![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O fiinta bidimensionala ar putea sa fie relativ complexa. Organele ei ar fi plane, de forme diferite si separate unele de altele. Animalul respectiv ar putea sa mestece in asa-zisa gura, sa digere intr-un fel de stomac sa proceseze hrana si sa elimine toxinele fara sa se desfaca. Asa cum in lumea noastra cu spatiu tridimensional exista organele digestive sunt separate prin sfinctere, asa ar putea exista si in 2D capacele-segment care sa separe "cavitatile" si sa nu permita hranei sa iasa pe unde a intrat. Scuze, dar n-am putut sa ma abtin. :))
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine zici ...Dumnezeu stie exact...Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
O lume bi-dimensionala (2D) poate exista in doua variante: fie doar fata-spate si stanga-dreapta (neexistand sus-jos),fie fata-spate si sus-jos (neexistand stanga-dreapta),ca in jocurile vechi pe televizor,gen Mario.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da Raoul,dar Ionut spune ca e lipsa de imaginatie ca fiintele Bi-dimensionale sa indeplineasca functia de ingurgitare si cea de excretie,pe acelasi orificiu...Si eu ii spun, ca tocmai asta inseamna sa ai imaginatie:-)))
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca chiar vreti ceva plebeu, teluric, iadul e mereu prezent...In cutitul care intrerupe vieti, in mana medicului care sectioneaza gresit o artera, in ochii copilului zvarlit imediat dupa nastere in tomberon, in manutele intinse din flacarile arzandu-i trupsorul cand mama a uitat tigara langa patut....in suspinele batranilor goniti din case de fii, in mersul cersetorilor scotocind in gunoaie....DA....E IAD...insa stiti ce este ciudat? Nu poate dobori uratul totul, pentru frunza de credinta ramasa in sufletul unora ca cei de mai sus...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta transformare de la 3D la 2D presupune o limitare a existentei la o suprafata, indiferent daca este plana sau curbata. Se stie ca timpul curge infinit mai greu intr-o gaura neagra. Asta presupune o lipsa a miscarii, totul este lent acolo, la limita staticului. Se mai stie ca nici lumina nu-i scapa, acolo fiind intuneric deplin. Intelegeti unde vreau sa ajung, nu? Toate acestea sunt si caracterizari ale Iadului... Ca sa revenim la subiect. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asadar este unidimensional nu bidimensional ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iadul este vesnic? | georgeval | Dogmatica | 114 | 06.07.2012 14:24:33 |
Unde este iadul!!!!!!!!! | piedonee | Generalitati | 12 | 12.06.2010 00:05:16 |
Ce este iadul (was: Cum Il mai pot iubi?) | BogdanF | Generalitati | 32 | 20.09.2009 21:26:40 |
Iadul este atat de aproape de noi! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 15 | 20.04.2008 18:33:21 |
|