![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De vei citi și reciti și iar vei citi , și reciti, vei înțelege sensul spuselor mele , ce accentuează cele scrise de tine sau indirect de tine ! Toate cuvințelele nu ți se adresează , ci ACCENTUEAZĂ cuvintele tale sau cele citate ! Vezi că pripeala e un mic păcat, precum și gândul nestăpânit la adresa cuiva , dar toate astea sunt remediabile în timp prin maturizarea noastră duhovnicească . Vezi tu Cristian , am devenit atât de "buni" încât și o virgulă , un cuvințel ( neânțeles ) ne șifonează, ne deranjează , precum a fost la tine. Cât privește Părintele Arsenie Boca , n-ai tu fire de păr pe cap cât l-am citat eu pe Forum ! Sunt un mare susținător, următor și iubitor al Părintelui Arsenie Boca. Doamne ajută !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As dori sa se inteleaga ca ce am spus nu este modestie, este absoluta realitate...
|
|||
|
|||
![]()
Daca i se pare cuiva,intre voi,ca este intelept in veacul acesta,sa se faca nebun,ca sa fie intelept.Caci intelepciunea lumii acesteia este nebunie inaintea lui Dumnezeu,pentru ca este scris:,,El prinde pe cei intelepti in viclenia lor''.Si iarasi:,,Domnul cunoaste gandurile inteleptilor,ca sunt desarte''.(I Corinteni 3,16-20)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
,,La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel.Asadar sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete,pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale.Are si asa destula greutate pe suflet,ca sa-i mai adaugi si tu''.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Parintele Serafim (de Sarov) deodata a ridicat asupra mea mana dreapta, voind parca sa ma loveasca peste obraz cu toata puterea sa, dar nu m-a lovit, ci numai s-a atins de urechea mea si mi-a zis: “Iata, de te va lovi cineva asa, acesta va fi cel mai greu lant duhovnicesc”. Dupa aceea, strangand scuipat in gura si voind parca cu tot dinadinsul sa ma scuipe in fata, a adaugat: “Iar daca te va scuipa cineva in acest fel, iata aceasta va fi camasa de pocainta cea mai mantuitoare, numai ca trebuie sa le rabzi cu multumire! Si sa stii ca aceste "lanturi" si aceasta "camasa" duhovniceasca de pocainta, sunt cu mult mai presus de toate acelea, despre care socoti tu si pe care voiesti sa le porti."
____________________________ - din "Viata, invataturile si profetiile Sfantului Serafim de Sarov - Presentimente triste" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daniele dragă , eu nu pot să-ți tămăduiesc problemele tale psihice ! Nu am cum , atâta tim cât problemele ți le-ai creat singur . Ști , sau realizezi cât de cât la ce fac referire ! Dumnezeu să aibă milă de tine și de noi toți !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A acuza pe cineva ca are probleme psihice,inseamna a sugera ca e nebun,ceea ce cred ca nu este o atitudine crestina! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Originea omului? | scutariusilviu | Generalitati | 73 | 03.07.2011 02:38:38 |
creatia omului | dram | Din Vechiul Testament | 15 | 18.06.2008 17:43:57 |
RAUTATEA OMULUI ADUCE SFIRSITUL SAU NU... | aretina_58 | Umanitare | 9 | 23.12.2007 15:35:20 |
Libertatea omului | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.07.2007 10:12:44 |
|