![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aceste acte sunt interzise deoarece sunt nefiresti,nenaturale si ele pot lasa diferite probleme de ordin fizik si psihic. uniunea dintre barbat si o femeie este un dar special de la ALLAH PREAINALTUL,este relatia care ar trebui sa se bazeze pe dragoste,compasiune si o strinsa legatura.este un act de generozitate care ALLAH la daruit partenerilor.profetul MOHAMMAD(Pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)a spus;SA AI SEXUALE CU SOTIA TA ESTE UN ACT DE GENEROZITATE.Companionii l-au intrebat ;daca unul dintre noi isi indeplineste dorintele va fii rasplatit pentru aceasta?si profetul MOHAMMAD(pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)i-a raspuns;''voi nu vedeti ca cel care isi indeplineste printr-o ''cale interzisa'' tot ce va avea e o povara,in acelasi timp cel care isi indeplineste dorintele intr-o cale acceptata de el va avea o recompensa(muslim) sursa ;islamweb.net |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Islamismul o recunoaste intr-o masura oarecare pe Maica Domnului, insa doar intro mica masura, direct proportionala cu cinstea pe care musulmanii sunt educati s-o acorde femeilor lor. Adica mai deloc ! Sa nu ne imbatam cu apa rece.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi. Musulmanii nu-si cinstesc femeile? Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii! Oare ne apropiem noi cit de cit de aceste standarte? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Care standarde, bre ? A ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Islamul nu poate aduce mai mult, caci ei spun ca Fecioara Maria nu a purtat in pantece pe Fiul lui Dumnezeu, ci un profet pe nume Iisus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu), iti ia afacerea daca ai vre-una, sau ti-o lasa daca e falimentara si-ti ia casa TOATA...si asta cu tot suportul legislativ al statului care o considera o victima ABSOLUT NEVINOVATA. ...hmmm, acum ca te-am informat...parca legea lor Sharia, incepi dragule sa o vezi cu alte standarde"...bolovani nici mici nici mari zici?...nu ai tu nici o idee care-i plata traiului in democratie..de ce crezi ca tinerii prefera sa aibe relatii scurte de CEL MULT 6 LUNI( stii oare care-i cuvintul cheie aici) ghici ?...mai vrei povesti cu totul adevarate?...mai vorbim! ..avind cunostinta de aceste legi diabolice complet sinistre..de ce oare crezi ca barbatii unor femei stau la masa si nu spun nici pis, tac chitic in banca lor si fug la slujbe de 12 ore/zi?...in timp ce ele fac pe mironositele, insa stiu ca SUNT IN CONTROL TOTAL Last edited by andreicozia; 14.07.2010 at 21:56:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 20.04.2013 23:12:19 |
Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 10:07:47 |
Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 00:44:33 |
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 21.03.2007 23:10:33 |
|