Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.12.2009, 14:32:44
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu e vorba ca la ortodocsi sunt maltrate sotiile ci ca religia islamica porunceste asuprirea femeilor. Ca aceasta asuprire nu e aplicata decât partial, asta e o îndepartare de adevaratul islam. Adevaratii musulmani sunt talibanii si ceilalti numiti extremisti, ei sunt singurii care aplica islamul aproape în totalitate.

Islamul e o inventie a unui nebun mincinos si nu e de mirare ca e violent si pervers.

Iata ce spune curanul despre femei:

2: 223 Sotiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniti la ogorul vostru când si cum voiti (adica femeia trebuie sa se supuna tuturor dorintelor sexuale ale barbatului)

2:282 Luati martori doi dintre barbatii vostri, iar daca nu sunt doi barbati, [luati] un barbat si doua muieri

4:11 Allah va poruncete în privinta [mostenirii] copiilor votri: un fiu are [o parte] cu partea a doua fiice

4:15 Împotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre, chemati sa faca marturie peru dintre voi. Iar de au marturisit, atunci tineti-le închise în case pâna la moarte

4:20 Daca vreti sa schimbati o sotie cu alta sotie [prin divort] si i-ati dat uneia dintre ele un qintal, nu luati nimic din el înapoi.

4:24 [Asemenea, va este oprit sa luati] femeile casatorite, afara de acelea care se afla sub stapânirea dreptei voastre (daca o femeie sclava este casatorita musulmanul o poate lua)

4:176 Daca un barbat s-a stins din viata si nu are nici un copil, dar are o ora, acesteia îi va reveni jumatate din ceea ce a lasat dupa el, iar el o mosteneste [în totalitate] daca ea nu are nici un copil; daca sunt doua surori, atunci primesc ele doua treimi din ceea ce a lasat dupa el; daca sunt frati - barbati si femei - atunci barbatul primeste cât partea a doua femei.

33:30 O, voi sotii ale Profetului! Aceea dintre voi care va savârsi o fapta rusinoasa va avea parte de chin ce i se va spori îndoit

33:33-34 O, voi sotii ale Profetului! Voi nu sunteti ca nici una dintre femei. Daca sunteti pioase, nu va aratati binevoitoare [fata de barbati], cu vorba, pentru ca acela care are o boala în inima sa nu pofteasca la voi, si spuneti vorbe potrivnice! Sedeti în casele voastre si nu va aratati [nurii]

33:37 (referindu-se la casatoria lui mahomed cu sotia fiului sau adoptiv)... Noi (alah) Ti-am dat-o tie sa-ti fie soata, pentru ca dreptcrediciosi sa nu ai aiba retinere în privinta sotiilor fiilor lor adoptivi, daca acestia întrerup orice legaturi cu ele.

33:50 O, Profetule! Noi (alah) îti îngaduim tie sotiile tale, carora tu le dai zestre, precum si pe acelea car se afla sub stapânirea dreptei tale (sclave), pe care Allah ti le-a daruit ca prada, precum si pe fiice unchiului tau dupa tata si pe fiicele matusii tale dupa tata, pe fiicele unchiului tau dupa mama sipe fiicele matusii tale dupa mama, care au purces împreuna cutine, si asemenea orice femeie dreptcredincioasa, daca se daruieste ea însasi Pfetului, daca primeste Profetul sa o ia în casatorie acesta este un privilegiu numai pentru tine, fara de [ceilalti] drepcredinciosi

37:48 (descrierea raiului) Si vor avea lânga ei fete neprihanite, cu priviri scurte si cu ochi mari, frumosi

38:52 (tot descrierea raiului) Si vor avea [fecioare] frumoase, cu priviri curate

52:20 (tot raiul) Întins pe paturi rânduite! Si Noi le vom da ca soate hurii cu ochii mari

55:56 (tot raiul) În ele sunt [hurii] neprihanite pe care nu le-au atins înainte de ei nici oameni nici djinni.

56:36-38 (tot raiul) Si le-am facut pe ele neprihanite, mladioase si toate de o vârsta, pentru oamenii mâinii drepte.

65:4 Si daca aveti îndoileli în privinta perioadei de asteptare pentru femeile care nu mai nadajduiesc sa aiba ciclu, acesta este pentru ele de trei luni si asemenea pentru cele ce nu au înca ciclu (mahomed si musulmanii aveau drept sotii fete care nu atinsesera pubertatea)

66:1 O, Profetule! De ce îti opresti tu ceea ce Allah ti-a îngaduit, cautând multumirea soatelor tale? (mahomed este îndreptatit sa dispuna sexual de sotiile lui fara sa-i pese de dorintele acestora)

55:5 (despre sotiile lui mahomed) Si daca va divorta de voi, s-ar putea ca Domnul lui sa-i dea în locul vostru soate mai bune decât voi, musulmane, dreptcredincioase, ascultatoare, tânguitoare, adoratoare, postitoare, desfeciorite si fecioare

