![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă o vrei atât de mult o vei avea.Voi găsi o modalitate să ți-o trimit(poate pe trenul de Galați).Dă-mi nr. tău de tel.pe privat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Multumesc mult, Nina! Ai reusit sa ma impresionezi! Sincer![/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Primeste,te rog,si din partea mea,desi cu intarziere,gandurile de bine si tot binele.
Voi cauta de acum inainte in librariile din Bucuresti ambele volume,pt.ca mi-au placut. (le-am "rasfoit" pe amandoua la adresele indicate de tine). pt.ca stiu cat iubesti florile,mi-am permis sa-ti ofer un pantofior din flori din colectia inegalabilului designer Michael Tcherevkoff - albumul PANTOFI DIN FLORI ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu voiam s ate impresionez, doar sa te stimulez sa publici mai mult, carti folositoare fiecaruia de aici. Insa stiam ca-ti plac florile, si voiam sa-ti "introduc florile specifice" fiecarei provincii din Canada. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna Dorina,felicitari pentru lansarea volumului de poezii!
Va trimit,virtual, un buchet de flori, cu mult drag. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Precis că Nina îl va trece în colecția ei !
|
|||
|
|||
![]()
Frumoase flori,și cuvintel sunt frumoase și voi asemenea.Astăzi am avut bucuria de a mă întâlni cu Jenica care în drum spre Bacău au oprit pentru o oră să-mi facă o vizită.Am făcut poze dar nu reușesc să le postez,îmi intră mereu destopul.Îmi pare atât de rău! Nu mi s-a întâmplat până acum niciodată.
|
|
||||
|
||||
![]() Ei Cristi, eu le iau direct din internet florile, deci nu am nici o colectie. Nina |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[COLOR=red]Te rog tare mult Cristi vezi ce este cu aceste bloguri ale tale căci mi s-a blocat calculatorul și nici să-l închid nu mai puteam,a trebuit să-l scot din priză[/COLOR]. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|