![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tie nu ti-ar place un conducator bun, cu frica de Dumnezeu, care sa puna binele tarii si al poporului inainte de binele sau personal? Pentru informarea dumneavoastra: http://www.privesc.eu/Arhiva/18825/C...Noua-Republica Discursurile tinute cu aceasta ocazie sunt deosebite. Invitatii, la fel. Mentionez cu aceasta ocazie ca pe data de 14.02.2014 se va face lansarea primei filiale din diaspora a Noii Republici, la Bruxelles, in sediul Parlamentului European. Last edited by Miha-anca; 05.02.2014 at 00:39:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Si Dan Diaconescu.
Sa nu-l lasam deoparte de lista cu tine sperante a politicii romanesti. Si martiricul frate Becali, desigur.
|
||||
|
||||
![]()
Ba da. Dar nu-i Neamțu ăla. Cel puțin nu acum.
|
|||
|
|||
![]()
Suferința ar putea fi de folos, iar pentru a avea conducători mai buni, cu frică de Dumnezeu, există o condiție: să-i merităm. Sunt convins că Dumnezeu ne-ar da, dar noi ce dăm?
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, nu il meritam inca pe Neamtu! Ai dreptate.
Acum ii meritam pe baronii locali, care taie si spanzura. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce-ți mai place șaorma!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Presupun ca este o expresie; dar nu o cunosc. Ce vrei sa spui?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi ce facem? Ceea ce fac bisericile din toata Romania - ca nu mai sunt nicaieri atatea biserici ca la noi - se roaga la Dumnezeu sa ne ierte pacatele si sa ne miluiasca cu o conducere a tarii mai buna, mai competenta. Si sa ne fereasca de mai rau. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce le mai place astora care au dat bir cu fugitii din tara sa faca politica de la distanta..
|
|||
|
|||
![]()
...pentru ca le pasa, atat de la distanta, cat si de aproape.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 22.09.2012 16:56:11 |
Biserica romana din America- de cine apartin romanii? | Ion Pop | Generalitati | 5 | 26.04.2012 21:50:27 |
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 09:27:11 |
Incredere | o mama | Intrebari utilizatori | 3 | 05.04.2010 21:54:24 |
Sa incepem prin a avea incredere in noi ! | cristiboss56 | Din Noul Testament | 6 | 26.08.2009 08:41:39 |
|