http://www.islam.ro/coran.pdf
domnule TRADITII vreau sa te corectez la cele scrise !!!''SOTIILE VOASTRE SUNT OGOR PENTRU VOI.VENITI ORICIND DORITI ,INSA PREGATITI-VA SUFLETELE VOASTRE MAI INAINTE DE ACEASTA SI FITI CU TEAMA DE ALLAH SI SA STITI CA VA VETI INTILNII CU EL!SI BINEVESTESTE CREDINCIOSILOR.''(KURAN-TRADUCEREA SENSURILOR-2;223
aceste acte sunt interzise deoarece sunt nefiresti,nenaturale si ele pot lasa diferite probleme de ordin fizik si psihic. uniunea dintre barbat si o femeie este un dar special de la ALLAH PREAINALTUL,este relatia care ar trebui sa se bazeze pe dragoste,compasiune si o strinsa legatura.este un act de generozitate care ALLAH la daruit partenerilor.profetul MOHAMMAD(Pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)a spus;SA AI SEXUALE CU SOTIA TA ESTE UN ACT DE GENEROZITATE.Companionii l-au intrebat ;daca unul dintre noi isi indeplineste dorintele va fii rasplatit pentru aceasta?si profetul MOHAMMAD(pacea si binecuvintarea lui ALLAH fie asupra sa)i-a raspuns;''voi nu vedeti ca cel care isi indeplineste printr-o ''cale interzisa'' tot ce va avea e o povara,in acelasi timp cel care isi indeplineste dorintele intr-o cale acceptata de el va avea o recompensa(muslim) sursa ;islamweb.net
Vechi 08.02.2010, 17:08:37
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Si tot aici,citind alte postari,scrise de altii,daca Mahomed a fost trimisul lui Dumnezeu (ISUS HRISTOS ESTE DUMNEZEU),se poate sti daca invatatura sa ( cea adusa de Mahomed),CONTINE PORUNCILE MINTUITORULUI.Daca le contine este trimisul lui Dumnezeu,daca nu le contine,nu este trimisul Sau.Si pot sa stie aceia care cunosc Coranul,caci multi doar au ...auzit.
Amin.
Daca mahomed e trimisul lui Hristos de ce islamul lupta impotriva crestinismului? De ce atatea secole de omucideri de catre islamisti pe criteriul ca cei ucisi erau crestini? Adevarul e doar la Dumnezeu dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti absolut nici un fel de discernamant...
Vechi 14.07.2010, 20:19:33
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Islamismul o recunoaste intr-o masura oarecare pe Maica Domnului, insa doar intro mica masura, direct proportionala cu cinstea pe care musulmanii sunt educati s-o acorde femeilor lor. Adica mai deloc ! Sa nu ne imbatam cu apa rece.
Vechi 14.07.2010, 20:42:00
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Islamismul o recunoaste intr-o masura oarecare pe Maica Domnului, insa doar intro mica masura, direct proportionala cu cinstea pe care musulmanii sunt educati s-o acorde femeilor lor. Adica mai deloc ! Sa nu ne imbatam cu apa rece.
Serios? Eu cred ca continui sa te imbeti cu apa rece.
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi.

Musulmanii nu-si cinstesc femeile?
Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii!

Oare ne apropiem noi cit de cit de aceste standarte?
Vechi 14.07.2010, 21:26:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi.

Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii!

Cozia , dar de biciuire , de ingropare pan la gat si omoratul cu pietre ai auzit ? Care standarte ? Scalvagismul mascat e un standart aparte ? Andrei , Andrei , noroc ca esti simpatic si nu consider cele scrise de tine ca ceva serios si bine documentat !
Vechi 14.07.2010, 21:31:16
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:

Mai nene, te stiam de "comunist inflacarat", da si de musulman, hai, ca asta'i prea mult..chiar si pentru dumneata...
Care standarde, bre ? A ?
Vechi 14.07.2010, 21:40:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Mai nene, te stiam de "comunist inflacarat", da si de musulman, hai, ca asta'i prea mult..chiar si pentru dumneata...
Care standarde, bre ? A ?
O sti el ceva despre "standardele" lor ( pietrele sa nu fie nici prea mici , dar nici prea mari . . . )
Vechi 14.07.2010, 21:46:57
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Islamul nu poate aduce mai mult, caci ei spun ca Fecioara Maria nu a purtat in pantece pe Fiul lui Dumnezeu, ci un profet pe nume Iisus.
Vechi 14.07.2010, 21:52:14
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
O sti el ceva despre "standardele" lor ( pietrele sa nu fie nici prea mici , dar nici prea mari . . . )
In schimb oare stii ce legi EU vin pe "strada ta"?(asta daca nu au venit deja)

Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu), iti ia afacerea daca ai vre-una, sau ti-o lasa daca e falimentara si-ti ia casa TOATA...si asta cu tot suportul legislativ al statului care o considera o victima ABSOLUT NEVINOVATA.

...hmmm, acum ca te-am informat...parca legea lor Sharia, incepi dragule sa o vezi cu alte standarde"...bolovani nici mici nici mari zici?...nu ai tu nici o idee care-i plata traiului in democratie..de ce crezi ca tinerii prefera sa aibe relatii scurte de CEL MULT 6 LUNI( stii oare care-i cuvintul cheie aici) ghici ?...mai vrei povesti cu totul adevarate?...mai vorbim!

..avind cunostinta de aceste legi diabolice complet sinistre..de ce oare crezi ca barbatii unor femei stau la masa si nu spun nici pis, tac chitic in banca lor si fug la slujbe de 12 ore/zi?...in timp ce ele fac pe mironositele, insa stiu ca SUNT IN CONTROL TOTAL

Last edited by andreicozia; 14.07.2010 at 21:56:12.
Vechi 14.07.2010, 22:38:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
In schimb oare stii ce legi EU vin pe "strada ta"?(asta daca nu au venit deja)

Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu)
Mai , Andrei , noi nu vorbim de femeia din marginea Ferentariului , sau de pe strada de la stanga din Rahova , ci de complet altceva ! Ce-i cu tine ?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfanta Maria Egipteanca costel Diverse Sarbatori 14 20.04.2013 23:12:19
Sfanta Maria Magdalena mihele_m Intrebari utilizatori 0 22.07.2010 10:07:47
Sfanta Fecioara Maria MariaB Biserica Romano-Catolica 62 15.02.2010 00:44:33
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor ancah Despre Biserica Ortodoxa in general 4 21.03.2007 23:10:33