![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa notorietate si dupa minunile cunoscute, pare-se ca Sf. Spiridon era mai mare, acum nu stiu chiar cum stau lucrurile, insa stiu si ma " mandresc " cu asta ca, Sf. Spiridon a fost casatorit...deci, se poate ! Asa ca, cei care va aplecati piosenia mai mult spre monahism decat spre taina casatoriei...mai ganditi-va !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai, sfintenia nu se poate masura, nu am vrut sa atentionez ca masura sa fie aplecata spre taina casatoriei, ci doar sa nu fie aplecata mai mult spre ierurgia monahismului...atat ! Deci, sfintenia nu se masoara , chiar daca, dobandirea locului cuvenit poate fi interpretabil atata timp cat, atat raiul cat si iadul se presupune ca se afla in trepte...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recunosc ca nu le stiu pe toate, dar din toate 'vorbele de duh' pe care le-am acumulat in mintea si inima mea, asta am inteles, ca fecioria este o virtute foarte mare, mai ales daca e pastrata 'curatia mintii'. Daca jignesc pe cineva cu convingerile mele, n-am ce face... eu tin foarte mult la neprihanirea trupului, pentru ca inevitabil imi aduce aminte de inocenta copiilor. Pe oamenii casatoriti nu-i pot vedea ca pe niste copii ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da , foarte frumos, dar tare greu . . .
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cum, zoridezi, nu stii de Sf. Spiridon ? Mi se pare ca orice ortodox stie despre minunea facuta de Acesta in fata lui Arie cel necredincios, minunea cu caramida ? ...eu am citit-o la 14 ani. Deci, afla, caci este un Sfant foarte cunoscut...mai ales la noi.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Omul daca vrea, poate... numai sa vrea. Iar "la Dumnezeu nimic nu-i cu neputinta." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Cine nu si-a inselat sotul/sotia?? | anika12 | Nunta | 94 | 26.10.2011 17:16:41 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
|