![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In prezent s-a observat cum cresterea anormala in inaltime a copiilor este cauzata de CO2 mi s-a parut fascinanta paralela ...iar VIATA dupa cum s-a vazut, gaseste mereu mijloace SA REVINA intr-o forma sau alta! deci nu trebuie sa ne facem griji |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot." Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Să le mănânce producătorii![/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Mă deranjează tot ce aduce atingere ființei umane. Și ceea ce ceri tu aduce atingere demnității umane.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Sinceritatea si dragul de a zidi pe aproapele cu o minima experienta proprie nu o vad a fi robotizare si atingere a demnitatii umane.
Doresc si alte pareri, iar daca mai multi imi zic acelasi lucru, renunt pe loc la idee. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Uite că îți voi spune și eu părerea mea nu despre sfârșitul lumii căci am spus odată ce gândesc despre aceasta și nu vreau să mă repet.
Nu sunt deacord să ne trâmbițăm nevoința căci (și o spun din experiența proprie)vrăjmașul și urâtorul de bine abia așteaptă să ne fure ce am făcut bun și să ne tragă înapoi ca să nu primim răsplată de la Dumnezeu pentru cele lucrate.Spunând cât te nevoiești cu postul vei stârni invidia celui care nu poate ,sau nu are suficeientă voință ca să fie asemenea ție .Poate cineva este bolnav,ar dori să postească dar nu poate și auzindu-te pe tine cum postești ar putea cădea în deznădejde gândind că el nu poate. Este ușor să spui ce faci.Mai greu este să faci și să taci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? | annajanette | Generalitati | 43 | 07.06.2010 23:48:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
|