![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu si sotia mea intram fara probleme in bisericile ortodoxe, fara sa deranjam pe nimeni. Am un coleg si prieten, preot ortodox (nu are parohie si lucram impreuna). L-am dus cu placere (cu masina) pe el si inca trei persoane la o manastire din jud Covasna. As putea sa va povestesc multe despre convietuirea cu cei din jurul nostru si mai ales din familia noastra. |
|
|||
|
|||
![]()
Colega asta nu-mi lasă inima în pace. Se petrece un fenomen ciudat: faptul că nu prea are chef de mine mă incită mai rău în loc să mă potolească.
|
|
|||
|
|||
![]()
Elom, acesta nu e decat un vechi truc feminin. Va continua pana vei zice ca ea. De ce nu faci si tu al fel?
|
|
|||
|
|||
![]()
E felul ei de a fi mai retrasă - cam față de toți colegii ei așa. Dar cu sau fără voia ei mă incită.
|
|
|||
|
|||
![]()
"Fructul interzis" este cam acelasi lucru ca mai sus.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum i-ar numi pe acei oameni care ar veni intr-o localitate ortodoxa si ar vorbi de domnul ,iar la finalul "petrecerii"(spun astfel ca vin cu fanfara si horesc de mama focului) dau o punga cu haine , sau o ciocolata care are un termen de valabilitate fie expirat fie de foarte scurta durata (asta am spus-o ca sa vedeti ca doar n-au adus ceva de Doamne ajuta)???-AICI MA REFER LA CULTUL BAPTIST?? Cum i-ar numi pe cei care in cuvantarile lor funerare ar vorbi doar de "greselile ortodoxiei" de fata fiind si preotul comunitatea respectiva care a venit in semn de respect pt cel raposat si cu o inima deschisa spre oameni (indiferent de credinta lor)?-aici ma refer la CULTUL PENTICOSTAL Oare care sunt PROOROCII MINCINOSI ??? Dar HRISTOSII care se vor ridica??? Cum ai dori tu sa-i numesti pe acesti oameni? Nu sunt "draci" care ies din iad sa atace ortodsoxia? Daca ar fi oameni cred ca si-ar vedea de viata si credinta lor ! Numai DIAVOLUL nu are alinare pana nu ispiteste pe oiameni. AM GRESIT UNDEVA? Argumentati Biblic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun." 2. Tot Sfantul Apostol Pavel ne spunea, inca de acum 2000 de ani: "Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze"(2 Tesaloniceni 2:7) Iar Sfantul Apostol Ioan spunea, tot acum 2 milenii: "Sa stiti ca acum s-au ridicat multi antihristi" (1 Ioan 2:18). Asa ca cei care se lauda cu vechimea lor se pot lauda si cu o lucrare a faradelegii. In doua mii de ani "taina faradelegii" a avut timp sa lucreze temeinic. Mai ales intr-o grupare religioasa unde ideea de reforma a fost respinsa continuu. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze. Nu am vrut sa apara figura aceea in postarea mea (eu nu postez figuri).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-o credinta nu poti sa vorbesti de reforma...ce vrei sa spui ca la un interval de cativa ani ar trebui sa se faca o noua inviorare a credintei... Uita-te ce a facut reforma....daca o accepta ortodoxia (acest lucru ne se putea , pt ca "pe acesta Biserica nici portile Iadului nu o va safarama) cate bisericute era in aceasta lume... Multumita reformei iata avem aici si astazi ocazia sa ne "scoatem ochii" care mai de care ...multumita reformei a inceput sa apara ura si mandria intre crestini...datorita reformei si diavolul rade si-si petrece cand vede cat de imprastiata e mintea unora....datorita reformei Biblia a ajuns nu sa fie citita , ci sa fie interpretata.... Cinste reformatorilor....!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca | ioanna | Secte si culte | 138 | 18.02.2012 15:26:35 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
|