![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Te-ai îndracit tare daca te-ai hotarât sa faci batjocura (fiindca asta ai cap, crezi ca poti sa ma enervezi) pe un forum crestin. Cum ziceam, te asteapta ce meriti în vesnicie. Eu zic sa te potolesti ca oricând se poate si mai rau, iadul nu are fund. |
|
|||
|
|||
![]()
Am zis eu ca ai duhul inainte vederii.:) Acum il ai si pe ala care identifica demonii.:dontgetit: Nu ai si puteri de exorcizare?:dozingoff:
Si de unde stii tu ca merit iadul? Poate merit altceva. Ma distrezi pe cinste, pe bune. Dar iti recomand sa faci aceste show-uri comice la un subiect separat. Ok? Promit ca iti raspund!;) |
|
|||
|
|||
![]() Foarte rau ca te distrezi. Cât despre iad, el e cladit de oameni, nu exista în sine. Minciuna, rautatea si celelalte patimi se întorc împotriva celui ce le-a lucrat. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta pare un mesaj mai aproape de modul in care mi-as dori sa comunic. Felicitari!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 14:03:30 |
Biserica Ortodoxa de Rasarit(Stil Vechi) | Luly | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1170 | 17.12.2008 14:56:29 |
BISERICA ORTODOXA RUSA DE RIT VECHI | Nosam | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 27.02.2008 14:30:37 |
|