![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand va creste.. iubirea se va manifesta prin ascultarea de Hristos. Sa iubesti pe cineva inseamna sa-ti doresti sa ajunga in rai. Asta este felul in care i-am explicat copilului iubirea. Nu m-am priceput mai bine. Da, cred ca astfel de sarbatori NU-si au locul in calendarul unui crestin. Mi se pare ca diminueaza importanta si semnificatia adevaratelor sarbatori (la modul subiectiv, desigur)... (eu nu-mi sarbatoresc ziua de nastere si nici revelionul. Si am urmatoarea regula cu sotul meu: daca simte nevoia sa-mi daruiasca un cadou de ziua mea de nastere.. poate sa o faca oricand in timpul anului :)) Last edited by anna21; 08.03.2010 at 18:08:20. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani dragele mele. Maicuta Domnului sa va bucure!
Si pentru ca nu reusesc ( imi pica netul ![]() ![]() Va iubesc, va respect si va imbratisez din toata inima! ![]() Uraaa...cred ca am reusittt ![]() Last edited by eduardd; 08.03.2010 at 20:08:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buchetul acesta de ghiocei l-am primit de 1 martie ca atașament la logarea pe site . Am scris pe topicul despre noua formă a sitului. Când mi-am logat pe site pe 27 am primit drept atașament un trandafir iar pe 1 martie acești ghiocei! Mulțumesc suflet frumos al Maicii Domnului . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-ar putea ca atunci cand vei dori sa primesti , totusi, un cadou in cinstea zilei de nastere, sa fie prea tarziu si sa realizezi ca dorinta partenerului de-a darui si de-a conferi sens unei zile deosebite sa se indrepte spre o alta persoana care stie sa aprecieze. Cred ca te-ai cam bagat cu capul inainte prin aceasta tendinta de-a privi credinta departajat de atatea lucruri inofensive, pana la urma, care ne infrumuseteaza viata, asa cum o face o mancarica buna, un vin bun, o invitatie de oameni buni la care nu renuntam...Cred ca exageram si gresim daca credem ca astfel indepartand manifestarile sociale in semn de bucurie, L-am apucat pe Dumnezeu de un picior . Nu, nicidecum ! Prima data credinta, mai ales credinta cea persistenta si constienta, adica de calitate, vine din interior, din constiinta faptului ca sentimentele noastre trebuie sa fie mai curate, mai sincere , apoi sa incercam sa ne ostenim cumva ridicandu-ne din lene si nepasare, si ajutand pe cei din jur cum putem, chiar si atunci cand nu putem si nu am dori acest lucru. Sa ne rugam in intimitatea noastra, dar fara sa lezam sau sa ignoram necesitatea celui de langa noi si protectia fata de acestia. Sa-l determinam pe cel de langa noi sa urmeze calea cea buna, dar nu impunandu-i si razvratindu-ne, ci cu rabdare si cu exemplul de sine demn de luat in consideratie. Sa ajungi sa contesti o manifestare sociala nevinovata pe considerente religioase, trebuie sa ajungi la un anumit grad de credinciosie care sa depaseasca cu mult un statut social si familial normal , deci sa fii altfel din multe puncte de vedere, iar aceasta presupune mult sacrificiu si multa munca si daruire, nu topaind sporadec la cele care ni se par noua mai convenabil de combatut. Nu stiu cum se pocaiesc unii, dar multi se avanta in infranari inutile, ignorand adevaratele valori spirituale cu adevarat vrednice de luat in consideratie si, destul de greu de infaptuit. Oricum, esti mamica, deci esti o femeie si o sotie deosebita...ai grija de feminitatea ta fiindca nu spune nicaieri ca trebuie sa ti-o conteste credinta.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 08.03.2010 at 22:58:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur si simplu nu ma intereseaza sa sarbatoresc ziua mea de nastere.. fara scuze religioase sau de alt fel. Mi se pare un lucru artificial. Daca vrem sa iesim cu prietenii o putem face oricand. Si nu inteleg partea cu feminitatea.. la ce te referi? Merg la fitness.. este bine? Sunt feminina si am muschi sa mut si mobila la nevoie.. offff. ![]() (voi asta credeti? ca zic sotului: un crestin nu primeste cadouri si nu are sarbatori? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stii, cred ca unii se trezesc dimineata si-si spun ; " asa, ce pot face eu astazi pentru Dumnezeu ? ...sa nu-l mai urasc pe vecinul ?! Nuuuu, este prea greu de indeplinit fiindca nu-i suport mutra, asa ca mai bine hai sa ma agat de bietul 8 martie si considerand in mintea mea care baiguie pe carari desavarsite, ca este o zi nefolositoare, tocmai fiindca nu mi-a comandat biserica sa o tin, deci ma agat de bietul 8 martie si-i injosesc sensul si-l spurc astfel incat sa pice a credinta si, gata, mi-am indeplinit voia divina pe ziua de astazi. Ce satisfacator !...ce usurat ma simt, si crestin pe deasupra ! "
Mda, foarte convenabil, nici nu este nevoie de prea multa infranare pentru o astfel de nevointa, ci doar de o ideea ce poate fi la indemana si impacata totodata cu stimulentul credinciosiei pe care vreau sa-l incerc de ceva vreme, astfel impac si capra si varza...si sufletul si mintea care se tot agita a nu stiu ce. Deci, nu ma refer aici la tine Anna, desi cam legat de credinta intelesesem initial ca exprimi atitudinea ta fata de 8 martie si alte zile de sarbatoare sociala...asa ai dat tu de inteles.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 08.03.2010 at 23:10:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LA MULTI ANI !, CU BUCURIE SI SANATATE, TIE SI TUTUROR FEMEILOR.
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani va doresc si eu si sa fiti iubite. (e valabil si pt cele care sunt suparate pe aceasta sarbatoare)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 10:46:12 |
4 martie 1977 . . . | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 11.03.2011 17:47:41 |
1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 00:40:56 |
8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 16:21:41 |
8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 22:45:47 |
|