![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai, crestinii nostri au uitat de libertatea in Hristos si folosesc religia ca pretext pentru politica.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.
|
|||
|
|||
![]()
http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa siiii...cati crestini avem in politica?? 0.0000001 ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca un grup de oameni de mare putere si influenta in lume sint satanisti,il urasc pe Domnul nostru Iisus Hristos Dumnezeu,genereaza atentate teroriste in intreaga lume si le pun in circa altora,declanseaza crize financiare,genereaza legi ale mortii pe care le numesc in mod pervers drepturile omului ( avort,eutanasie,homosexualitate,incest,poligamie,. ..) distrug toate credintele in mod viclean prin ecumenism,aducindu-le mai aproape de necredinta lor si Marele Arhitect al lor ( scaraotchi )....atunci 666 pe orice produs devine inca o atentionare a ceea ce se intimpla,caci in mod firesc,acestui simbol ii urmeaza documentele biometrice si la final si cipurile si pecetluirea... Spune cineva ca trebuie sa existe intii apostazia...ma intreb daca or mai exista 7 000 de ortodocsi care nu si-au plecat genunchii lui Baal,oricum se apropie " Sinodul ecumenic al 8-lea " ,sinod tilharesc probabil,care va si pecetlui apostazia,ca sa nu mai fie dubii...anul acesta,la anul,poate putin mai tirziu,dar nu mult.Ecumenismul este apostazia,pentru cei care nu s-au prins... Oameni buni,sfirsitul lumii ( ca si moartea noastra,e acelasi lucru intr-un fel)...inseamna sfirsitul raului si venirea Lui Iisus Hristos Dumnezeu....de ce atita teama....sau o fi teama de judecata ?...nu oricum vom da seama de tot ce am facut in aceasta viata ?...daca constiinta nu ne judeca,nici Hristos nu o va face.
|
||||
|
||||
![]()
Dac-ar exista unitate s-ar putea trece foarte usor peste ceea ce se intampla acum...cand va veni acel in moment in care va trebui sa ne schimbam buletinele si nimeni nu se va prezenta la politie ce-ar putea sa faca? Amenzi peste amenzi? Ne trimit la inchisoare ? Arest la domiciliu? Nu or sa mai existe tranzactii ?
|
|||
|
|||
![]()
Sa zicem ca niste satanisti prin niste crestini si le imprima 666 pe frunte cu fierul încins. Înseamna ca aceia îsi pierd mântuirea?
Un numar nu poate fi spurcat, nu e nimic. Poftele si celelalte rautati care ies din inima spurca pe om fiindca îl separa de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ai decat sa renunti la cetatenie incepand chiar de acum daca asta e o problema pentru tine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si macar daca ar incerca sa urce cu principii superioare decat a celor care sunt deja acolo dar dovedesc ca pana la urma crestinismul pentru ei nu e decat un pretext. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|