Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 19:39:34
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ella37_Basil Vezi mesajul
esti neofascist Radu?
nu sunt fascist, pentru ca nu urasc alte natii sau popoare, dimpotriva, pe unele le admir, de ex : poporul grman, superior,prin realizarile sale tehnice si culturale, dea lungul istoriei !
si alte natii si popoare sunt demne de respect !

insa sunt nationalist, pentru ca respect originea nobila latina, a poporului roman,atata cata o mai fi !
nu cred ca e ceva rau cau n popor sa-si conserve fondul genetic, si sa nu-l stice, degradeze, cu aporturi alogene de populatii !

din moment de exista ca stiinte riguroase genetica si biologia, nici iddeile mele de mai sus,nu sunt chiar niste prostii,imi permit sa cred !

cu toate ca, condamn poporul german pentru cimele sale monstruoase, si care ai vor atarna de gat, la marea judecata a natiunilor, totusi, in chestia cu eugenia si cu ameliorarea rasiala, nu cred ca erau chiar prosti !
Vechi 02.08.2010, 19:52:12
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
cine esti tu sa judeci?Dumnezeu?
si vezi in jur?
acum fii corect...suntem mai buni????asa zici tu?
Nu se pune problema care este mai bun, se pune problema care credinta este mai buna ! Care genereaza mantuire, sfinti, implicit oameni mai buni ! Dar numai prin credinta , nu autodeclarandu-te asa cum imi ceri tu acum !

Oameni buni, NU se pune problema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat !

Noi nu putem abandona dogmele crestine pentru poftele unor femei !

Mai ramane sa citesc pe aici nebunia vreune ciudate care ajunge sa-si marturiseasca inchipuirea, ca ei i-a dat Dumnezeu un musulman ca sa nu se imparatseasca cateva decenii !

Bun, ele spun ca s-au indragostit ! Sa-si asume raspunderea si sa nu mai ofere sau sa ne ceara solutii ecumeniste pt confortul lor psihologic pe un forum crestin ortodox ! Respectati credinta celorlalti !

Last edited by IonelS; 02.08.2010 at 20:01:33.
Vechi 02.08.2010, 19:56:19
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu se pune problema care este mai bun, se pune problema care credinta este mai buna ! Care genereaza mantuire, sfinti, implicit oameni mai buni ! Dar numai prin credinta , nu autodeclarandu-te, asa cum imi ceri tu acum !

Oameni buni, NU se pune problema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat !

Bun, ele spun ca s-au indragostit ! Sa-si asume raspunderea si sa nu mai ofere sau sa ne ceara solutii ecumeniste pt confortul lor psihologic pe un forum crestin ortodox ! Respectati credinta celorlalti !
Foarte adevarat! De ce se cauta un "accept" care nu va fi dat niciodata de ortodoxia traitoare, nu pot sa inteleg...
Vechi 02.08.2010, 20:05:25
Ella37_Basil Ella37_Basil is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
nu sunt fascist, pentru ca nu urasc alte natii sau popoare, dimpotriva, pe unele le admir, de ex : poporul grman, superior,prin realizarile sale tehnice si culturale, dea lungul istoriei !
si alte natii si popoare sunt demne de respect !

insa sunt nationalist, pentru ca respect originea nobila latina, a poporului roman,atata cata o mai fi !
nu cred ca e ceva rau cau n popor sa-si conserve fondul genetic, si sa nu-l stice, degradeze, cu aporturi alogene de populatii !

din moment de exista ca stiinte riguroase genetica si biologia, nici iddeile mele de mai sus,nu sunt chiar niste prostii,imi permit sa cred !

cu toate ca, condamn poporul german pentru cimele sale monstruoase, si care ai vor atarna de gat, la marea judecata a natiunilor, totusi, in chestia cu eugenia si cu ameliorarea rasiala, nu cred ca erau chiar prosti !
si chiar crezi ca esti crestin cu aceste idei?
uf...din nou diferenta intre cuvinte si adevarata credinta se arata la noi in toata "lumina"
snobi, snobi, snobi...asta suntem...
sa ne conservam ce?ce cod genetic?cui foloseste?
fii serios...germanii?au omorat doar 6 milioane de oameni...dar le oferim toata admiratia noastra?
eu nu vad nimic crestinesc in ideile tale...sorry...
Vechi 02.08.2010, 20:18:09
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Citat:
se pare ca romanul nu prea are o ideologie nationalista de puritate a sangelui si a rasei !
de aia si tara se tiganizeaza treptat,iar rasa se distruge prin combinatii cu sange stricat !
e si o tradare fata de neam si fata de tara !
Zvastica iti mai lipseste de la avatar, in rest discursul tau este fix in spiritul fascismului hitlerist!
Vechi 02.08.2010, 20:26:42
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
si chiar crezi ca esti crestin cu aceste idei?
uf...din nou diferenta intre cuvinte si adevarata credinta se arata la noi in toata "lumina"
snobi, snobi, snobi...asta suntem...
sa ne conservam ce?ce cod genetic?cui foloseste?
fii serios...germanii?au omorat doar 6 milioane de oameni...dar le oferim toata admiratia noastra?
eu nu vad nimic crestinesc in ideile tale...sorry...
ia atunci o carte de istorie, si citeste, ca acum cateva zeci de ani, era, la moda in romania o miscare spirituala si politica, plina de preoti ortodoxi, si de intelectuali ca membri, o miscare ortodoxista dar de oriantare fascista : legiunea arhanghelului mihail ,se numea !

