![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Te dezamagesc poate spunindu-ti ca si eu am o serie de cursuri de psihologie luate necesare directiei in care merg eu pe plan profesional, si citeva femei de pe aici cu care ne cunoastem mai bine pot garanta acest lucru. Unele chiar te-au si apostrofat in legatura cu mine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, probabil nu conteaza. In fond, ceea ce scrii este cartea ta de vizita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet: ceea ce scrii te reprezinta din foarte multe puncte de vedere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu mi-aduc aminte sa te fi prezentat cine esti si ce faci? Daca vrei putem vorbi in privat :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu crezi ca daca afirmi aici ceva despre tine cineva chiar te crede?, ca ai avea de exemplu habar despre anxietati, fobii si alte boli foarte comune in America? sa avem un dram de bun simt. Pentru asta avem nevoie de hirtii! ca doar nu suntem copii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa pentru Dumnezeu care ne-a rugat sa nu-l numim si incadra in nici un fel nu are importanta cum il inventariem. Ideea este ce facem cu acel "element" de inventariere! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ii stii nici macar numele. Nu mai conteaza. Nu stiu la ce te referi cu "inventarierea".. (chiar ca ai nevoie de un curs simplu, macar, de semiotica.) O lasam cum vrei tu: ca ai studii de psihologie si filosofie.. :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci se scrie corect in ambele feluri cum POATE ai aflat din studierea aprofundata a limbii engleze, pe care eu o predau, Tu oare cu ce te ocupi, in ce capacitate il folosesti tu pe SHOpenhauer? Nu te dezici nic o clipa, tot legata de terminologie esti si se pare ca asa vei ramine, desi ar trebui sa stii ca in cele duhovnicesti cuvintele nu reprezinta putere |
|
|||
|
|||
![]()
Poate odata vei ajunge la "capitolul" obsesiei umanitatii cu inventarierea si clasificarea( si are de a face cu obsesia domesticirii), si atunci mai vorbim, despre concepte mai lumesti in caz ca te mai intereseaza ceva de pe pamint
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|