Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2009, 19:06:15
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Te dezamagesc poate spunindu-ti ca si eu am o serie de cursuri de psihologie luate necesare directiei in care merg eu pe plan profesional, si citeva femei de pe aici cu care ne cunoastem mai bine pot garanta acest lucru. Unele chiar te-au si apostrofat in legatura cu mine
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:11:30
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Te dezamagesc poate spunindu-ti ca si eu am o serie de cursuri de psihologie luate necesare directiei in care merg eu pe plan profesional, si citeva femei de pe aici cu care ne cunoastem mai bine pot garanta acest lucru. Unele chiar te-au si apostrofat in legatura cu mine
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
Oricum, probabil nu conteaza. In fond, ceea ce scrii este cartea ta de vizita.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:13:31
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
si citeva femei de pe aici cu care ne cunoastem mai bine pot garanta acest lucru. Unele chiar te-au si apostrofat in legatura cu mine
Ma faci sa rad: adica tu esti CINEVA si eu nu mi-am dat seama pe cine contrazic :))))).
Repet: ceea ce scrii te reprezinta din foarte multe puncte de vedere.
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:17:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
Oricum, probabil nu conteaza. In fond, ceea ce scrii este cartea ta de vizita.
Da, bineinteles, la fel cum ce spui tu te reprezinta(partial) dar asta este alta discutie...
Eu nu mi-aduc aminte sa te fi prezentat cine esti si ce faci?
Daca vrei putem vorbi in privat :)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:18:11
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
da, partea asta am considerat ca este foarte lamurita, asa este cum am afirmat si cum spre bucuria mea afirma si Shopenhauer, chiar daca nu cauta adevarul in sensul Annei, care nu mi-aduc aminte sa fi scris vre-o carte sau sa fi vorbit cineva despre ea la vre-un curs de filozofie, hmmm?
spui ca ai auzit de shopenhauer? Ete na! Eu stiu de Schopenhauer :)))). Mai incearca.. mai treci pe la "cursurile" alea de filosofie. (Poate prinzi si ceva semiotica ca sa nu mai insisti ca ma leg de cuvinte si ca.. Sf. Duh poti sa-i spui si "zana maseluta" ca nu se supara! Asta este de departe cea mai socanta afirmatie pe care am citit-o pe forum!)
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:21:52
Banned

Implicit

Citat:
Ma faci sa rad: adica tu esti CINEVA si eu nu mi-am dat seama pe cine contrazic :))))).
Repet: ceea ce scrii te reprezinta din foarte multe puncte de vedere.
Serios, asa intelegi numai tu, ca m-as da rotund, eu am precizat acest lucru in ideea de a ocoli posibilitatea minciunii care ne inconjoara, nu crezi?
Tu crezi ca daca afirmi aici ceva despre tine cineva chiar te crede?, ca ai avea de exemplu habar despre anxietati, fobii si alte boli foarte comune in America? sa avem un dram de bun simt.
Pentru asta avem nevoie de hirtii! ca doar nu suntem copii
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:27:01
Banned

Implicit

Citat:
spui ca ai auzit de shopenhauer? Ete na! Eu stiu de Schopenhauer :)))). Mai incearca.. mai treci pe la "cursurile" alea de filosofie. (Poate prinzi si ceva semiotica ca sa nu mai insisti ca ma leg de cuvinte si ca.. Sf. Duh poti sa-i spui si "zana maseluta" ca nu se supara! Asta este de departe cea mai socanta afirmatie pe care am citit-o pe forum!)
Stiu , asa suna pentru un habotnic care a auzit de pe internet de Shopenhauer si semiotica.
Insa pentru Dumnezeu care ne-a rugat sa nu-l numim si incadra in nici un fel nu are importanta cum il inventariem. Ideea este ce facem cu acel "element" de inventariere!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:37:11
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Stiu , asa suna pentru un habotnic care a auzit de pe internet de Shopenhauer si semiotica.
Insa pentru Dumnezeu care ne-a rugat sa nu-l numim si incadra in nici un fel nu are importanta cum il inventariem. Ideea este ce facem cu acel "element" de inventariere!
Nu draga, nu ai inteles: sChopenhauer!
Nu ii stii nici macar numele.

Nu mai conteaza. Nu stiu la ce te referi cu "inventarierea".. (chiar ca ai nevoie de un curs simplu, macar, de semiotica.) O lasam cum vrei tu: ca ai studii de psihologie si filosofie.. :)))
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:49:23
Banned

Implicit

Citat:
Nu draga, nu ai inteles: sChopenhauer!
Nu ii stii nici macar numele.

Nu mai conteaza. Nu stiu la ce te referi cu "inventarierea".. (chiar ca ai nevoie de un curs simplu, macar, de semiotica.) O lasam cum vrei tu: ca ai studii de psihologie si filosofie.. :)))
SHOPENHAUER, ARTHUR: All your books and works in Casa del Libro ... Arthur Shopenhauer (Danzig 1788-Francfort, 1860). German philosopher. It identified the reality in himself with the will like energy that gives life to the ...
deci se scrie corect in ambele feluri cum POATE ai aflat din studierea aprofundata a limbii engleze, pe care eu o predau, Tu oare cu ce te ocupi, in ce capacitate il folosesti tu pe SHOpenhauer?

Nu te dezici nic o clipa, tot legata de terminologie esti si se pare ca asa vei ramine, desi ar trebui sa stii ca in cele duhovnicesti cuvintele nu reprezinta putere
Reply With Quote
Vechi 08.06.2009, 19:52:02
Banned

Implicit

Poate odata vei ajunge la "capitolul" obsesiei umanitatii cu inventarierea si clasificarea( si are de a face cu obsesia domesticirii), si atunci mai vorbim, despre concepte mai lumesti in caz ca te mai intereseaza ceva de pe pamint
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? Archaeopteryx Generalitati 31 21.10.2011 23:09:14
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou dorinastoica14 Biserica Ortodoxa si Massmedia 7 06.08.2009 09:28:43