![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt exista o religie care poate da mantuirea???
|
|
|||
|
|||
![]()
simona nu stiu daca te ajuta dar imi dau si io cu parerea,
mai ales ca ai rude care apartin acestei religii nu-i poti judeca la rece, si nici nu trebe, dar vezi ca decizia ta iti afecteaza si familia, daca tu nu te convertesti si preferi ortodoxia o sa inceapa si rudele tale sa-si puna intrebari in general daca ma uit la o alta religie imi pun intrebarea "Cu ce autoritate zic ei acestia?" , Cristos a promis ca va fi cu noi pana la sfarsitul lumii, nu se poate sa ne fi parasit 1500 de ani si numa dupaia brusc ne lumineaza, apoi ei zic ca autoritatea lor vin din cuvintele Mantuitorului din biblie, dar uita ceva, Biblia nu a fost scrisa de pocaiti, ci de oameni sfinti in primul mileniu, o interpretare corecta asupra scipturilo ar avea o biserica apostolica nu una care nici nu exista in primul mileniu, si ne vorbeste Cristos si in biblie despre Biserica, o va construi pe temelia Sf. Ap. Petru, iar pocaitii nu au nici o tangenta cu acesta, din Crez stim ca sunt 4 semne ale Bisericii Adevarate , Biserica ii Una, Sfanta, Catolica/Soborniceasca si Apostolica, apoi ca sa fiu sincer biserica pocaitilor nu prea prezinta nici o trasatura din acestea 4, ceea ce invata ei difera de la pastor la pastor, nu exista deloc unitate, s-ar putea sa-ti placa ce zice un pastor si sa-ti displaca ce zice altul, mai degraba intreaba-i de ce biserica lor e adevarata si cea ortodoxa falsa, ei mai usor defaima celelalte religii decat s-o apere pe-a lor, mai usor cauta niste cuvinte prin care sa renunte la icoane, sfinti, preoti etc decat sa-si demonstreze religia lor acuma nu stiu de cat timp te gandesti tu sa imbratisezi religia lor, dar in general dureaza cativa ani (banuiesc) ca sa iei o decizie definitiva, inveti despre propria religie, vezi ce e bun si ce e rau, iar daca constiinta te indeamna sa meri la o alta biserica nu-ti mai ramane decat sa te convertesti, dar nu cred ca vrei ca peste cativa ani sa-ti para rau de ce ai facut, nu stiu, sper ca ti-a folosit la ceva, Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() MÂNTUÍRE s. v. dezrobire, eliberare, eman-cipare, emancipație, isprăvire, isprăvit, încheiere, liberare, salvare, scăpare, scoatere, sfârșire, sfârșit, terminare, terminat. Raspuns personal : NU! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Apoi mi-a zis: "S-a ispravit! Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Celui ce ii este sete, ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii. (Apoc.21:6)", "Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit. (Rom.10:9)" |
|
|||
|
|||
![]()
A se observa : "Alfa si Omega", fiind prima si ultima litera din alfabetul grecesc. Pasajul e pentru vorbitorii de greaca?
In cazul nostru, ar fi trebuit sa fie "Eu sunt A si Zet, Inceputul si Sfarsitul"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ortodoxia si catolicismul sunt adevaratele religii crestine,ele au fost candva unite si formau Biserica Crestina ,sectele ca baptistii,penticostalii,martorii lui Iehova acestea au marturii mincinoase si invataturi ratacite.Desigur ca o secta care a aparut acum putin timp sau care are un numar mic de adepti nu poate fi religia adevarata.Eu cred ca crestinismul este religia cea dreapta ,dar care dintre ele 2 ,catolicismul sau ortodoxia sau cine stie poate se vor uni candva ca la inceput ,vom vedea.Dar conteaza sufletul nu religia.Nu uitati. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa inteleg si eu pt ca Biblia in original a fost scrisa in ebraica si greaca.Deci pasajul e pt mine si vorbitorii de greaca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Drept raspuns, El le-a zis: "Dar voi de ce calcati porunca lui Dumnezeu in folosul datinei voastre? (Mat.15:3)".In concluzie ei nu recunosc datinile,traditiile si obiceiurile stramosesti si zic ca se contrazic cu Biblia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca stie cineva... | florin_7vl | Generalitati | 3 | 21.09.2010 16:12:35 |
poate cineva sa ma ajute... | Nevrednicul | Generalitati | 10 | 16.11.2009 11:57:03 |
Daca stie cineva | sunsray | Generalitati | 3 | 14.08.2009 00:24:45 |
daca poate cineva sa ma ajute | virgil1 | Generalitati | 14 | 30.05.2009 21:51:10 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|