![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
preotul stie situatia mea dar totul mia spus se face cu prezenta persoanei care este trimisa ,,cineva de pe forul,, sa vada situatia cu el cu altceva nu ma poate ajuta intelegeti am vb cu el si mai devreme dar asa mia spus probabil are si el probleme cu biserica sa o faca si face curat si in casa zugraveste dar asa poate daca vine cineva
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa va aibe in paza Lui! |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni, la serviciile de asistenta sociala ati apelat ca sa va ajute sa va faceti actele? Acum se fac acte si celor de pe strada pe care nu stie nimeni cum ii cheama, cineva trebuie sa va ajute si pe voi, insistati! Amenintati ca veti chema televiziunea si chiar o puteti face. Asistenta sociala de aceasta e acolo. E culmea sa nu luati nici macar alocatiile copiilor, sa nu aveti nici macar certificat de nastere la copil. Daca se imbolnaveste si aveti nevoie de internare in spital, ce faceti, platiti si spitalul?
|
|
|||
|
|||
![]()
am fost si ma trimis la moldova sa fac buletinul de unde sunt eu aici proprietarul numi face mutatie si nu am cum sal fac am doar certificatul de nastere al meu daca este vb de spital Dumnezeu nea ferit vede ca nu avem si nu ne chinuie si cu spitale ca sa merg la moldova imi trebuie bani trenul actele acolo certificatul lui cristi nu zic poate mi se va da din urma dar calculul care ma ajunge sa fac toate actele si drumul ma ajung la 6 milioane aproape si cu 12 milioane din care dam chirie si datorii la stat ne raman cativa nu avem pentru drum sami rezolv cu actele preotul ma trimis la dumneavoastra sa ma ajutati dumneavoastra la el nu stim la care usa sa batem azi dimineata mam dus cu copii in brate la primarie sa vb cu primarul nu ma primit nu stiu unde sa apelez sa pot sa rezolv cu actele mie si frica sa nu si amenzi am incercat sa luam din banca dar nea respins dosarul nu ne incadram nu am vrut decat 20 de milioane si nu ni la aprobat nu stiu unde sa mai apelam numai cei care au fost purtati pe drumuri de politii sau primarii stiu si in spital am avut probleme cu actele cand am nascut nu stim unde sa apelam ma rog la Dumnezeu si la Maicuta Domnului din ceruri sa gasesc sa fac actele prin intermediul dumneavoastra daca neati sti situatia poate mai bine neati intelege Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ca suntem amarati cu legile astea mori si te ingroapa de viu plangi mergand pe strazi dar nimeni nu te intreaba de ce .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, nicaieri in lume nu te duci la un primar hodoronc-tronc cand ai tu chef. Exista un program de audiente care trebuie respectat, iar pentru a putea fi primit in audienta trebuie sa va inscrieti acolo, pe o lista, sa vi se faca programare. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde sunteti din Moldova?
Oriunde ai fi de loc, poti face singur autostopul pina acolo, stai citeva zile la neamuri, rezolvi actele si te intorci tot cu autostopul, si uite asa economisesti citeva sute de Roni buni. Mai departe mai vezi tu! De muncit de ce nu muncesti? ca nu am inteles din postarile tale |
|
|||
|
|||
![]()
imi puteti spune cum as putea sa lucrez cu copii mici cel micare 5 luni sigur nu ati inteles despre ce este vb in anuntul pus de noi nu ne judecati gresit dar autoistop cu copil de 5 luni in brate nu stiu daca gandeste cineva toytasa nu ma judecatio nu va cer nimic din ceea ce nu doriti vreau doar sa ma sc daca gresesc spunanduva dar nu se poate sa fie atat de usor cum ziceti noi va dorim tot bnele din lume Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Din experienta va spun ca e mai usor sa gasiti "un autostop" cu cel mic in brate. Cand mergeam prin tara, luam in masina doar persoanele cu copii.
Nu va judeca nimeni! Doar ca exista variante, posibilitati de a va rezolva problemele, dar preferati, vorba cuiva cu umor, sa stati cu degetul in gura si sa plangeti! |
|
|||
|
|||
![]()
am 14 ore de mers din tulcea la dorohoi cu trenul cu masina 10 ore nu pot sa merg cu masina din oras in orasma apuca noaptea pe drumuri cu copii ce siguranta pot sa amcand atatea nenolrociri se intampla nu sunteti obligati sa ne ajutati dar nici sa ne criticati am crezut ca aici voi fi inteleasa dar se pare ca degeaba am crezut fiecare mergem la Dumnezeu si dam socoteala dupa fapte daca credeti ca am gresit cu ceva nu mai criticati ignoratine asa cum se ignora oamenii in ziua de azi va doresc multa sabnatate dela Dumnezeu sa aveti
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti care v-au raspuns au incercat sa va ajute! Altfel nu-si pierdea nimeni timpul sa va raspunda!
Ati cerut un carucior pentru cel mic si ati oferit ca modaliatate de contact o adresa mail. Prin mail nu se poate trimite un carucior ... Simplu! Asa ca fiecare a incercat sa va dea solutii. Alegeti ce va este de folos din toate sfaturile si pace multa! Domnul sa va ocroteasca! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|