![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si vreti sa spune-ti ca voi nu ati pacatuit in post? Eu unu am cazut intr-un pacat, nu spun ce ca sa nu smintesc, dar faza urata e ca am cazut. Daca voi ati cadea in vre-un pacat, oricat de grav ar fi, ati mai continua postul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa urmam indemnul Parintilor : "Ai cazut, ridica-te"
|
|
|||
|
|||
![]()
am tinut si eu vinerea si miercurea...am mai baut si cate un cappuccino...seara....mai rar....nu pot tine tot..sunt si asa slab....dar tin si ma rog....am niste rugaciuni bune...:rolleyes:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-ridic ochii spre ceva cu nepasare shi plini de o curiozitate de mort-sexy, asemanator cu un moroi-miroi -ma ingamf in mine shi ma ridic batzoshat deasupra altora de parca ash fi cineva ca ash fi facut ceva, prin fatza celorlaltzi -imi vin cateva imagini de hula-curvie-spurcaciuni -imi vine sa fac un giumbushluc de ciracr -imi vine sa spun o vorba mare-trufashe de sa rasune biserica -o grimasa catre cineva, asha care ar vrea sa exprime -imi dau o explicatzie bengoasa, intzeleapta despre ceva, care ma doare -fac o exagerare sau un control al comportamentului pentru ochii lumii -szmintesc pe unul de langa min pe care il ating sau ii atrag atentzia prin ceva -brusc imi vine o manie shi o injuratura ca ceva nu e in ordine -ma bucur shi interesc raul ce i se intampla cuiva -ma relaxez cu o nepasare shi un ranjet ce se spala pe maini -vreau ceva de frunte ca o sfidare sau o minitrufie, vreau mereu ceva deci iata cata catastrofa doar in 10m... ca bine spunea un monah, caci vorbea cu dreptat shi nu cum credeau unii de la radio ca el altceva ar vrea sa zica ca defapt glumea sau ca zicea ca sa nu exageram, nu, el zicea bine: "un stranut e o nedreptate iar un tushit un pacat" dar primul lucru pe care ne invatza pilda lui Adam sau rugaciunea sf Efrem Sirul este ca vazandu-l (pacatul pe care-l savarshim) sa nu osandim pe aproapele... pentru ca am cazut in el ("...asha daruieshte-mi Doamne Imparate ca sa-mi vad pacatele mele shi sa nu osandesc pe aproapele meu, ca binecuvantat eshti Tu in vecii vecilor...") |
|
|||
|
|||
![]()
domnule m-am cutremurat olecutza...
poi avusei o revelatzie, o strafulgerare, la ce insemneaza ca aia nu-tzi v-a fi iertat, nici in veacul acesta shi nici in cel viitor... cum a zis Domnul Hristos... poi Duhul Sfant, pacatele impotriva Duhului Sfant, care este suflat peste ucenici devenitzi apoi preotzi shi Duhovnici... deci daca nu ascultzi, nu crezi, nu faci, nu vrei sa faci precum eshti indrumat de Biserica, de duhovnici atunci nu-tzi va fi iertat, deci iata cum reusheshti sa ajungi la iertare straduindu-te sa crezi shi sa tzii randuiala, sa faci nevointza sau canonul de indreptare venit prin Biserica, prin duhovnicul caruia te-ai adresat... bine am intzeles sau e vorba shi despre altceva? ca ma strafulgera ceva la minte 3x???:(:( |
|
||||
|
||||
![]()
Acolo unde este pocainta va fi si iertare,pentru ca "nu este pacat pe care iubirea de oameni a lui Dumnezeu sa nu-l biruiasca".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Sunt noua aici,am intrat sa cer un sfat.Am 24 de ani si acesta este primul post pe care il tin(spre rusinea mea). Marturisesc ca nu am stiut(lene,nestiinta) ca nu este voie sa mancam cu ulei si am tinut un post normal.Sa inteleg ca postul pe care l-am tinut pana acum nu are nici o valoare?Ce pot face sa indrept asta? Nu vreau sa renunt pt ca este prima mea incercare de acest gen si nu as vrea sa ma dau batuta.Ce sfaturi imi puteti da? Si mai am o intrebare cand ma pot spovedi?Nu m-am mai spovedit de mult si as vrea sa incerc sa fac totul cum trebuie. Multumesc aticipat celor care imi vor raspunde. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vine vine | ioanhodean | Postul | 22 | 08.05.2013 11:50:17 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
Dupa BAC vine facultatea | richard_d | Generalitati | 8 | 16.07.2011 09:30:11 |
cum vine asta? | victortiti89 | Generalitati | 4 | 08.06.2011 23:16:34 |
Vine vara ... | ClaudiuT | Tinuta in Biserica | 18 | 08.05.2009 18:01:00 |
|