Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2009, 13:29:16
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Anca, stii care e problema lui Duda? Spune-mi la ce se pricepe el? La vorbit frumos? La facut impresie buna? Cu ce ma incalzeste pe mine asta? Si eu pot sa vorbesc frumos si sa fac impresie buna. La fel si alte zeci de mii de romani. Atunci ce are el in plus? Ca e insurat cu fata fostului rege? Si ce daca? Si alti barbati sunt insurati. Ca s-a plimbat de colo colo si a putut sa faca unele fapte...dar asta a facut-o pe banii statului roman! Din pacate nu am vazut inca nici un fel de argument care sa imi explice cum anume vrea el sa schimbe Romania si ce aduce el nou...Asta vreau eu sa stiu.
Nu ma refeream la dictie sau la retorica, ci la continut. Se vedea clar ca a studia t problemele despre care vorbea. E vorba deci de continut. i daca continutul e in ordine, atunci dictia si retorica, educatia in general nu au cum sa strice, ci ajuta.
Pentru a fi mascota trebuie sa fie prost si fudul, ori nu e cazul.
Oare chiar v-ar displace un om educat, cu prestanta si pregatit profesional? Sa-l urmarim cu atentie si sa ne facem o parere la obiect!
Reply With Quote
Vechi 11.04.2009, 13:33:41
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]***Anca, eu nu am spus nimic rau de Duda, nu l-am denigrat. Dar omul face parte din casa regala pentru care eu am resentimente si am si motivat de ce, lucruri verificabile. [/COLOR]
[COLOR=green]In rest, nu ma intereseaza. Eu stiu pe cine voi vota. De ce sa-mi consum eu energiile pentru Duda...[/COLOR]
Vechi 11.04.2009, 13:35:15
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Saurian Vezi mesajul
Decât unul care să ne vândă Uniunii Europene ( cum au fost toți care s-au perindat la șefia statului )... Ne sunt ascultate telefoanele, ni se bagă cipuri pe gât, țara asta este vândută ( vezi Roșia montană și alte scandaluri de gen ) și poți spune că nu ar fi nevoie de un Vadim?! Ar fi nevoie dacă nu pentru altceva măcar ca să nu fim bătaia de joc a Europei ( sau poate doar de fațadă spune atât de multe... ). Nu sunt adeptul lui Vadim dar văzând în ce hal s-a ajuns cu poporul ăsta... și Băsescu, și Iliescu, și Constantinescu și toți... ne merităm conducători așa de proști. Spunea un mason la o emisiune despre cipuri: "vă spun eu de ce a intrat legea asta fără să știe nimeni. Că toți erau preocupați de Elodia în loc să se gândească ce se întâmplă cu poporul ăsta" ( iar tipul ăsta era pentru cipuri ).

Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți...
[COLOR=green]Perfect de acord. Am niste eseuri despre NATO și UE. O sa le caut sa le postez da...[/COLOR]
Vechi 11.04.2009, 13:37:22
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Decât unul care să ne vândă Uniunii Europene ( cum au fost toți care s-au perindat la șefia statului )... Ne sunt ascultate telefoanele, ni se bagă cipuri pe gât, țara asta este vândută ( vezi Roșia montană și alte scandaluri de gen ) și poți spune că nu ar fi nevoie de un Vadim?! Ar fi nevoie dacă nu pentru altceva măcar ca să nu fim bătaia de joc a Europei ( sau poate doar de fațadă spune atât de multe... ). Nu sunt adeptul lui Vadim dar văzând în ce hal s-a ajuns cu poporul ăsta... și Băsescu, și Iliescu, și Constantinescu și toți... ne merităm conducători așa de proști. Spunea un mason la o emisiune despre cipuri: "vă spun eu de ce a intrat legea asta fără să știe nimeni. Că toți erau preocupați de Elodia în loc să se gândească ce se întâmplă cu poporul ăsta" ( iar tipul ăsta era pentru cipuri ).

Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți...