desigur, a fost singura data in istoria acestui popor cand, a incercat sa aiba o mentalitate de inspiratie germanicampastrand fondul spiritual oriental !

desigur, subiectul e disputat si discutat, si discutabil !

dar ma mir ca nu ai atata cultura generala, ca sa faci singur trimiterea asta ,visavis de ideile expuse de mine !
Vechi 02.08.2010, 20:29:10
Junior Member

Unhappy

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu se pune problema care este mai bun, se pune problema care credinta este mai buna ! Care genereaza mantuire, sfinti, implicit oameni mai buni ! Dar numai prin credinta , nu autodeclarandu-te asa cum imi ceri tu acum !

Oameni buni, NU se pune piroblema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat !

Mai ramane sa citesc pe aici nebunia vreune ciudate care ajunge sa-si marturiseasca inchipuirea, ca ei i-a dat Dumnezeu un musulman ca sa nu se imparatseasca cateva decenii !

c

oricine are voie la sfaturi,...sa le ceara...nu te mai crede marele credincios ca nu esti...
.
si sa-mi zici si mie unde e locul cu barbati crestin-ortodocsi...ca eu nici cu ochelari nu-i vad...
vad doar niste infumurati, cu multa mandrie si multa multa vorbarie...dar concret...nimic
!
cati barbati sunt fideli si reusesc sa aiba o viata crestineasca cu sotia lor?
nu mai vorbi discutii...ca si sa te faci ca nu vezi...tot faradelege este!
Vechi 02.08.2010, 20:36:14
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Zvastica iti mai lipseste de la avatar, in rest discursul tau este fix in spiritul fascismului hitlerist!
nu sunt de acord cu ce zici, doar vezi bine, ca m-am delimitat clar si net, de crimele germaniei fasciste !

doar am zis clar ca nu urasc natii sau popoare !

insa daca tie iti place statul nostru bleg, sau tiganimea mafiota ce e lasata in pace,sau romanul care umbla pe la usile strainilor prin strainatate, la cersala, pentru cai n tara lui nu vrea sa stea sa munceasca !

iti place romanul ,jigodie si canalie,romanul mincinos si lenes...

totdeuna am zis ca daca romania ar fi formata din oameni de genu acestora ca voi, de aici de pe sait, nu as mai avea de zis nimica !
dar romania, reala,am impresia ca e putin alta...
Vechi 02.08.2010, 20:37:51
Junior Member

Implicit

Citat:
ia atunci o carte de istorie, si citeste, ca acum cateva zeci de ani, era, la moda in romania o miscare spirituala si politica, plina de preoti ortodoxi, si de intelectuali ca membri, o miscare ortodoxista dar de oriantare fascista : legiunea arhanghelului mihail ,se numea !

desigur, a fost singura data in istoria acestui popor cand, a incercat sa aiba o mentalitate de inspiratie germanicampastrand fondul spiritual oriental !

desigur, subiectul e disputat si discutat, si discutabil !

dar ma mir ca nu ai atata cultura generala, ca sa faci singur trimiterea asta ,visavis de ideile expuse de mine !
desigur...domnule preamandru...acum treceti si la jicniri...
mie nu trebuie sa-mi demostrezi nimic...din punctul meu de vedere esti varza...
a propos
stii de ce a cazut ala cu codita?
Mandria?iti spune ceva?
Vechi 02.08.2010, 20:46:01
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
desigur...domnule preamandru...acum treceti si la jicniri...
mie nu trebuie sa-mi demostrezi nimic...din punctul meu de vedere esti varza...
a propos
stii de ce a cazut ala cu codita?
Mandria?iti spune ceva?
eu nu am vut sa te jignesc, si daca s-a intamplat, imi cer scuze !

dar...nu pot sa nu observ, ca nici tu nu te lasi,...
deci, cu mandia avem amandoi o problema,

sau ma insel eu ?!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 18:42:44
nunta crestina catalinabalhui Nunta 6 05.09.2010 12:02:08