![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt fascist, pentru ca nu urasc alte natii sau popoare, dimpotriva, pe unele le admir, de ex : poporul grman, superior,prin realizarile sale tehnice si culturale, dea lungul istoriei !
si alte natii si popoare sunt demne de respect ! insa sunt nationalist, pentru ca respect originea nobila latina, a poporului roman,atata cata o mai fi ! nu cred ca e ceva rau cau n popor sa-si conserve fondul genetic, si sa nu-l stice, degradeze, cu aporturi alogene de populatii ! din moment de exista ca stiinte riguroase genetica si biologia, nici iddeile mele de mai sus,nu sunt chiar niste prostii,imi permit sa cred ! cu toate ca, condamn poporul german pentru cimele sale monstruoase, si care ai vor atarna de gat, la marea judecata a natiunilor, totusi, in chestia cu eugenia si cu ameliorarea rasiala, nu cred ca erau chiar prosti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oameni buni, NU se pune problema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat ! Noi nu putem abandona dogmele crestine pentru poftele unor femei ! Mai ramane sa citesc pe aici nebunia vreune ciudate care ajunge sa-si marturiseasca inchipuirea, ca ei i-a dat Dumnezeu un musulman ca sa nu se imparatseasca cateva decenii ! Bun, ele spun ca s-au indragostit ! Sa-si asume raspunderea si sa nu mai ofere sau sa ne ceara solutii ecumeniste pt confortul lor psihologic pe un forum crestin ortodox ! Respectati credinta celorlalti ! Last edited by IonelS; 02.08.2010 at 20:01:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
uf...din nou diferenta intre cuvinte si adevarata credinta se arata la noi in toata "lumina" snobi, snobi, snobi...asta suntem... sa ne conservam ce?ce cod genetic?cui foloseste? fii serios...germanii?au omorat doar 6 milioane de oameni...dar le oferim toata admiratia noastra? eu nu vad nimic crestinesc in ideile tale...sorry... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
desigur, a fost singura data in istoria acestui popor cand, a incercat sa aiba o mentalitate de inspiratie germanicampastrand fondul spiritual oriental ! desigur, subiectul e disputat si discutat, si discutabil ! dar ma mir ca nu ai atata cultura generala, ca sa faci singur trimiterea asta ,visavis de ideile expuse de mine ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oricine are voie la sfaturi,...sa le ceara...nu te mai crede marele credincios ca nu esti... . si sa-mi zici si mie unde e locul cu barbati crestin-ortodocsi...ca eu nici cu ochelari nu-i vad... vad doar niste infumurati, cu multa mandrie si multa multa vorbarie...dar concret...nimic ! cati barbati sunt fideli si reusesc sa aiba o viata crestineasca cu sotia lor? nu mai vorbi discutii...ca si sa te faci ca nu vezi...tot faradelege este! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doar am zis clar ca nu urasc natii sau popoare ! insa daca tie iti place statul nostru bleg, sau tiganimea mafiota ce e lasata in pace,sau romanul care umbla pe la usile strainilor prin strainatate, la cersala, pentru cai n tara lui nu vrea sa stea sa munceasca ! iti place romanul ,jigodie si canalie,romanul mincinos si lenes... totdeuna am zis ca daca romania ar fi formata din oameni de genu acestora ca voi, de aici de pe sait, nu as mai avea de zis nimica ! dar romania, reala,am impresia ca e putin alta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mie nu trebuie sa-mi demostrezi nimic...din punctul meu de vedere esti varza... a propos stii de ce a cazut ala cu codita? Mandria?iti spune ceva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar...nu pot sa nu observ, ca nici tu nu te lasi,... deci, cu mandia avem amandoi o problema, sau ma insel eu ?! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
casatoria crestin-musulman | ellysgiulia | Despre Vecernie | 254 | 15.10.2010 18:42:44 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
|