In 2000 parca Vadim trebuia sa fie presedinte,cand a fost turul 2 dintre Vadim si Iliescu(cred ca in 2000) atunci au fost sigur fraudate alegerile ,Vadim a iesit presedinte,am citit multe articole despre aceasta.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2009, 13:37:24
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Politica o fac barbatii. Si, pana acum, singurul barbat din politica romaneasca, singurul politician autentic, e Traian Basescu. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Mi-e greu s-o spun, dar acesta este adevarul si nu stiu cand se va schimba acest adevar la asa criza de oameni nepregatiti sa-si asume niste responsabilitati mari... [/COLOR]
cred ca nu este cazul sa facem campanie electorala...si mai ales lui Traianus
Vechi 11.04.2009, 13:46:27
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
In 2000 parca Vadim trebuia sa fie presedinte,cand a fost turul 2 dintre Vadim si Iliescu(cred ca in 2000) atunci au fost sigur fraudate alegerile ,Vadim a iesit presedinte,am citit multe articole despre aceasta.
[COLOR=green]E adevarat ce spui. Chiar PSD-iștii au povestit, in 2005, dupa validarea presedintelui Basescu, cum au fraudat alegerile din 2000. Si, la nivel de conducere, PSD-istii nu au negat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Asta-i politica... Urata, murdara, mincinoasa, spagara! Nu stiu daca ajuta cu ceva sa spun ca nu numai la noi ci si la altii, numai ca noi am putea da lectii de ipocrizie si impostura in politica.[/COLOR]
Vechi 11.04.2009, 13:46:35
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Saurian, te inteleg si-ti impartasesc sentimentul. Dar in ceea ce priveste candidatii, mai bine sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne lumineze cine e mai potrivit pentru aceste vremuri tulburi.
Te intreb totusi, cum poti avea incredere in prosti? Doar pentru ca sunt altii decat cei care au fost? Atunci mai bine un Duda, decat un Becali sau Vadim. Dealtfel acestia au cam iesit din cursa, datorita evenimentelor.
Cum poti fi sigur ca va face cele promise acest sforar de Vadim? Pozitia sa de extremist in politica Romaniei nu il face apt, dupa parerea mea, pentru functia de Presedinte, caci opiniile lui vor avea repercursiuni asupra modului in care va fi perceputa Romania in afara.
Nu trageti concluzii pripite, ci pe masura ce apar si vorbesc candidatii, faceti-va observatii cu plus si minus intr-un caiet, si la sfarsit trageti singuri concluziile. Bazati-va pe altceva decat numai pe impresie facuta in general, atunci cand trageti o concluzie. Aceasta trebuie sa fie fondata pe fapte si cuvinterle folosite. Urmariti-le gesturile, zambetul, rasul. Vedeti daca sunt sinceri sau nu; acest lucru se poate vedea din gesturi. Repetati gestul si ganditi-va ce semnifica. Uitati-va la mimica fetei; ea va spune totul despre vorbitor.
Inarmati-va astfel cu informatii de "prima mana", pentru a putea trage concluziile corete.
La care adaugati rugaciune.
Reply With Quote
Vechi 11.04.2009, 13:48:51
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de valentin.viliga Vezi mesajul
cred ca nu este cazul sa facem campanie electorala...si mai ales lui Traianus
[COLOR=green]Nu fac campanie nimanui. E punctul meu de vedere. De ce crezi ca lui Duda i se poate face campanie - cu acest scop a si fost deschis topicul - și nu lui Băsescu? Ce te deranjează?[/COLOR]
Vechi 11.04.2009, 13:56:25
morosanu morosanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit Casa regala ?

+Ce casa regala, casa de balbaiti , de tradatori, de hoti, de criminali, aceasta-i casa regala care au dat brava Armata romana pe mana rusilor in frunte cu maresalul Antonescu, dupa care au plecat cu imensele averi, dupa ce li s-au terminat, dupa revolutia din decembrie 89 s-au intors si au luat alte averi, castele, pamanturi, paduri, etc care s-au facut pe spinarea poporului nu pe meritul lor, ei n-au facut nimic pentru Romania cat au fost plecati, sau gandit numai la averi, si acum sa ne mai conduca ei, sper ca nu santem asa de prosti !
Reply With Quote
Vechi 11.04.2009, 14:08:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de morosanu Vezi mesajul
+Ce casa regala, casa de balbaiti , de tradatori, de hoti, de criminali, aceasta-i casa regala care au dat brava Armata romana pe mana rusilor in frunte cu maresalul Antonescu, dupa care au plecat cu imensele averi, dupa ce li s-au terminat, dupa revolutia din decembrie 89 s-au intors si au luat alte averi, castele, pamanturi, paduri, etc care s-au facut pe spinarea poporului nu pe meritul lor, ei n-au facut nimic pentru Romania cat au fost plecati, sau gandit numai la averi, si acum sa ne mai conduca ei, sper ca nu santem asa de prosti !
Tovarășul Morașanu ai oglindit cum nu se poate mai bine adevărata istorie a poporului român, în deplină conformitate cu indicațiile de partid și tezele mult iubitului nostru conducător . Suntem mândri să constatăm , cu toate că mândria e păcat, că mai sunt tovarăși de nădejde ca dumneata. După mai bine de 20 de ani de la "Revoluție", tezele P.C.R sunt în floare. Tot înainte ! . . .
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54