni ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 19:55:40
Senior Member

Implicit

Citat:
te-am dat anatemei , adica da , te-am blestemat , pentru ca ai acceptat ereziile lui achimovjan , adica ai spus ca ideile lui teologice sunt bune ...
deci anatema si cu tine si cu toti cei care cred aceste erezii sau oricare altele ...
nu imi mai spune mie de cati oameni ar ramane in biserica : oricine iese afara din biserica din cauza anatemelor sf parinti , SA IASA ! nu ii opreste nimeni ...
OF OF OF!! CITESTE, DAR CAND TE CALMEZI!!! CE AM ZIS SI EU PE AICI PANA ACUM, CU PRECADERE LA TOPICUL ASTA, SI AI SA VEZI CA ESTI COMPLET, DAR COMPLET PE DINAFARA...... :hmmm: ??? :|
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa o uit... riquez Intrebari utilizatori 91 16.12.2011 18:38:47
veau sa ma impartasesc duminica asta annajanette Generalitati 59 23.07.2010 12:39:22
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Vreau si eu pui Muzica Bisericeasca 2 01.04.2008 20:37:26