![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
DA, sa ne rugam din nou la ora 22. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() [COLOR="Blue"]Inca 10 minute....si e ora 22 in Romania![/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
de fiecare data nimeresc prea tarziu
![]() ma rog maine, cine vrea sa se alature...vazut si nevazut :P
|
|||
|
|||
![]()
podolski, rugaciunea e primita si cu 5 minute intarziere.
Sa ne intalnim si maine seara la ora 22, in rugaciune pentru Constantin si Catalina. Doamne ajuta. |
|
||||
|
||||
![]()
pentru Mara,
am tot vrut sa te intreb daca i s-a facut maslu domnului Constantin?Stiu ca este foarte bun,adica este o mare taina.Daca nu... poti sa-i spui sa mearga sa vorbeasca cu un preot.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Daca am inteles eu bine, pronosticul doctorilor era ca pana luni suferinta va lua sfarsit iar Mara spunea ca nu va mai aparea pe forum in acest weekend.. deci... de la Dumnezeu mila!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ca daca va putea va mai intra pe forum Mara,cat despre slujba Sfantului Maslu,stiu ca e mai ales pentru bolnavi.Cred ca aceasta ajuta mult si pentru trup si pentru suflet.Pentru trup sa-i mai ia din dureri,iar pentru suflet alinare.
|
||||
|
||||
![]()
Nu am contrazis puterea Sfantului MAslu, eu personal am fost vindecata (dupa ce am mers vreme de un an la Maslu)....problema era ca nu se stie daca mai au timp !!!!!!!!!!!Dar Dumnezeu toate le poate si le va randui cum trebuie.AMIN!
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat postat de MarinaAlca:
Nu am contrazis puterea Sfantului MAslu, eu personal am fost vindecata (dupa ce am mers vreme de un an la Maslu)....problema era ca nu se stie daca mai au timp !!!!!!!!!!!Dar Dumnezeu toate le poate si le va randui cum trebuie.AMIN! De acord.Noi ne vom ruga in continuare pentru ei.Sa le ajute bunul Dumnezeu si sa le usureze durerile,cele trupesti si cele sufletesti!Amin.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
O viitoare mama are nevoie de rugaciunea noastra | mara2008 | Umanitare | 5 | 13.02.2012 15:57:26 |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 18:17:36 |
Am nevoie de parerea voastra! | cipriang | Generalitati | 6 | 24.04.2010 23:36:50 |
Un om are nevoie de rugaciunea voastra iar | mara2008 | Umanitare | 16 | 22.01.2009 17:12:33 |
|