![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a fi mascota trebuie sa fie prost si fudul, ori nu e cazul. Oare chiar v-ar displace un om educat, cu prestanta si pregatit profesional? Sa-l urmarim cu atentie si sa ne facem o parere la obiect! |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]***Anca, eu nu am spus nimic rau de Duda, nu l-am denigrat. Dar omul face parte din casa regala pentru care eu am resentimente si am si motivat de ce, lucruri verificabile. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Perfect de acord. Am niste eseuri despre NATO și UE. O sa le caut sa le postez da...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In 2000 parca Vadim trebuia sa fie presedinte,cand a fost turul 2 dintre Vadim si Iliescu(cred ca in 2000) atunci au fost sigur fraudate alegerile ,Vadim a iesit presedinte,am citit multe articole despre aceasta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]E adevarat ce spui. Chiar PSD-iștii au povestit, in 2005, dupa validarea presedintelui Basescu, cum au fraudat alegerile din 2000. Si, la nivel de conducere, PSD-istii nu au negat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te intreb totusi, cum poti avea incredere in prosti? Doar pentru ca sunt altii decat cei care au fost? Atunci mai bine un Duda, decat un Becali sau Vadim. Dealtfel acestia au cam iesit din cursa, datorita evenimentelor. Cum poti fi sigur ca va face cele promise acest sforar de Vadim? Pozitia sa de extremist in politica Romaniei nu il face apt, dupa parerea mea, pentru functia de Presedinte, caci opiniile lui vor avea repercursiuni asupra modului in care va fi perceputa Romania in afara. Nu trageti concluzii pripite, ci pe masura ce apar si vorbesc candidatii, faceti-va observatii cu plus si minus intr-un caiet, si la sfarsit trageti singuri concluziile. Bazati-va pe altceva decat numai pe impresie facuta in general, atunci cand trageti o concluzie. Aceasta trebuie sa fie fondata pe fapte si cuvinterle folosite. Urmariti-le gesturile, zambetul, rasul. Vedeti daca sunt sinceri sau nu; acest lucru se poate vedea din gesturi. Repetati gestul si ganditi-va ce semnifica. Uitati-va la mimica fetei; ea va spune totul despre vorbitor. Inarmati-va astfel cu informatii de "prima mana", pentru a putea trage concluziile corete. La care adaugati rugaciune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu fac campanie nimanui. E punctul meu de vedere. De ce crezi ca lui Duda i se poate face campanie - cu acest scop a si fost deschis topicul - și nu lui Băsescu? Ce te deranjează?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
+Ce casa regala, casa de balbaiti , de tradatori, de hoti, de criminali, aceasta-i casa regala care au dat brava Armata romana pe mana rusilor in frunte cu maresalul Antonescu, dupa care au plecat cu imensele averi, dupa ce li s-au terminat, dupa revolutia din decembrie 89 s-au intors si au luat alte averi, castele, pamanturi, paduri, etc care s-au facut pe spinarea poporului nu pe meritul lor, ei n-au facut nimic pentru Romania cat au fost plecati, sau gandit numai la averi, si acum sa ne mai conduca ei, sper ca nu santem asa de prosti !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 22:29:43 |
radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 21:11:10 |
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 15:16:02 |
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 21:00:54 |
|