![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.filarmonicabanatul.ro/cal...-simfonic.html
Vineri, 25 februarie 2011, ora 19 Sala Capitol CONCERT SIMFONIC Dirijor : WOLFGANG GRÖHS (Austria) Soliști : ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU – flaut Muramatsu ION IVAN RONCEA - harpă Program:C.M. von Weber: Uvertura la opera Oberon W.A. Mozart: Concertul pentru flaut, harpă și orchestră în Do major K.V. 299 W.A. Mozart: Simfonia nr. 41 în Do Major K.V. 551 - Jupiter
|
||||
|
||||
|
Duminica , 27 martie 2011 , ora 19:00 , dupa slujba Vecerniei ,in Catedrala Mitropolitana " Sfanta Treime" din Sibiu ,Grupul psaltic " Sfantul Andrei" al Catedralei Mitropolitane va sustine un concert de Imne bizantine inchinate Maicii Domnului .
|
||||
|
||||
|
Grupul de Psalti Tronos al Patriarhiei Romane , condus de diaconul Mihai Buca , va sustine maine la Biserica Sfantul Gheorghe Vechi dupa Sfana Liturghie , un concert de muzica psaltica ! .
|
||||
|
||||
|
Duminica , 27 martie , ora 17:00 , la Biserica " Serban Voda " din Bucuresti va avea loc o Seara muzicala psaltica si poezie mistica sustinuta de Corala Tronos a Patriarhie Romane si de elevii scolilor generale nr. 103 , 109 , 110 .
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
A inceput campania O carte pentru Valea Plopului. Obiectivul acesteia este refacerea bibliotecii asezământului, care a fost mistuită in incendiul din decembrie 2011.
Cartile vor fi donate chiar de Ziua Copilului. Din cate am aflat, campania are si un spot la care au participat copiii de la Valea Plopului. Voi reveni cu informatii, dupa ce voi afla punctele de colectare si cum putem dona cartile. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
|
Romfea.gr: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Η υποδοχή του Ηγουμένου Εφραίμ στο Βατοπαίδι (ΦΩΤΟ)
Parintii de la Manastirea Vatopedi l-au intampinat pe parintele Efrem, staretul lor, cu lacrimi in ochi si lumanari aprinse. |
|
|
||||
|
||||
|
Un punct de colectare a cartilor pentru Bucuresti este str. Poterasi, nr. 10, parter, de luni pana vineri de la 9-18.00. Persoana de contact, Petre Craciun, telefon 0722344124
http://www.youtube.com/watch?v=RXz1WwG6Lwg Last edited by Ekaterina; 04.04.2012 at 03:50:36. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| stiri | dorinel78 | Stiri, actualitati, anunturi | 318 | 11.06.2014 17:16:17 |
| Pe scurt din lume (stiri mai noi si mai vechi) | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 173 | 13.05.2014 07:46:57 |
| Stiri, spectacole, evenimente culturale pentru cei din Bucuresti | glykys | Stiri, actualitati, anunturi | 160 | 05.04.2014 23:07:21 |
| Baptistii stiu de dinainte ca o sa apara stiri indreptate impotriva BOR | metanoia2 | Generalitati | 13 | 23.11.2009 17:23:51 |
|
|