Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2009, 20:08:20
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de windorin
[...]Avem nevoie sa vedem ca exista in jurul nostru mari postitori, mari milostivi, mari jertfelnici.[...]
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR]

Vechi 08.04.2009, 20:17:38
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit cantitati neglijabile

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Tarile care produc cele mai mari cantitati de CO2 pe cap de locuitor sunt SUA si cele din UE cum era de asteptat.
(am citit ca sunt peste 9 tone pe cap de locuitor pe an.Prin respiratie vin intre 250-500kg , restul vin din activitati "utile" gen plimbat cu masina,cu avionu,etc. Cum este normal tarile "necivilizate" produc mult mult mai putin.)
Nu demult am urmarit un documentar foarte impresionant pe NOVA care prezenta cantitatea de CO2 eliminata de vulcanii din Atlantic(doar!) rezultati din desfacerea in bucati a supercontinentului Pangaea, in continentele de astazi. Cantitatea de CO2 a fost asa de mare incit temperaturile au cresut cu 15 grade, ceea ce a us la moartea intregii faune terestre...mai tirziu cind lucrurile s-au calmat, aici este extraordinar... din cele citeva creaturi marine cre s-au refugiat la Poli ...unde era ca la tropice de cald...au APRUT MASTODONTII! toate animalele gigant DINOZAURII!...ca urmare a marii CONCENTRATII DE CO2 EXISTENTE inca pentru MUUUUlti ani

In prezent s-a observat cum cresterea anormala in inaltime a copiilor este cauzata de CO2

mi s-a parut fascinanta paralela

...iar VIATA dupa cum s-a vazut, gaseste mereu mijloace SA REVINA intr-o forma sau alta!
deci nu trebuie sa ne facem griji
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:32:17
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Se pare ca esti politician pentru ca ce exprimi tu ca ai vrea, vor și politicienii. Și realizezi probabil ca ceea ce vrei tu duce la boala, saracie, mizerie si incultura pentru ca numai un om incult, neinformat poate accepta sa se supuna unor asa pedepse. Si, de ce? Si acest "avem nevoie" - in numele cui vorbesti? Ori, mai pe inteles, cati sunteti care va pregatiti sa traiti bine pe naivitatea unora care chiar v-ar crede?[/COLOR]
Am spus ce am gandit referitor la a spune anumite fapte, la modul general, pentru a ne folosi de ele, pentru a vedea ca inca se poate trai o viata sfanta, in mijlocul alergaturii neincetate de zi cu zi. Vorbesc in numele meu si al celor cativa prieteni ai mei, care ne bucuram de aflarea unui om duhovnicesc. Si sa nu fie spre mandrie, ci spre zidire.

Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot."

Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:36:09
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Veilur, sa stii ca au aparut si oua de post (tot din soia), din pacate. Vorbesc serios.
[COLOR=green]Să le mănânce producătorii![/COLOR]
Vechi 08.04.2009, 21:40:02
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Am spus ce am gandit referitor la a spune anumite fapte, la modul general, pentru a ne folosi de ele, pentru a vedea ca inca se poate trai o viata sfanta, in mijlocul alergaturii neincetate de zi cu zi. Vorbesc in numele meu si al celor cativa prieteni ai mei, care ne bucuram de aflarea unui om duhovnicesc. Si sa nu fie spre mandrie, ci spre zidire.

Parintele Nicolae Tanase spune ceva de genul: "Fratilor, nu mai ascundeti faptul ca sunteti crestini. Eu spun in fata fiecaruia: postesc, ma chinui sa tin si fara ulei, uneori, ma rog cand si cat pot. Lumea are nevoie de oameni care sa arate ca sunt crestini. Nu mai este vremea sa ascundem tot."
[COLOR=green]Mă deranjează tot ce aduce atingere ființei umane. Și ceea ce ceri tu aduce atingere demnității umane.[/COLOR]
[COLOR=green]Dar, cum libertatea cuvântului e pentru toți cei care știu să scrie, pentru că noi conversăm în scris, sper și mă rog ca oamenii să nu se transforme în roboței ca să-ți fie ție pe plac... [/COLOR]
[COLOR=green]O seară bună![/COLOR]
Vechi 08.04.2009, 21:47:26
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Sinceritatea si dragul de a zidi pe aproapele cu o minima experienta proprie nu o vad a fi robotizare si atingere a demnitatii umane.

Doresc si alte pareri, iar daca mai multi imi zic acelasi lucru, renunt pe loc la idee.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 21:56:18
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Vezi ca sta diavolul pe umarul tau si-ti dicteaza ce sa scrii! Scutura-l!
Vechi 08.04.2009, 22:00:26
dorinastoica14
Guest

Implicit

Uite că îți voi spune și eu părerea mea nu despre sfârșitul lumii căci am spus odată ce gândesc despre aceasta și nu vreau să mă repet.
Nu sunt deacord să ne trâmbițăm nevoința căci (și o spun din experiența proprie)vrăjmașul și urâtorul de bine abia așteaptă să ne fure ce am făcut bun și să ne tragă înapoi ca să nu primim răsplată de la Dumnezeu pentru cele lucrate.Spunând cât te nevoiești cu postul vei stârni invidia celui care nu poate ,sau nu are suficeientă voință ca să fie asemenea ție .Poate cineva este bolnav,ar dori să postească dar nu poate și auzindu-te pe tine cum postești ar putea cădea în deznădejde gândind că el nu poate.
Este ușor să spui ce faci.Mai greu este să faci și să taci.
Reply With Quote
Vechi 08.04.2009, 22:28:49
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Vezi ca sta diavolul pe umarul tau si-ti dicteaza ce sa scrii! Scutura-l!
[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR]
[COLOR=green]Și... sergiu, ce spuneai? Că ești credincios?[/COLOR]
Vechi 09.04.2009, 00:35:22
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
[COLOR=green]Wow! Nu-mi vine să cred ceea ce citesc!...[/COLOR]
[COLOR=green]Și... sergiu, ce spuneai? Că ești credincios?[/COLOR]
Nici mie nu-mi venea sa cred cand am vazut ce raspundeai lui windorin cu cateva posturi mai sus.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? annajanette Generalitati 43 07.06.2010 23:48:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57